ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σοβαρό τροχαίο στην Λεωφ. Ποσειδώνος – Δύο βαριά τραυματίες



Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις έντεκα το βράδυ στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 87, στο ύψος της Γλυφάδας.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 άνδρες για να απεγκλωβίσουν δύο επιβάτες.

Δύο ασθενοφόρα παρέλαβαν δύο σοβαρά τραυματίες και τους μεταφέρουν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Είναι άγνωστο ακόμη αν πρόκειται για τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ή για πεζούς.

Το ατύχημα συνέβη στο ρεύμα προς Αθήνα απέναντι από τα Αστέρια Γλυφάδας στη συμβολή των Λεωφόρων Ποσειδώνος και Γρ. Λαμπράκη.

Ρεπορτάζ: Αντώνης Δοβώνης

www.ertnews.gr


from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/M6SoQPx


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Σε τούτη τη πόλη κατοικούν πολλοί ''ελαφρόμυαλοι'' ... οι οποίοι ακολουθούν και σχολιάζουν στις σελίδες φερόμενων ''ανεξάρτητων δημοσιογράφων'' οι οποίοι είναι απλά συνεργαζόμενα τσιράκια δημάρχου και διοικήσεως ώστε να προβάλλουν την καθιερωμένη συστημική προπαγάνδα.

Αν υπάρχουν σε τοπικό επίπεδο , εφημερίδες, εκδότες και δημοσιογράφοι που είναι η κάλυψη σε γεγονότα που συμβαίνουν τοπικά ;

Αναπαραγωγή ειδήσεων στα σόσιαλ μπορεί να κάνει σήμερα και η γιαγιά μου ! Εμείς διαπιστώνουμε ότι αρκετοί της τοπικής ''δημοσιογραφίας'' αναλώνονται συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις - φιέστες μοιράσματος του δημοτικού χρήματος.

Τουλάχιστον εμείς δεν συμμετέχουμε σε φιέστες και στο μοίρασμα του δημοτικού χρήματος κάτω από άγνωστες συνθήκες στον φερόμενο ''τοπικό τύπο'' , ''εκδότες'', ''δημοσιογράφους'', ( εννοούμε κάτι πρώην υδραυλικούς , πρώην μασέρ , πρώην ''προαγωγούς'' - ''παραγωγούς'' κ.α. ), και πλέον δίνουμε έμφαση στην έρευνα και την τεχνολογία διότι απο δαύτους στον δήμο και την πολιτική προκοπή δεν είδαμε.

- Τελικά έμεινε έστω ένας σε επίπεδο 'τοπικού τύπου' - έστω για δείγμα ορθής λειτουργίας της τοπικής 'δημοκρατίας' - ο οποίος δεν αποτελεί σήμερα συνεργαζόμενος του ''γαλάζιου'' δημάρχου Γλυφάδας και εν γένει της διοικήσεως, και αν υπάρχει ποιός είναι ; 

- Αν προσωπικά, ως δημότης Γλυφάδας, έπειτα από έρευνα έχω κατασκευάσει μια πρότυπη μονάδα - συσκευή - ποιος από τους συνεργαζόμενους της ''γαλάζιας'' διοικήσεως θα την παρουσιάσει ; ( Ολοκληρωτισμός και προσωπικά συμφέροντα και ο πλουραλισμός κερασάκι της ''τούρτας''.  )


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σοβαρό τροχαίο στην Λεωφ. Ποσειδώνος – Δύο βαριά τραυματίες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">