ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εισαγγελική έρευνα από τον Ισίδωρο Ντογιάκο για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ


Τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, προκάλεσαν οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις παρακολουθήσεις του προέδρου του ΚΙΝΑΛ- ΠαΣοΚ Νίκου Ανδρουλάκη, από την ΕΥΠ.

Σημειώνεται ότι η εισαγγελική έρευνα που θα διενεργηθεί προσωπικά από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα αφορά όχι την ουσία της παρακολούθησης, αλλά, τη διαρροή των στοιχείων, που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα που αφορούν, όπως επισημαίνεται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου «τη διαδικασία άρσεως του απορρήτου των επικοινωνιών επί θεμάτων, που άπτονται της εθνικής ασφάλειας της χώρας».

Υπενθυμίζεται ότι έχουν υποβληθεί από τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη παρόμοιες καταγγελίες οι οποίες επίσης θα ερευνηθούν για τη διαρροή των στοιχείων σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ έρευνες για την ουσία των παρακολουθήσεων ήδη διενεργούνται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Αφορμή για την παρέμβαση αυτή του κ. Ντογιάκου στάθηκαν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στοιχεία από την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη καθώς και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, διέρρευσαν σε πρόσωπα εκτός της ΕΥΠ.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Έπειτα από την παρέμβαση «τρίτου βαθμού» αναφορικά με  Ανδρουλάκη - Κουκάκη, για «τη διαδικασία άρσεως του απορρήτου των επικοινωνιών » είναι βέβαιο ότι «και εμείς θα έχουμε απτά αποτελέσματα» ! 

Ο πεθερός του Δημάρχου Γλυφάδας, κ. Ντογιάκος, θα εξετάσει το κλείσιμο του τοπικού καναλιού glyfadaweb , η αυτή η παραβίαση άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών δεν αφορά κανέναν , ενώ ο γαμπρός του και στέλεχος της ΝΔ διατελεί δήμαρχος στη Γλυφάδα ;

Όπως μου κάνατε,όχι εσείς προσωπικά ως δικαστικός , ως Ελληνική Δικαιοσύνη αυτεπάγγελτα τις διώξεις - κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM επί τέσσερις δεκαετίες ,θα πράξετε ανάλογα ώστε να διερευνηθεί ποιοι παραβίασαν το απόρρητο των επικοινωνιών και έκλεισαν ένα τοπικό κανάλι της Γλυφάδας ;

Έπειτα από την παραβίαση των προσωπικών μου κωδικών της Google και το κλείσιμο του καναλιού, μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχουν αποσπάσει από τα προσωπικά μου αρχεία και τι ενδεχομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο ώστε να με εκβιάσουν ;

Οι κάτα τόπους πολιτευόμενοι, έπειτα από δέκα ημέρες καθολικής αδράνειας τοποθετήσεων σε ένα ζήτημα που άπτεται δημοκρατίας και προσωπικών ελευθεριών συνολικά κρίνονται από τους ψηφοφόρους και συμπολίτες μας. Άλλωστε το εν λόγω κανάλι ως περιεχόμενο είχε αποσπάσματα ομιλιών τόσο δεξιών, όσο και αριστερών πολιτευόμενων κυρίως από τα Νότια προάστια.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εισαγγελική έρευνα από τον Ισίδωρο Ντογιάκο για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">