ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ληστείες σε περίπτερα


Δύο ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν την Πέμπτη (22/9) με στόχο υπαλλήλους περιπτέρων στην Ηλιούπολη και στο Παλαιό Φάληρο.

Λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα, σε περίπτερο που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Ηλιούπολης εμφανίστηκαν δύο ένοπλοι ληστές, οι οποίοι απείλησαν τον υπάλληλο που εκείνη τη στιγμή εργάζονταν και κατάφεραν να του αποσπάσουν άγνωστο χρηματικό ποσό. Εκτός από πιστόλι, σε αυτή τη ληστεία, οι δράστες απείλησαν τον 25χρονο και με ένα σφυρί.

Λίγο νωρίτερα στις 03:00 τα ξημερώματα στο Παλαιό Φάληρο  δύο άγνωστοι δράστες προσέγγισαν τον υπάλληλο του περιπτέρου που λειτουργεί σε 24ωρη βάση και τον απείλησαν με όπλο για να τους δώσει τις εισπράξεις. Αυτός αντέδρασε ψύχραιμα και κατάφερε τελικά να αποτρέψει τη ληστεία, με τους δύο κακοποιούς να φεύγουν τελικά με άδεια χέρια.

Ορισμένοι έχουν φτάσει σε οριακό σημείο ώστε να διοργανώνουν ληστείες σε περίπτερα για λίγα ευρώ, και όπως φαίνεται δεν διαθέτουν και υψηλό δείκτη νοημοσύνης ώστε να αντιγράψουν τις πρακτικές έτερων οι οποίοι βάζουν στην τσέπη τους τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου.  

Χάθηκαν τα ‘’πρότυπα‘’ ώστε να τσεπώνεις τα χρήματα του συνόλου εκ του ασφαλούς και στη συνέχεια να τα διαθέτεις κατά το δοκούν σε ημετέρους και ''υδραυλικούς'' ;


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ληστείες σε περίπτερα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">