ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χαμός με τις τιμές στο «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ»


Όπως διαβάσαμε πριν από λίγο στο twitter από τον Παύλο Τζεγιαννάκη (
Pavlos Tzegiannakis) στο  «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ» οι τιμές είναι «πειραγμένες».

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Με βασικό δεδομένο ότι πέρυσι και εμείς, χωρίς επιδότηση, για τις ανάγκες μας επιλέξαμε το ίδιο ψυγείο από μικρή επιχείρηση, (η οποία σημειωτέων έβγαζε κέρδος μόλις 20 ευρώ !) , μπορούμε να πούμε ότι η εν λόγω τιμή είναι διπλάσια της τιμής που το αγοράσαμε και εμείς.

Όπως αναφέρει ο Παύλος Τζεγιαννάκης ''Το ψυγείο που πέρυσι το αγόρασα με 549€, το είδα πριν λίγο στο «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ» του @PlaisioOfficial στην εκπληκτική τιμή των 976€ (!!!) και με την ΑΝΩΤΑΤΗ επιδότηση να πέφτει στα 551€. Μια λέξη ταιριάζει σε αυτό: Απ@τεώνες.''

Στον αντίποδα υπήρξε απάντηση από την αλυσίδα καταστημάτων Plaisio.

Replying to
Οι τιμές επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες και μεταβάλλονται ενίοτε προς τα κάτω και ενίοτε προς τα πάνω. Σε σχεδόν όλα τα προϊόντα υπάρχουν μεταβολες, ειδικά λόγω των συνθηκών που επικρατούν τον τελευταίο χρόνο. Το πρόγραμμα ανακύκλωσης δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός αυτό.


Κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι η τιμή ανέβηκε πριν τις εκπτώσεις και το πρόγραμμα αυτό για να φανεί σαν μια πραγματική ευκαιρία.

Παράλληλα και άλλοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων σχολίασαν για το συγκεκριμένο ζήτημα:


Άμα είναι να βγάζει το κράτος επιδοτήσεις και να πηγαίνουν σε λάθος μέρος τότε καλύτερα να μην τις έβγαζε. Χειρότερα τα κάνει αντί για καλύτερα. Μαζί με την επιδότηση πρέπει να βγαίνει και ένας μηχανισμός ελέγχου ότι θα πιάσει τόπο.


Ισχύει και για τους υπόλοιπους λιανέμπορους. Είδα τιμές κλιματιστικών αρχές Μαϊου. Δεν αγόρασα (μ@λ@κι@ μου), είδα τιμές τον Ιούλιο και ήταν παντού 300€ ακριβότερα. Cancel επιδότηση.


αυτό είναι συνήθης τακτική με τα κλιματιστικά, έβαλα καινούριο Φεβρουάριο, ακριβώς το ίδιο μοντέλο αγόρασε φίλη της μάνας μου Ιούλιο και μαζί με την εγκατάσταση έδωσε 300+ παραπάνω


Το κράτος γνωρίζει τί γίνεται και επιδοτεί τους εμπόρους... Μπορούσε κάλλιστα να επιδοτήσει τις τιμές που ίσχυαν π.χ 1.3.22 και όχι αυτές που άλλαξαν πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα... Αλλά έτσι στηρίζεται ο καταναλωτής, οπότε...

Μπράβο που τους ξεμπροστιάζετε σχεδόν τα ίδια κάνουν όλοι δεν είναι τυχαίο που όλες οι μεγάλες εταιρείες συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Γιατί τα λεφτά από το πρόγραμμα όλα αυτοί θα τα φάνε. Ο λαός θα φάει τα ψίχουλα όπως πάντα.

Σε πολλά άλλα μαγαζιά είναι στην τιμή που το πήρε πέρσι. Δεν είναι όλοι το ίδιο.

Μην ψωνίζετε από τέτοιου είδους μαγαζιά(πλαίσιο, κωτσοβολο, media markt κτλ). Έχουν αποδείξει πόσο @π@τεώνες είναι, εδώ και χρόνια. Κάντε έρευνα αγοράς και προτιμήστε μικρά καταστήματα, ατομικές ή μικρές επιχειρήσεις. Για όλες τις αγορές σας.

- Η δική μας πρόταση είναι να αλλάξει καθολικά η επιδότηση και να γίνετε με εισοδηματικά κριτήρια και αλφαβητικά, καλύπτοντας όλο το φάσμα της κοινωνίας, αντί για τις αιτήσεις οι οποίες γίνονται και συνάδουν με τζόγο.

- Αλήθεια, πόσοι συμμετάσχουν με αιτήσεις, και πόσοι τελικά λαμβάνουν την επιδότηση ; Τέλος, όπως και στην περίπτωση που αναγράφεται πιο πάνω, εξυπηρετείται το συμφέρον του καταναλωτή , η μήπως η επιδότηση εξυπηρετεί αποκλειστικά τους μεγάλους επιχειρηματίες ;

- Εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχει ισχύσει ώστε να υπάρχει η τεράστια μεταβολή τιμής από πέρυσι μέχρι φέτος στο Plaisio, όμως , η τιμή είναι διπλάσια, ενώ στο στόκ άλλων επιχειρήσεων η τιμή παραμένει περίπου στα περσινά επίπεδα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χαμός με τις τιμές στο «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">