ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πολάκης: Θα πεινάστε σύντομα. Θα σας βρούμε έναν έναν !

Με αυτόν τον γραφικό ιθαγενή, με την ιδιότητα γιατρού ( ! ), θα εκλεγείτε ξανά κυβέρνηση από την Ελληνική κοινωνία και θα ξανακυβερνήσετε ;

Αυτός ο πρωτόγονος ιθαγενής δεν έχει αντιληφθεί ακόμα ότι ο ίδιος έχει μπεί στα κοινωνικά δίκτυα και κάνει προπαγάνδα ώστε να εξασφαλίσει πάλι την καρέκλα.

Νομίζει ότι η κοινωνία, η οποία ενυπάρχει στα κοινωνικά δίκτυα, ( άλλωστε γι' αυτήν τα δημιούργησαν), μπήκε στα χωράφια του παππού του, η ακόμα τα δικά του, όμως , ο ίδιος έχει μπεί στα χωράφια της κοινωνίας.

Από που διώχνει , και ποιούς διώχνει ;

Επίσης, ποιους θα βρείτε έναν έναν και γιατί θα πεινάσουν ;

Ευελπιστείτε να γίνετε ξανά κυβέρνηση από την Ελληνική κοινωνία, ώστε να βρείτε τα τρολάκια έναν - έναν και να τους εκδικηθείτε, ώστε να πεινάσουν, και δικαιούστε να ξανακυβερνήσετε τη χώρα ;

Ορισμένοι/ες από εσάς, των τοπικών ΟΜ στα Νότια και την Γλυφάδα, αν συμφωνείτε με όσα επικροτεί και συνδράμει ο πρόεδρος του κόμματός σας, γιατί δεν τα κάνετε και εσείς ? ( Ξέχασα ότι εσείς ακολουθείτε πλάγιες μεθοδολογίες )

Με βλακώδη τρόπο γκρεμίζεται οι ίδιοι το σκάνδαλο παρακολουθήσεων της κυβέρνησης, όταν ο Πολάκης αναφέρει:  ''Θα σας βρούμε έναν έναν'', διότι η κοινωνία θεωρεί δεδομένο ότι θα παρακολουθείται και από εσάς.

ΥΓ: Καθαρά για λόγους δεοντολογίας δεν θα αναρτήσω όσα αναφέρονται από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων έπειτα από την ανάρτηση Πολάκη.

- Ορισμένοι/ες αχαρακτήριστοι για αριστεροί, οι οποίοι με εξαιρέσατε στον ίδιο μου το τόπο από τις εκλογές , δεν είχατε συμβάλει ώστε να εκλεγεί και να υπουργοποιηθεί ο Πολάκης ;

- Οδοστρωτήρας. Το θέμα είναι πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ο πήχης , έπειτα από τους Κύρκο, Δρακόπουλο, Φλωράκη , κ.α.





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πολάκης: Θα πεινάστε σύντομα. Θα σας βρούμε έναν έναν ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">