ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η κόρη του υπουργού προσλήφθηκε στο Ελληνικό - Εσείς ?


Η κόρη του Άδωνι Γεωργιάδη προσλήφθηκε στο Ελληνικό. Εσείς ; 

H φερόμενη ''ανάπτυξη'' , την οποία είχε υποσχεθεί ο Μητσοτάκης με δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις ασφαλώς μέχρι στιγμής αφορά αποκλειστικά τους ιδίους και τα οικία τους πρόσωπα.

Δείτε το βίντεο , ενώ για πολλοστή φορά σας ενημερώνουμε ότι οι ''δημοκράτες'' μας έκλεισαν το κανάλι του glyfadaweb στο youtube , και παράλληλα εξαφάνισαν τους εκατοντάδες εγγεγραμένους.

Δείτε τις δηλώσεις των κυβερνώντων 

 

Επισήμανση: Τουλάχιστον εμείς διαπιστώσαμε εμπράκτως ποια ανάπτυξη επικαλείται ο Μητσοτάκης έπειτα από το κλείσιμο του καναλιού του glyfadaweb στο youtube χωρίς καμία παραβίαση πνευματικού περιεχομένου , και παράλληλα εξαφανίζοντας τους 900 συνδρομητές του !

Αναφορικά για τον υπουργό ''ανάπτυξης'' , οικογενειακής και πολιτικής , είναι σαφές ότι στο Ελληνικό έχουν προσληφθεί αρκετοί/ες λόγω της ''εξουσίας'' την οποία ασκούν η διαθέτουν , άρα η θετή κόρη Γεωργιάδη δεν αποτελεί την μοναδική περίπτωση. Δείτε όσα ισχύουν στον αντίποδα. 

Έχουν προσλάβει έστω και ένα άτομο στο Ελληνικό από την συνοικία του Βοσπόρου, η οποία απαριθμούσε εκατό οικογένειες αυτοχθόνων τους οποίους απαλλοτρίωσαν από τον τόπο τους ενώ η περιουσία τους έχει παραχωρηθεί στον όμιλο Λάτση ;

Αναφορικά για την ''ανάπτυξη''

- Γιατί άφησαν οι ''δημοκράτες'' τον προσωπικό μου λογαριασμό ανέπαφο στο youtube ενώ έκλεισαν το κανάλι του glyfadaweb

Ασφαλώς λόγω των συνδρομητών, ώστε να κοπεί το νήμα μεταξύ μας , και παράλληλα εξαφανίζοντας τα βίντεο μιας δεκαετίας από τα οποία ορισμένα αποτελούσαν ιστορικά δεδομένα. ( Και ύστερα σου λένε αυτά τα ''μασωνικά κέντρα - πολυεθνικές '' για Πολιτισμό και μάλιστα παγκοσμιοποιημένο ! )  

- Πολλές φορές αδυνατείς να πιστέψεις τα παραγόμενα ορισμένων. Μερικές εκατοντάδες άνθρωποι αποτελούσαν το πρόβλημα για ''ορισμένους'' της πολιτικοοικονομικής μαφίας και των πολυεθνικών όταν αυταπόδεικτα έτεροι έχουν εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές ;

Παράλληλα θυμίσου πόσες φορές δίωξαν και κατάσχεσαν ένα τοπικό ραδιόφωνο με την επωνυμία Γλυφάδα FM. Ακόμα και αυτό αποτελεί μοναδικό φαινόμενο , όμως , σύμφωνα με όσα βιώνουμε, και όσα γνωρίζουμε για άλλους , εμάς τους λίγους στοχεύουν. Από τους ''άλλους'' δεν κινδυνεύει το γνωστό ''σύστημα''. (Τσιράκια τους είναι.)

Σημείωση: Δεδομένου ότι μπορεί κάποιος/α να μην αντιληφθεί πλήρως τι εννοούμε αναφέρουμε: Μεγαλομέτοχοι - ιδιοκτήτες πολυεθνικών, κ.α πολιτικοοικονομικοί παράγοντες , είναι φανατικά αντιαριστεροί - αντικομμουνιστές και φτάνουν στο σημείο να ακολουθούν φασιστικού τύπου πρακτικές. 

- Ποιοι είχαν την απόλυτη ευχέρεια να χαλκεύσουν το κανάλι του glyfadaweb στο youtube και έπειτα να το κλείσουν ; Είτε είναι ενέργεια χάκερ, οι οποίοι αποσκοπούσαν να βγάλουν κάποια χρήματα απο λογαριασμούς άλλων, ( προσωπικά δεν το πιστεύω ), είτε είναι καθαρά ενέργεια της κλίκας των ''παγκοσμιοποιημένων σιωνιστών - μασόνων''.

Η σωστή σειρά ''ανάπτυξης''

Συμπολίτη - συμπολίτισσα κάποια στιγμή να μου θυμίσεις να σας αναφέρω την σωστή σειρά ''ανάπτυξης'' στην οποία μεταξύ άλλων υπάρχουν, πρώτον , δεκαετίες διώξεων - κατασχέσεων ενώ στον αντίποδα παρείχαν με την σέσουλα σε ημετέρους και συγγενείς, δεύτερον, ποταπές ενέργειες εξαιρέσεων πίσω από την πλάτη μας ώστε να πιάσουν ''πόρτα για τον χειμώνα'' - έδρανα ξενόφερτοι/ες , τρίτον , ''βολεματάκι'' των ξενόφερτων στο τόπο μας, τέταρτον, κλείσιμο με ''φουστιές'' σε οτιδήποτε χτίσαμε αποκλειστικά με τις δικές μας δυνάμεις και όχι με ξένες πλάτες, πέμπτον, ψευδείς μηνύσεις από τσιράκια και χρηματισμένους.

Όσοι πραγματικά διάβασαν σε βάθος την Ελληνική παιδεία και γράμματα , διαπιστώνοντας ότι σήμερα οι νεοέλληνες είναι 97% οτιδήποτε άλλο πλην Ελλήνων, είτε τίναξαν τα μυαλά τους με ένα πιστόλι, είτε μπήκαν στην θάλασσα και δεν βγήκαν ποτέ, είτε ακόμα μπήκαν σε μια σπηλιά και δεν βγήκαν ποτέ ξανά. Όλοι , απο τα άκρα δεξιά έως τα άκρα της αριστεράς ''σερβίρονται'' - παρουσιάζονται ως Ελληναράδες ενώ είναι απλά μ@σκ@ράδες.

- Ο κανόνας μπορεί να έχει και εξαιρέσεις , όμως αυτές είναι απόρροια της  Ελληνικότητας, άρα αποτελούν το 3%. Το 97% των νεοελλήνων, στο 97% των ιδίων καταστάσεων πράττει κατά τον ίδιο τρόπο.

- Κάποια στιγμή να λήξει το ''ανέκδοτο'' των γυναικόπαιδων, διότι περισσότεροι/ες του ενός εκατομμυρίου στη χώρα μας αποτελούν δεδομένες καταστάσεις του πελατειακού συστήματος - κράτους που έχουν συστήσει τα αστικά πολιτικά κόμματα. Στον αντίποδα ισχύει το ανάλογο για το 3% ; 

- Προσωπικά Άδωνι ξέρεις πόσα περιστατικά ρουσφετιών σε γυναικόπαιδα ( μέλη οικογενειών πολιτικών - αιρετών καθώς και υποστηριχτές ) γνωρίζω από την δεκαετία του 70 μέχρι σήμερα ; Σε εμάς έτυχε κάτι αντίστοιχο ; 

- Εγώ , ο αφελής , μπορεί να δεχθώ ότι η θετή  κόρη του Άδωνι δεν έτυχε πολιτικής εύνοιας , το πιστεύει έστω και ένας - μια από τους υπολοίπους ; Αν η θέση εργασίας ήταν σε ένα ξενοδοχείο, σε ένα super market , η κάτι αντίστοιχο, δεν θα υπήρχε καμία ενέργειά μας , γνωρίζουμε όμως τι ισχύει στο Ελληνικό , όπως γνωρίζουμε όσα ισχύουν στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ - ΜΠΕ , σε Υπουργεία , Περιφέρειες - Δήμους κ.α., και καλύτερα όλων εσείς οι ίδιοι που πολιτεύεστε. Προκαλείται το κοινό αίσθημα, γιατί οι δεκάδες χιλιάδες οι οποίοι/ες θα ετύγχαναν τις θέσεις εργασίας ''ανάπτυξη'' δεν είδαν στο Ελληνικό, ενώ την βιώνουν εμπράκτως οι συγγενείς και οι υποστηριχτές σας.

Ουσιαστικά όφειλα να δημοσιοποιήσω μόνο το Ανεμολόγιο , διότι σε λίγους στίχους περιεκτικά ενυπάρχουν όσα ισχύουν στην νεοελληνική και την παγκόσμια πραγματικότητα

Έβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε
είμαστε λέει το παρατράγουδο στα ωραία άσματα
και επιτέλους σκασμός οι ρήτορες πολύ μιλήσαμε
στο εξής θα παίζουμε σ’ αυτό το θίασο μόνο ως φαντάσματα

Κάτω οι σημαίες στις λεωφόρους που παρελάσαμε
άλλαξαν λέει τ’ ανεμολόγια και οι ορίζοντες
μας κάνουν χάρη που μας ανέχονται και που γελάσαμε
τώρα δημόσια θα έχουν μικρόφωνο μόνο οι γνωρίζοντες

Βγήκαν δελτία και επισήμως ανακοινώθηκε
είμαστε λάθος μες το κεφάλαιο του λάθος λήμματος
ο σάπιος κόσμος εκεί που σάπιζε ξανατονώθηκε
κι οι εξεγέρσεις μας είναι εν γένει εκτός του κλίματος

Δήλωσε η τσούλα η ιστορία ότι γεράσαμε
τις εμμονές μας περισυλλέγουνε τα σκουπιδιάρικα
όνειρα ξένα ράκη αλλότρια ζητωκραυγάσαμε
και τώρα εισπράττουμε απ’ την εξέδρα μας βροχή δεκάρικα

Ξέσκισε η πόρνη η ιστορία αρχαία οράματα
τώρα για σέρβις μας ξαποστέλνει και για χαμόμηλο
την παρθενιά της επανορθώσαμε σφιχτά με ράμματα
την κουβαλήσαμε και μας κουβάλησε στον ανεμόμυλο

ΥΓ: Τα ''πανό'' δεν έπρεπε να ασχολούνται μόνον με τον Λιγνάδη. Διαπιστώνουμε μια μονομέρεια. Γιατί ?

- Να είσαστε βέβαιοι ότι για το δόλιο κλείσιμο του καναλιού glyfadaweb , καθώς και για το σβήσιμο βίντεο ιστορικής σημασίας , καθώς και για τους 900 συνδρομητές, δεν πρόκειται να ακούσετε και να δείτε ούτε μια δήλωση από τους φερόμενους ''εκπροσώπους σας'' σε τοπικό επίπεδο, καθώς και τον φερόμενο ''τοπικό τύπο''. Έτσι αντιλαμβάνονται την ελευθεροτυπία και την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης !

- Το αναφέρουμε απλά ώστε να έχετε πλήρη εικόνα τι έχουν συστήσει ως αστικά πολιτικά κόμματα με τα ''συνεργαζόμενα κανάλια του Φαλήρου'' και τους ''Βαξεβάνηδες''. ( Το θέμα είναι ότι, τόσο τα ''Φαληρικά κανάλια'', όσο και οι ''Βαξεβάνηδες'', ήταν απώντες σε πληθώρα τοπικά δρώμενα ενώ το κλείσιμο αφορά περισσότερο όσους πολιτεύονται τοπικά παρά εμάς. Στο youtube επί σειρά ετών δεν παρουσιάζαμε το άτομό μας. Εξαφάνισαν πολλά από το παρελθόν τα οποία δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.)

- Αν σήμερα πούμε δημόσια ότι επί σειρά ετών είχαμε ένα τοπικό ραδιόφωνο ώστε να σας ψυχαγωγήσουμε, συμβάλοντας στον τοπικό πολιτισμό, θα μας περάσουν ορισμένα λαμόγια κολάρο τον ζουρλομανδύα, ενώ στον αντίποδα αυτοί, οι ξενόφερτοι συμβάλουν καθοριστικά. Άσε που επιδιώκουν να μείνουν και στην ιστορία για την ''σημαντική προσφορά'' τους !!! 

- Επίσης, αν αναφέρουμε ότι το κανάλι στο youtube υπήρχε ώστε να συμβάλει τον τοπικό πολιτισμό μπορεί να προκαλέσουμε δυσαρέσκεια λαμογίων , ενώ στον αντίποδα οι ίδιοι συμβάλουν καθοριστικά ! Το θέμα είναι ότι μας έκλεισαν και τον ραδιοφωνικό σταθμό και το κανάλι στο youtube ενώ δεν έχουν αγγίξει τα ανάλογα έτερων, άρα είναι σαφές τι επιδιώκουν, ποιοι είμαστε εμείς και τι εξυπηρετούν οι άλλοι. Τσιράκια των πολιτικών. 

- Ζούμε τις ημέρες ''της πραγματικής Δημοκρατίας'' με Εβραίους - Σιωνιστές - Μασώνους στο ιδιοκτησιακό μετοχικό καθεστώς των πολυεθνικών, τύπου Youtube, καθώς και σε πολιτικό επίπεδο , όμως , η Δημοκρατία δεν αποτελεί δημιουργία των Εβραίων - Σιωνιστών - Μασόνων και ίσχυσε για ελάχιστα χρόνια πριν από χιλιάδες χρόνια στην Ελλάδα των Αρχαίων Ελλήνων . Ειδικότερα, έπειτα από όσα ακολουθούν στο tube με αναίτιο κλείσιμο καναλιών , και λοιπές υπονομεύσεις σε εκατομμύρια χρήστες, πρόκειται για την πιο φ@σιστική πολυεθνική, και άλλωστε το ακούμε ''ωραιοποιημένα'' από άτομα που βρίσκονται στην Κίνα έως την Σιβηρία !

- Αν σε καθημερινή βάση μεταδίδαμε, τόσο από τον ραδιοφωνικό σταθμό, όσο και από το κανάλι, (ζήτω η εκάστοτε κυβέρνηση - διοίκηση ) με μούγκα στην στρούγκα θα μας τα έκλειναν ? Τι λέτε ; Αναλογιστείτε ότι επέλεξα , ειδικά στο tube, να μην έχω ενεργή παρουσία και το έκλεισαν το κανάλι. Πόσο θα υπήρχε αν ανέφερα δημόσια όσα πρέπει να ειπωθούν ?

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η κόρη του υπουργού προσλήφθηκε στο Ελληνικό - Εσείς ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">