ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δήμαρχε δείχνετε παντού το ''επίπεδό'' σας


Κατά το παρελθόν , και ειδικότερα το 1965-66 , απονεμήθηκε στην ομάδα του αθλητικού όμιλου Τερψιθέας Γλυφάδας  το Κύπελλο Ήθους της Ε.Π.Σ.Α., ενώ σήμερα , σύμφωνα με όσα ισχύουν επί σειρά ετών από τους φιλάθλους της ομάδας ,τα οποία δεν κοσμούν την Πόλη μας, αντί για κύπελλο ήθους μάλλον πρέπει να απονεμηθεί  κύπελλο αίσχους στην δημοτική αρχή.

Ειδικότερα, η ομάδα της Τερψιθέας απέκτησε και φανατικούς φιλάθλους , ( αλήθεια δήμαρχε γνωρίζεις κάτι ? ), οι οποίοι αντί να δείχνουν την υποστήριξή τους στο γήπεδο αυτοί επιλέγουν να βρίζουν τα Σούρμενα και το Ελληνικό γράφοντας υβριστικά μηνύματα στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Επί σειρά ετών το παρακάμπτω , όμως , με βασικό δεδομένο την ''γαλάζια'' δημοτική αρχή , όπως και τα όσα ισχύουν αδιάλειπτα επί ημερών της , τα οποία παρεπιμπτόντως ποτέ άλλοτε δεν έχουν ισχύσει σε τοπικό επίπεδο , τονίζω ότι έχοντας αυτά τα υβριστικά μηνύματα να δεσπόζουν δημόσια στην πόλη μας δείχνει το επίπεδό της.

Η δημοτική αρχή έχει την δυνατότητα να εξαλειφθούν οι ύβρεις και τα υβριστικά μηνύματα τα οποία δεσπόζουν στον Δήμο, όμως όπως όλα δείχνουν επί σειρά ετών μάλλον πριμοδοτεί τα κακώς κείμενα.

Για ευνόητους λόγους δεοντολογίας δεν παραθέτουμε όσα υβριστικά δεσπόζουν στην πλατεία Καραϊσκάκη, θέτουμε όμως ένα σαφές ερώτημα:Στον αντίποδα όσων ισχύουν στον Δήμο Γλυφάδας, ισχύει κάτι αντίστοιχο στο Ελληνικό με ύβρεις κατά της Τερψιθέας να δεσπόζουν σε πλατείες ;

Παραθέτουμε πως ήταν η πλατεία σε προγενέστερο χρόνο, και τι ισχύει επί ημερών της ''γαλάζιας'' δημοτικής αρχής. Δήμαρχε, με αυτά τα υβριστικά μηνύματα που δεσπόζουν στην πλατεία θα γίνονται και οι εκκλησιαστικές εκδηλώσεις ;


ΥΓ: Ήξερες να κάνεις προσωπικά όσα αποτελούσαν τις δικές μου προτάσεις για το δικό σας όφελος, όμως , όταν πρότεινα να πιστώσετε ανάλογο ποσό που κόστισε η παιδική χαρά ώστε να διαμορφωθεί και η έτερη πλευρά της πλατείας, μίσθωσες τον επαγγελματία υβριστή ώστε να σπιλώνει και να βρίζει. 



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δήμαρχε δείχνετε παντού το ''επίπεδό'' σας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">