ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών για την κατασκευή της Γραμμής 4 του μετρό, ισχύουν από σήμερα έως τα μέσα Οκτωβρίου σε τμήματα της οδού Ακαδημίας και ορισμένους κάθετους δρόμους, όπως και στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας κατά το χρονικό διάστημα από 31.07.2022 έως 15.10.2022 και καθ’ όλο το 24ωρο, θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα, του Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

-Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τέσσερις (4) σε δύο (2) της οδού Ακαδημίας και για μήκος 60,0 μ. περίπου στο ύψος της Πατριάρχου Γρηγορίου με κατάληψη της αριστερής πλευράς του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων.

Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος της οδού Ακαδημίας και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από το ύψος της οδού Ιπποκράτους και έως το πέρας της εργοταξιακής κατάληψης.

-Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τέσσερις (4) σε δύο (2) της οδού Ακαδημίας και για μήκος 60,0 μ. περίπου στο ύψος της Πατριάρχου Γρηγορίου με κατάληψη της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος κατά την φορά κίνησης των οχημάτων περιλαμβάνει η φάση 2 των εργασιών.

Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος της οδού Ακαδημίας και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από το ύψος της οδού Ιπποκράτους και έως το πέρας της εργοταξιακής κατάληψης.

Επίσης, κλειστοί είναι έως και τις 7 Αυγούστου οι σταθμοί του μετρό Νίκαια, Κορυδαλλός και Αγία Βαρβάρα, λόγω των τελικών δοκιμαστικών δρομολογίων για την επέκταση της Γραμμής 3 στον Πειραιά.

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/0sf7ir6
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">