ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Τσίπρας σκόπιμα ξέχασε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη


Ο πρώην υπουργός Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά τις αναφορές του πρωθυπουργού στη Βουλή, σε αποκλειστική δήλωσή του στο in τονίζει πως υπήρξε στόχος παρακολούθησης με εντολή του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ο  κ. Λαφαζάνης υπογραμμίζει ότι διαχρονικά υπάρχουν παρακολουθήσεις του και από τη σημερινή κυβέρνηση και σημειώνει πως ο ελληνικός λαός θα φρίξει εάν δημοσιοποιηθούν τα ονόματα χιλιάδων υπό παρακολούθηση.

«Το τελευταίο που επιθυμώ είναι να γίνω κόμμα,με αφορμή τις υποκλοπές, δικομματικό μπαλάκι σε μια ανούσια διαμάχη για καρέκλες και λάφυρα εξουσίας από δύο μνημονιακούς πολιτικούς, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι το μόνο που εκφράζουν είναι το ξεπούλημα, την παρακμή, την υποτέλεια, την φαυλότητα,και τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Οι παρακολουθήσεις, φυσικές, ηλεκτρονικές, τηλεφωνικές πολιτικών, δημοσιογράφων, εσωκομματικών αντιπάλων, επιχειρηματιών και ιδιαίτερα όσων θεωρούνται επικίνδυνοι για το σύστημα της αποικιοκρατούμενης Ελλάδας αποτελούν δυστυχώς διαχρονικό παρακρατικό καθεστώς των εκάστοτε κυβερνήσεων του κατεστημένου, οι οποίες γίνονται από κυβέρνηση σε κυβέρνηση,  όλο και πιο μαζικές, προκλητικές και ξεδιάντροπες, όπως τώρα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ναι, πράγματι παρακολουθούσε τα τηλέφωνα μου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποδεδειγμένα με παρακολουθούσε με μαγνητοσκοπούσε και με βιντεοσκοπούσε στις κινητοποιήσεις που συμμετείχα και όχι μόνο, ιδιαίτερα κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, το αμαρτωλό Τμήμα Προστασίας του Κράτους και της Δημοκρατίας με εντολή Τσίπρα και βεβαίως των παρακαθήμενων της εξουσίας».

Ο Αλέξης Τσίπρας επικαλέστηκε αποκλειστικές δηλώσεις πρώην στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ «ξεχνώντας» τον πρώην υπουργό και στενό του συνεργάτη, Π. Λαφαζάνη.

Τις αποκλειστικές δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι παρακολουθούνταν όταν ήταν στην εξουσία η αξιωματική αντιπολίτευση, επικαλέστηκε στη δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας. Χωρίς, όμως, να αναφέρει το μέσο ενημέρωσης στο οποίο έγιναν οι δηλώσεις της Νάντιας Βαλαβάνη, του Γιάννη Πανούση και του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Το μείζον ατόπημα του κ. Τσίπρα, ωστόσο, αλλά και των μέσων ενημέρωσης που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ (avgi.gr, left.gr κ.λπ) ήταν ότι «εξαφάνισαν» την καταγγελία – βόμβα του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο in, ότι τον παρακολουθούσαν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μίλησε για υποκλοπές αλλά και για βιντεοσκοπήσεις των δράσεών του κατά των πλειστηριασμών.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Τέλος, το τελευταίο που θέλω και εγώ προσωπικά είναι να εμπλακώ η να γίνω ''κόμμα'' με άτομα τα οποία υπάρχουν σε ήδη υπάρχοντα κόμματα , εξωκοινοβουλευτικά και κοινοβουλευτικά ,  τα οποία «μου κρέμασαν κουδούνια» και στη συνέχεια με υπονόμευσαν σε πλειάδα περιπτώσεων ώστε να καρπωθούν καρέκλες και προνόμια. 

Σήμερα, έπειτα από όσα έχουν προηγηθεί, είναι σαφές ποιος είναι ο κάθε ένας , και τι εξυπηρετεί. Προσωπικά εμείς δεν συμφωνήσαμε ούτε με τα Μνημόνια, ούτε με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του Ελληνικού. Άλλοι είναι όσοι για τα προνόμια και τις καρέκλες έπειτα του 2015 έμειναν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, αν έχει στοιχεία ο Τσίπρας κατά του Λαφαζάνη, δεδομένου ότι όπως επικαλείται τον παρακολουθούσαν, να τα παρέχει στην δημοσιότητα. Αν δεν έχει στοιχεία, καθώς επίσης, αν επαληθευτεί ότι παρακολουθούσαν επί ΣΥΡΙΖΑ τον Π.Λαφαζάνη οι πρακτικές του δεν διαφέρουν από τις πρακτικές Μητσοτάκη.( Ασφαλώς και ο μέν και ο δε αρνούνται ότι οι ίδιοι έδωσαν εντολές παρακολουθήσεων ! )

ΥΓ: Δεδομένου ότι προσωπικά βρέθηκα σε κινητοποιήσεις πλειστηριασμών από «δημοσιογραφικό», και περισσότερο από ανθρώπινο ενδιαφέρων για όσα ίσχυαν επί ημερών ενός κόμματος το οποίο είχαμε υποστηρίξει , ελπίζω να μην με έχουν συσχετίσει και εμένα με τις εντολές Τσίπρα και βεβαίως των παρακαθήμενων της εξουσίας.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Τσίπρας σκόπιμα ξέχασε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">