ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι απατεώνες μας έκλεισαν το κανάλι στο youtube


Οι απατεώνες μας έκλεισαν το κανάλι του Glyfadaweb στο youtube και πλέον είναι απόλυτα σαφές που αποσκοπούν.   

Τονίζουμε ότι ουδέποτε είχαμε κανάλι στο youtube το οποίο να ασχολείται με τον  Elon Musk , ( το γνωρίζετε ), είχαμε ένα τοπικό κανάλι με την ονομασία GLYFADAWEB, κυρίως τοπικής θεματολογίας το οποίο απαριθμούσε περίπου στους 900 συνδρομητές - εγγεγραμένους, το οποίο μας το έκλεισαν και παράλληλα εξαφάνισαν τους συνδρομητές του !

Το youtube το οποίο μας έκλεισε το κανάλι και διέγραψε το περιεχόμενο του καναλιού επικαλείται ότι εμείς είχαμε το κανάλι ΑΡΚ Invest | US το οποίο ασχολείται με Ethereum και Altcoins και χρησιμοποιήσαμε το όνομα του Elon Musk ώστε να προσελκύσουμε επενδυτές , το οποίο ασφαλώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα διότι ουδέποτε έχουμε ασχοληθεί με όσα αναφέρονται !



Άγνωστο ποια είναι συνολικά τα αίτια για το κλείσιμο του GLYFADAWEB, διότι περισσότερο από ένα χρόνο το εν λόγω κανάλι δεν είχε ενημερωθεί στο περιεχόμενό του , άρα αν υπήρχε παραβίαση πνευματικού περιεχομένου θα το γνωρίζαμε. Ασφαλώς δεν υπήρχε καμία παραβίαση.

Είναι σαφές πως αντιλαμβάνονται οι δήθεν ''δημοκράτες'' της ελευθερία του τύπου και της έκφρασης , τόσο στην χώρα μας , όσο και ευρύτερα , και απλά σας παράχουμε τις μεθοδεύσεις των απατεώνων πλέον αυταπόδεικτα. Είναι πολύ εύκολο σε ορισμένους απατεώνες να χαλκεύουν και να εξαφανίζουν.

Όταν κλείνουν ένα κανάλι , και εξαφανίζουν τους εκατοντάδες εγγεγραμένους συνδρομητές του είναι ξεκάθαρο και σαφές που αποσκοπούν. Πολύ απλά εμείς θα ανοίξουμε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ώστε να διαπιστώσουμε τι ακόμα θα μεθοδεύσουν οι δήθεν ''δημοκράτες''.



Τουλάχιστον όσοι/ες από εσάς είχατε εγγραφεί στο κανάλι του glyfadaweb γνωρίζεται ότι είχε να ενημερωθεί περισσότερο από ένα χρόνο και ουδεμία σχέση είχε με όσα επικαλούνται από το youtube.

Επισήμανση: Εμείς επικοινωνήσαμε με το youtube εκθέτοντας τι έχει συμβεί , ότι ουδεμία σχέση έχουμε με όσα αναφέρονται , και ζητούμε τον λόγο που έκλεισαν το κανάλι. 

Λέτε να έχει κάποια σχέση  η δημοκρατική κυβέρνηση Μητσοτάκη για το κλείσιμο του καναλιού , εκτός του ''δημοκράτη'' Elon Musk 

Πράγματι η δημοκρατία σήμερα είναι στα καλύτερά της και η ''ελευθερία του λόγου'' στη χώρα μας είναι δεδομένη στο έπακρο !

Η επικοινωνία μας με το youtube

Εμείς ουδέποτε είχαμε κανάλι με την ονομασία ( Elon Musk & ARK invest : Ethereum is HEAVILY Undervalued! Should We Be Buying Altcoins Now? ). Είχαμε το κανάλι Glyfadaweb.

Παρακαλώ θερμά να ερευνήσετε τι έχει συμβεί και ποιοι παρενέβησαν ώστε να αλλάξει η ονομασία και το λογότυπο του καναλιού μας.

Επίσης σας καλώ να μας αναφέρετε αν υπήρξε χάκινγκ στο κανάλι από χάκερ για το οποίο δεν φέρουμε καμία ευθύνη εμείς. 

Η ''δημοκρατία'' στα καλύτερά της

Τονίζουμε ότι δεν υπήρξε σαφής απάντηση από την πλευρά του youtube, το οποίο μας έστειλε ένα γενικόλογο μήνυμα χωρίς καμία εξήγηση για το κλείσιμο του glyfadaweb. Επίσης καμία αναφορά για τους 900 εγγεγραμένους τους οποίους μονοκονδυλιά εξαφάνισαν.

ΥΓ: Αν διαπιστώσεται κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει στο F/B, καθώς και στο site, θα είναι απόλυτα σαφές τι έχει ισχύσει και από ποιούς. 

- Περισσότερο από ένα χρόνο λαμβάνουμε καθημερινά μηνύματα από την Google για παραβίαση κωδικών. 

- Κάποιο ''κέντρο'' συντονισμένα επιχειρεί καθημερινά να σπάσει τους κωδικούς μας. Γιατί τόση μανία με εμάς ? Σαφέστατα λόγω και του Ελληνικού


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι απατεώνες μας έκλεισαν το κανάλι στο youtube Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">