ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μητσοτάκης: «Δεν γνώριζα τίποτα»


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ότι δεν γνώριζε τίποτα παρόλο που οι μυστικές υπηρεσίες υπάγονται στη δικαιοδοσία του.

Ακόμη και φιλοκυβερνητικές εφημερίδες έκαναν λόγο την Κυριακή για τη ‘σοβαρότερη κυβερνητική κρίση΄ από τότε που ο Μητσοτάκης ανήλθε πριν από τρία χρόνια στην πρωθυπουργία. 

Ο κ. Μητσοτάκης αφού επανέλαβε πως δεν γνώριζε τίποτα για την παρακολούθηση του κ Ανδρουλάκη, τη στιγμή που η ΕΥΠ υπάγεται απευθείας στο πρωθυπουργικό γραφείο, δεν έδωσε και κανένα στοιχείο ή διευκρίνιση, όπως πολλοί περίμεναν, για το σύστημα Predator καθώς και για το εάν άλλα πρόσωπα βρίσκονται ή βρέθηκαν υπό παρακολούθηση.

Μάλιστα, εκτός από άγνοια, επίρριψε έμμεσα τις ευθύνες στους αποπεμφθέντες συνεργάτες του, τον διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και εκλεκτό του Παναγιώτη Κοντολέοντα, και του γενικού γραμματέα και ανιψιού του Γρηγόρη Δημητριάδη.

Eπισήμανση του Γ.Κ: Ο άνθρωπος το είπε ευθέως ''δεν γνώριζε τίποτα'' , γι' αυτό είχε διορίσει ο ίδιος τον Κοντολέοντα, διοικητή της ΕΥΠ, και τον ανιψιό του γενικό γραμματέα και δεξί του χέρι στο Μαξίμου, ώστε να τον έχουν διαρκώς στην άγνοια. 

Πραγματικά αποτελεί ντροπή , σύμφωνα πάντα με το σκάνδαλο παρακολουθήσεων , πρώτον, ότι δεν δόθηκε κανένα στοιχείο ποιοι έτεροι ήταν στο στόχαστρο υπό παρακολούθηση, δεύτερον, ότι δίνονται εντολές να παραβιάζονται οι κωδικοί μας, τρίτον, ότι μας παρακολουθούν, τέταρτον, ότι μας κλείνουν τα κανάλια, πέμπτον, ότι μας διαγράφουν βίντεο και τους συνδρομητές, και κυρίως ότι παραμβαίνουν στην προσωπική μας ζωή , ενώ συνολικά τα αστικά πολιτικά κόμματα για εμάς , εκτός των Ανδρουλάκη - Κουκάκη , κρατούν σιγή ιχθύος. ( Αναφέρομαι σε υπηρεσίες και χάκερ, άλλωστε το ίδιο είναι εντολές ακολουθούν και οι μεν και οι δε ! )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μητσοτάκης: «Δεν γνώριζα τίποτα» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">