ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αδωνις ο ''Τουρκοφάγος''


«Έχουμε μπει στην τέταρτη ημέρα μετά την αποκάλυψη ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης χορήγησε συστατική επιστολή σε ψευδο-“υπήκοο” καταζητούμενο επιχειρηματία των κατεχομένων, προκειμένου να πάρει τιμητική ελληνική υπηκοότητα ώστε να μπορεί να κινείται στην ΕΕ». 

 «Έτσι ο κ. Γεωργιάδης αφού παρέδωσε το TurkAgean στον Ερντογάν, τώρα αποκαλύπτεται ότι διατηρεί σχέσεις και με καταζητούμενους επιχειρηματίες από το ψευδοκράτος», σχολιάζει η * Κουμουνδούρου. 

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι πλέον δεν απευθύνεται «στον αναξιόπιστο κ. Γεωργιάδη, αλλά στη Νέα Δημοκρατία» και, αρχικά, τους καλεί «να πράξουν από αύριο το ελάχιστο και να ζητήσουν άμεσα από κάθε αρμόδιο να κινηθεί και να ακυρωθεί η συγκεκριμένη τιμητική υπηκοότητα. Αλλιώς σημαίνει ότι την εγκρίνουν και είναι συνυπεύθυνοι». 

 Έπειτα, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη του κόμματος να ζητήσουν εξηγήσεις από τον αντιπρόεδρό τους». Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «χρειάζονται απαντήσεις μια σειρά από ερωτήματα, όπως: Ποιος έφερε σε επαφή τον κ. Γεωργιάδη με τον καταζητούμενο Τούρκο επιχειρηματία; 

Πώς έπεισε τον κ. Γεωργιάδη ο Τούρκος έποικος από τα κατεχόμενα να του δώσει συστατική επιστολή; Ποιο ήταν το κίνητρο της τιμητικής υπηκοότητας; Εξυπηρετούσε κάποια άλλα συμφέροντα; Θα δοθεί στη δημοσιότητα η συστατική επιστολή του αντιπροέδρου της ΝΔ;». Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι «ο εύκολος δρόμος για τον κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία είναι να σιωπούν νομίζοντας έτσι ότι βγαίνουν από το κάδρο». 

Ωστόσο, υπογραμμίζει πως «ακόμα κι αν δεν αντιδράσουν σήμερα, όμως, αποδοκιμάζοντας τον κ. Γεωργιάδη, θα το κάνουν σύντομα», καθώς «η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή. Και όπως φαίνεται θα έχει πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια». 

Ο επιδειξιομανής -  επιδειξίας πιο κάτω σε στημένη ''αυτοκρατορική'' πόζα 

- Ξέρετε , και εμείς επί δεκαετίες βλέπουμε πολλά και διάφορα τα οποία ισχύουν σε τοπικό επίπεδο και φέρνουν απτά και άμεσα αποτελέσματα σε πλειάδα ξενόφερτους , όμως ούτε τα υιοθετήσαμε ούτε τα ακολουθήσαμε. 

- Μιλάμε σε σημείο το οποίο αγγίζει σχεδόν την ηλιθιότητα, όμως δεν πρόκειται περί βλακείας , πρόκειται για καθολική αντίδραση στις εδραιωμένες παθογένειες μιας φάρας νεοελλήνων, ( οι οποίοι συναλάσσονται αδιαφανώς και παριστάνουν τους ηθικούς ), οι οποίες αποτελούν πλέον σχεδόν καθολικότητα , ενώ κανείς δεν θέλει να θεωρούν οι υπόλοιποι ότι τις ακολουθεί. 

- Έστω και ''βλακωδώς'' αν υπάρχει έστω και ένας που δεν έχει ενδώσει σε παθογένειες , κακώς κείμενα, και αδιαφανώς ανομίες, ( δεν υπάρχει κανείς να επικαλεστεί ότι τον χρημάτισε ώστε να κάνει το άλφα η το βήτα ), ενδεχομένως από αυτόν μπορεί κάποτε να αλλάξει το απειροελάχιστο και να οφεληθεί η κοινωνία αντί των επιτήδειων, αν δεν υπάρχει κανείς τι αλλάζει ?

«Ο κόσμος τό'χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι !»

- Από εμάς προσωπικά δεν έπερνε Τούρκος καταζητούμενος τιμητική Ελληνική υπηκοότητα με τίποτα. Τόσο απλά. Πιο απλό δεν γίνετε. Ακόμα και με γεμάτο το γιώτ με εκατομμύρια από τον παράνομο τζόγο τιμητική Ελληνική υπηκοότητα δεν θα έβλεπε ποτέ ! ( Ασφαλώς εμείς ''δεν κάνουμε για την πολιτική''. )


Ο Αγιαβέφε «αναζητείται από την Ιντερπόλ με ερυθρό δελτίο»

Παροτι παντού ο Αγιαβέφε αναφέρεται για την εμπλοκή του στα θέματα με τον παράνομο τζόγο, από τα τουρκικά ΜΜΕ μέχρι δημοσιεύματα Βρετανών δημοσιογράφων, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένει να τον παρουσιάζει ως Τούρκο «αντικαθεστωτικό» με αντιστασιακή δράση, χωρίς να εμφανίζει όμως κανένα σχετικό τεκμήριο.

Ισχυρίζεται, λοιπόν, ο υπουργός Ανάπτυξης ότι η τιμητική πολιτογράφηση ως Έλληνα του δόθηκε λόγω «πολιτικής δίωξής» του και επειδή κάνει επενδύσεις στην Ελλάδα. Τι είδους «επενδύσεις» κάνει ένας καταζητούμενος για παράνομο τζόγο είναι επίσης θολό. 

Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ρίχνει την ευθύνη στον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Μητροπολίτη Πειραιά. Εκθέτει, ωστόσο, ιδιαιτέρως τους υπουργούς της κυβέρνησης η προσπάθεια τους να τον παρουσιάζουν ως αντικαθεστωτικό όταν «στα κατεχόμενα οι επενδύσεις ειναι ελεγχόμενες», όπως αναφέρει δημοσιογράφος της Κύπρου. «Ειδικά από τη στιγμή που πήρε και “υπηκοότητα” του ψευδοκράτους υπάρχει σοβαρό θέμα». 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης εμφανίζονται στους ψηφοφόρους τους ως ''πατριώτες'', όμως οι πράξεις τους αναφορικά με τον Τούρκο τους εκθέτουν. Οφείλουν να δώσουν δημόσια εξηγήσεις για ποιον λόγο έδωσαν την ελληνική ιθαγένεια στον συγκεκριμένο καταζητούμενο με αυτό το ιστορικό.


Ο Αγιαβέφε είχε ζητήσει ξανά την ελληνική ιθαγένεια το 2014

«Να πω την αλήθεια, δεν μου γέμισε το μάτι όταν τον είδα»  ανέφερε τότε παράγοντας του υπουργείου Εσωτερικών. «Είχε ένα εντυπωσιακό παράστημα, φορούσε ένα χρυσό ρόλεξ και είχε μία επιτηδευμένη συμπεριφορά. Ζήτησα ποινικό μητρώο. Μου το έφεραν και ήταν καθαρό τότε, αλλά δεν με έπεισε και δεν ασχολήθηκα άλλο μαζί του».

Επισήμανση του Γ.Κ: Ψηφορόρε βλέπε καλά ποιους πολιτογραφούν  οι ''πατριώτες Τουρκοφάγοι'' ως Έλληνες και τους παρέχουν την ελληνική ιθαγένεια.

Το ''πατριωτικό'' μαγαζί του Φαλήρου σφυρίζει αδιάφορα και κάνει την πάπια ?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - # # # # - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- Δυστυχώς σήμερα η Κουμουνδούρου ''πέφτει αρκετά μακριά'' από την Γλυφάδα ! Αν αναλογιστεί κάποιος ότι επί σειρά ετών ήμουν καθημερινά στην περιοχή που γεννήθηκε ο ''Φράγκας'' και επί του παρόντος δεν περνώ ούτε μια φορά τον χρόνο, από την περιοχή μας, είτε μεταφορικά, είτε όπως θέλει ο κάθε ένας, η Κουμουνδούρου απέχει πάρα πολύ ! Ιδεολογικά - πολιτικά δεν το συζητώ καθόλου διότι πέντε χρόνια εξουσίας οφέλησαν το μεγάλο κεφάλαιο και για εμάς δεν προέκυψε ούτε ηθική δικαίωση.

- Θέσπισαν νόμο αδειοδοτήσεως πέντε διαπλεκόμενων ολιγαρχών του Ν.Αττικής και τίποτα άλλο. Διεύρυναν και ενίσχυσαν το καθεστώς που δημιούργησαν και συντηρούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ειδικότερα: Τριάντα πέντε χρόνια τα ραδιόφωνα του Ν.Αττικής σε μια χούφτα οικογένειες , κόμματα , επιτήδειους και παπαδαρίες. Λες να πρωτοστάτησαν αυτοί στον χώρο ? 

Από ένα σημείο και έπειτα αποτελεί και βλακώδες πλαίσιο να μην υπάρχει νόμος αδειοδοτήσεως του συνόλου , διότι σήμερα το ραδιόφωνο σε σχέση με το διαδίκτυο αποτελεί τον φτωχό συγγενή. Ποιο ραδιόφωνο τυγχάνει μεγαλύτερης επισκέψεως καθημερινά σε σχέση με τα διαδικτυακά media ;

Αν προσθέσει κάποιος ότι στο διαδίκτυο ότι αναρτηθεί μένει αδιάλειπτα , ( για πάντα ), ενώ το ραδιόφωνο είναι μόνο για την στιγμή που το ακούς , αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει τεράστιο χάσμα ανάμεσα στα δυο ηλεκτρονικά μέσα. 

Ακροαματικότητα δεν έχουν πλέον τα ραδιόφωνα από τα FM έχουν κυρίως από το internet

Είναι σαφές , και το διαπιστώνεται , ότι όλοι οι ''ραδιοφωνατζήδες'' αναγκάζονται να προσφύγουν στα διαδικτυακά εργαλεία site , web radio , Podcasts , youtube, κ.α , άρα η χρήση των FM από δαύτους εξυπηρετεί πλέον κυρίως λόγους προσηλυτισμού και προπαγάνδας του παππού, της γιαγιάς, και του ταρίφα , καθώς και το μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας ! ( Τα ραδιόφωνα στα FM πλέον εξυπηρετούν το μοίρασμα των ''φράγκων'' από τις διαφημιστικές και τις λίστες Πέτσα, άρα αποτελούν την βιτρίνα.)

Αν αύριο θεωρήσω σκόπιμο , όπως ο Τράγκας , να δημιουργήσω κόμμα θα υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση ΚΑΤΑΡΓΗΣΗς των ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ σταθμών στα FM. Η ραδιοφωνία FM να επιστρέψει στους πρωτοπόρους ερασιτέχνες και τα κοινωνικά δίκτυα και οι έμπορες να χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα digital μέσα και πλατφόρμες, όπως το DAB DAB+ και το διαδίκτυο

Η πολιτικοοικονομική ''μαφία'' καταλύει όσα προτάσει η Ε.Ε. Επί δεκαετίες ρίχνουν στις τσέπες τα ''φράγκα'' των διαφημιστικών , καθώς επίσης , εκλέγονται και επανεκλέγονται , και δεν μπορούν να κάνουν την ψηφιακή μετάβαση ; Ειδικότερα, με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, της ''ανάπτυξης και της κανονικότητας'', δεν μπορούν να θεσπίσουν ούτε ένα νόμο μετάβασης ?


H φωτογραφία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα διότι εμείς δεν λειτουργούμε στα DAB + ( Δοκιμές έχουμε κάνει πριν από αρκετά χρόνια )

Η αγορά έχει κατακλυστεί από σύγχρονους και φτηνούς δέκτες αυτοκινήτων και οικιών με DAB , διαδίκτυο , GPS, κ.α., ενώ οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν το τοπίο των εμπορικών ερτζιανών στην δεκαετία του 80 !!!

Τα FM είναι πολύ παλιά πλέον πρέπει να γίνει η μετάβαση

Οι ''αρμόδιοι'' έχουν δώσει τεράστιο βάρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό και διακυβέρνηση και αφήνουν την ραδιοφωνία αναλογική και στην δεκαετία του 80 ! ( Για ποιόν βαρά η καμπάνα ? )

Πήξαμε στις ψηφιοποιήσεις και τα digital τσιπάκια σε όλους τους τομείς της Πολιτείας εκτός της Ραδιοφωνίας. Ποιοι μαφιόζοι το καθορίζουν αυτό ? Mήπως είναι άσχετοι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες καθώς και οι τεχνικοί τους αναφορικά με την Ψηφιακή Ραδιοφωνία και γι'αυτό δεν ειπώνεται τίποτα από την πλευρά τους ? 

# Αδωνι, και «ριζοσπάστες» του ΣΥΡΙΖΑ, η «τιμητική άδεια» στον πρωτεργάτη των FM ο οποίος δέχτηκε σειρά από διώξεις που είναι ? ( Μήπως έχετε κάποια σχέση με Τουρκόσπορους ? ) Τους Τούρκους τους συμβάλεται και τους κάνετε επίσημα Έλληνες , σε πληθώρα Τούρκους δώσατε βεβαιώσεις λειτουργίας Ρ/Σ, ενώ τους Έλληνες τους υπονομεύεται μέχρι τελικής πτώσεως.

Φίλη αναγνώστρια και φίλε αναγνώστη σε πληροφορώ ότι έχουν παρέχει ως Ελληνικές κυβερνήσεις, δια μέσω των ''ανεξάρτητων αρχών'', βεβαιώσεις λειτουργίας Ραδιοφωνικών σταθμών σε πλειάδα Τούρκων, ενώ στον αντίποδα εμείς παραμένουμε επί 35 χρόνια αδικαίωτοι.

Αισθάνεσαι και εσύ μια υπερηφάνεια για τον τόπο σου και την φάρα των νεοελλήνων;Στην αρχαία Ελλάδα ο Εφιάλτης ήταν ένας και οι πατριώτες όλοι οι υπόλοιποι. Σήμερα οι Εφιάλτες αποτελούν το 99,9 % , και ψάχνεις όπως ο Διογένης με το φανάρι αν υπάρχει έστω και ένας πραγματικά Έλληνας.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - # # # # - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αδωνις ο ''Τουρκοφάγος'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">