ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γ. Οικονόμου για ομιλία Τσίπρα στη Λέσβο: Δέσμιος αφελών ιδεοληψιών – Να ζητήσει ένα συγγνώμη από τους κατοίκους


«Ο κ. Τσίπρας, στην περίοδο της πρωθυπουργίας του, διαχειρίστηκε το μεταναστευτικό ζήτημα καταστροφικά» επισημαίνει ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στα λεγόμενα της ομιλίας του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στη Λέσβο.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «δέσμιο αφελών ιδεοληψιών», που όπως είπε «προέβη σε μια σειρά ολέθριων πειραματισμών σε βάρος τόσο των τοπικών κοινωνιών, όσο και των μεταναστών».

«Σήμερα είδε από κοντά το έργο της Κυβέρνησης στη μείωση και διαχείριση των ροών, την οργάνωση των καταυλισμών, τη μέριμνα για τα ασυνόδευτα παιδιά και την αποσυμφόρηση της ακριτικής Ελλάδας. Μια πολιτική που βασίζεται σε υποδομές που γίνονται με διεθνείς διαγωνισμούς και όχι απευθείας αναθέσεις, όπως προέβλεπαν οι διατάξεις που η Κυβέρνησή του είχε θεσμοθετήσει. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να αποφύγει τη σύγκριση με τα τραγικά πεπραγμένα του. Όφειλε τουλάχιστον να ζητήσει ένα συγγνώμη από τους κατοίκους της Λέσβου» αναφέρει ακόμη ο κ. Οικονόμου.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/X3bo1lk
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γ. Οικονόμου για ομιλία Τσίπρα στη Λέσβο: Δέσμιος αφελών ιδεοληψιών – Να ζητήσει ένα συγγνώμη από τους κατοίκους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">