ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λέσβος: Αυτός είναι ο 53χρονος κατηγορούμενος αστυνομικός για παιδοφιλία


Συνελήφθη
53χρονος αστυνομικός και προπονητής βόλεϊ, ο οποίος  κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τον ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗ Ευστράτιο του Ευαγγέλου και της Μαρίνας, γεννηθέντα την 28-11-1969 στον Καναδά. Τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα με εντολή εισαγγελέα.

Ο  δράστης οδηγήθηκε σήμερα (2/8) μετά τις 11 το πρωί στα δικαστήρια της Μυτιλήνης προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή καθώς χθες ζήτησε και έλαβε ακόμη μια ημέρα προθεσμία.

Ο 53χρονος εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών συνοδευόμενος από δικηγόρο των Αθηνών καθώς ο συνάδελφός του από την Μυτιλήνη, ο οποίος είχε διοριστεί αρχικά, παραιτήθηκε και κανένας δικηγόρος από το νησί δεν δέχθηκε να αναλάβει τον κατηγορούμενο.

Χθες το πρωί, ο συλληφθείς αστυνομικός μεταφέρθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου στο δικαστικό μέγαρο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Εκεί, τον περίμεναν οι γονείς της 14χρονης που έπεσε θύμα του, οι οποίοι μόλις τον είδαν ξέσπασαν με τη μητέρα της ανήλικης να του φωνάζει «τι σου ‘κανε το μωρό μου;» αποκαλώντας τον παιδεραστή.

Ο δράστης αστυνομικός εργαζόταν στο πρωην ΚΥΤ Μοριας και αποκαλούσε τους πρόσφυγες λαθροπηθικια σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο twitter.

Με στοιχεία από το mynews.gr

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λέσβος: Αυτός είναι ο 53χρονος κατηγορούμενος αστυνομικός για παιδοφιλία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">