ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

48 χρόνια από την πτώση της χούντας: Ημέρα μνήμης, περισυλλογής και ελπίδας


Ημέρα μνήμης η Κυριακή 24 Ιουλίου, καθώς γιορτάζεται η 48η επέτειος της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα καταθέσει στις 10πμ στεφάνι στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή στο Πάρκο Ελευθερίας, ενώ στις 8 το βράδυ θα παραθέσει δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο.

Χθες Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών (Σ.Φ.Ε.Α.) 1967-1974, πραγματοποίησε εκδήλωση μνήμης και τιμής στον ιστορικό χώρο του πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ, στο Πάρκο Ελευθερίας, για τα 48 χρόνια από την κατάρρευση της Δικτατορίας και την αποκατάσταση της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Έγινε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή, ομιλία του Προέδρου του Σ.Φ.Ε.Α. 1967-1974 Βαγγέλη Γκιουγκή, χαιρετισμός του Προέδρου του Συνδέσμου Αντιστασιακών Λευκωσίας Κύπρου Γεωργίου Λουκά και ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τραγούδια του αντιδικτατορικού αγώνα.

Φωτο: αρχείο Ν. Μπράτσου

 

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/AsMlNgY
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 48 χρόνια από την πτώση της χούντας: Ημέρα μνήμης, περισυλλογής και ελπίδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">