ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: «΄Ολοι οι γύφτοι µια γενιά » !


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: 
Το έχουμε πει πάμπολες φορές , καθώς επίσης, το έχουμε γράψει επανειλημμένα. Ο πολιτικός φανατισμός τυφλώνει. Προφανώς αυτό ισχύει σε μεγάλο φάσμα ανθρώπων οι οποίοι πλέον είναι αδύνατον να αντιληφθούν τις πολιτικές του Χαλκιά από τα στελέχη των αστικών κομμάτων τα οποία νέμονται επί σειρά ετών τον Δήμο Γλυφάδας.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Ασφαλώς « τον δωδεκάλογο του γύφτου » του μεγάλου μας ποιητή Κωστή Παλαμά τον γνωρίζεται , παράλληλα μπορεί να γνωρίζεται το « γύφτοι ξετσίπωτοι κι αρπαχτικοί » του Σεφέρη , όπως και την εκδίκηση της γυφτιάς των Νίκου Ξυδάκη και Μανώλη Ρασούλη , όμως , την «γυφτιά» των κατά τόπους πολιτικών σας κάνετε ότι δεν την γνωρίζεται !

Γράφει ο Σεφέρης:

« Μαυραγορίτες από τα Νάφια της προσφυγιάς µας άθλια σινάφια γύφτοι ξετσίπωτοι κι αρπαχτικοί λένε  Πατρίδα πως πάνε εκεί στα χωµατά σου τα λαβωµένα γιατί µαράζωσαν τάχα στα ξένα και δεν µπορούνε χωρίς εσένα οι φαύλoι τρέχουνε για το *λουφέ »

* Λουφέ = Τα χρήματα που αποκτoύνται ανήθικα.

Θα σας θυμίσω και ορισμένα αποσπάσματα απ' όσα ανέφερε ο Παλαμάς στον  δωδεκάλογο του γύφτου.

- Είμαστε λαός από τυχοδιώχτες που όλο περπατεί. ( Μήπως καταλάβατε ποιούς εννοεί ;)

- Οι Έλληνες καθ’ ην χρόνου στιγμήν έμελλον να περιέλθωσιν εις ζυγόν βαρβάρων.( Ποιούς εννοεί ως βάρβαρους , καταλάβατε ;Είναι βέβαιο ότι εννοεί τους ξενόφερτους. )

Στα κορφοβούνια είν’ η πηγή κάθε φυλής καθάριας. ( Στον αντίποδα στην Γλυφάδα του παρόντος , και ειδικότερα σήμερα , δεν υπάρχει ούτε για δείγμα φυλή καθάρια, μόνον πληθώρα «ξενόφερτων». ) 

Αν και μολονότι ουδέποτε υπήρξα ρατσιστής , το αντίθετο , στην περίπτωσή μας έχει αποδειχθή το αντίστροφο. Εννοώ ότι «ρατσιστές» και οπαδοί της ανισότητας, της αδικίας, καθώς και των δυο μέτρων και σταθμών, έχει αποδειχθή περίτρανα ότι είναι η «γυφτουριά» των ξενόφερτων παρατάξεων και πολιτευόμενων στον Δήμο Γλυφάδας.

«Και ακούσαν και τους δυο τους κράχτες,  και τίποτε δεν καταλάβαν, έτσι όταν σώπασαν τ’ αντίµαχα τα λόγια τα ρητορεµένα,  ξανάρχισε, άµυαλο, πολύβοο, µέσ’ στο λιοπύρι, το πανηγύρι , της γυφτουργιάς το πανηγύρι»

Στον δήμο Γλυφάδας το "πανηγύρι" το έχουν βαφτίσει «φεστιβάλ».

Τέλος, τα προαναφερόμενα γράφτηκαν ώστε να καταδείξουν ότι έπειτα από 10.000.000 εκατομμύρια επισκέψεις στον Γλυφάδα web που έδειξε ο πανόπτης μας σήμερα, 13/09/2022, εμείς , σε αντιδιαστολή χιλιάδων οι οποίοι/ες επί σειρά ετών έχουν τύχει τις ευεργεσίες και τα χρήματα όλων των δημοτών δεν τύχαμε από δαύτους ούτε ένα ξερό φύλλο !

Σας αφήνω με ένα σαφές ερώτημα:Όσοι και όσες σε πλανητικό καθώς και σε εθνικό επίπεδο έχουν επισκεφτεί την σελίδα μας γνωρίζεται τι ακριβός επισκέπτονται ;

ΥΓ: Σημειώνω προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι: Αυτό που έχουν ονομάσει ''φεστιβάλ'' καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων αποτελούσε δική μου δημόσια ραδιοφωνική πρόταση την δεκαετία του 1990 κατά την λειτουργία του επανειλημμένα διωκόμενου και κατασχεμένου τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού ΓΛΥΦΑΔΑ FM

- Παρατάξεις και κόμματα απαρτίζονται από τόσο ''προοδευτικούς'' ανθρώπους οι οποίοι συγκεντρώνουν τα χρήματα όλων των δημοτών και τα παρέχουν επί σειρά ετών σε χιλιάδες πάσης φύσεως , ενώ στον αντίποδα , για το άτομο που διακίνησε δημόσια την πρόταση δημιουργίας ''φεστιβάλ'' την δεκαετία του 90 εκτός από υπονομεύσεις δεν γνωρίζουμε τίποτα έτερο. Εσείς γνωρίζεται κάτι ?

- Το τοπικό ''μουσικό ραδιόφωνο'' έπαψε την λειτουργία του το 2005 έπειτα από σειρά αναίτιων διώξεων και κατασχέσεων. Έκτοτε , και μέχρι σήμερα, έπειτα από σειρά αιτήσεων στον Δήμο Γλυφάδας παρανόμησαν όλοι οι δήμαρχοι και ουδέποτε έθεσαν το ζήτημα στο Δ/Σ. Να τους κάνουμε μηνύσεις ώστε να γίνουμε και εμείς το αντίστοιχο των διωκτών μας ,άρα όμοιοί τους ;

- Ανάμεσα στα άτομα τα οποία συμμετείχαν των επανειλημμένα αναίτιων διώξεων - κατασχέσεων του μουσικού ραδιοφώνου υπήρχαν ονόματα όπως ''Τσαντιράκη'', '' Γυφτάκης'' κ.α. ! ( Ο υποφαινόμενος μπορεί να είναι αθυρόστομος  , επικριτικός και επιθετικός, όμως, λαμόγιο και άδικος δεν υπήρξε, όπως και τσιράκι η ρουσφέτι κανενός.) 

- Όσα έχουν την ρίζα τους στην γείτονα χώρα, Τουρκία, τα ακολουθούν, τόσο ο πρωθυπουργός σας, όσο και ο δήμαρχος και οι διοικούντες του δήμου. Είναι σαφές ποιους υπηρετεί ο Κ.Μητσοτάκης, καθώς επίσης, τίθεται πλέον αμφισβήτηση ποιους υπηρετούν οι κατά τόπους αντί των δημοτών ; 

- Παλιότερα σε μια νεοελληνική ρήση ανέφεραν: Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς. Ότι διαμορφώσατε σε τοπικό επίπεδο, Γλυφάδας , οι παρατάξεις των αστικών κομμάτων είναι καθαρά δική σας επιλογή και διαμόρφωση , άρα μην κάνετε το λάθος οι φαρμακόγλωσσες και τα τσιράκια - ρουσφέτια δημάρχου και αιρετών να κατηγορείτε λάθος άτομα. Δείτε τι είστε εσείς καθώς και όσα ισχύουν. 

- Όπως είχε αναφέρει ο μακαρίτης ο Τράγκας του είχαν πεί: Τον γραμματέα του Μητσοτάκη μην τον πιάνεις στο στόμα σου διότι αυτός κάνει κουμάντο ! Σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας δέχτηκα επίθεση από ρουσφέτι του Παπανικολάου για τον οποίο μου έχει ειπωθεί μην πιάνεις στο στόμα σου την μητέρα του γιατί αυτή κάνει κουμάντο στον δήμο ! Έλεος . . . τι ''χαλκιά'' είναι αυτή ? Τι πάτε και ψηφίζεται ;Είναι δυνατόν να ισχύουν ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: «΄Ολοι οι γύφτοι µια γενιά » ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">