ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Google:''Οι νέες προοπτικές''


Επένδυση ψηφιακών υποδομών στη χώρα μας ανακοίνωσε σήμερα επίσημα στις 12:00 η Google σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην οποία μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν αποτελεί πλέον μυστήριο, αρχικά γιατί λαμβάναμε μηνύματα παραβίασης κωδικών από την Google, ( την ''απόλυτα ασφαλή'' εταιρία ), αμέσως μετά στη συνεχεία, ανιχνεύσαμε spyware , και τέλος, πως παραβιάστηκε ο λογαριασμός μας της google ώστε να διαγράψουν και να κλείσουν το κανάλι glyfadaweb στο youtube

Έχουμε μια εταιρία η οποία επικαλείται την ασφάλεια των συνδέσεων και των υπηρεσιών της, όμως, αυτό δεν αποδεικνύεται στην πράξη. Αντιθέτως, οι αποδείξεις τις οποίες διαθέτουμε είναι ότι κατά περίεργο τρόπο παραβιάζονται ασφαλισμένοι κωδικοί της εν λόγω εταιρίας και στη συνέχεια κλείνουν και διαγράφουν οτιδήποτε.

Τονίζεται ότι αντίστοιχα φαινόμενα υφίστανται και σε σειρά έτερων εταιρίων, ενδεικτικά αναφέρουμε το twitter, όπου μεγάλες εταιρίες απέσυραν πρόσφατα τις διαφημίσεις τους διότι το διαφημιστικό τους περιεχόμενο παρέπεμπε σε σελίδες παιδικής πορνογραφίας.

Σε εμάς ίσχυσε κάτι αντίστοιχο, έπειτα της παραβίασης των ασφαλισμένων κωδικών της google ,  χάλκευσαν το κανάλι του glyfadaweb στο youtube και στη συνέχεια το διέγραψαν, καθώς επίσης , διέγραψαν και τους συνδρομητές του.

Κυριάκος Μητσοτάκης - Google: Το επενδυτικό σχέδιο θα δημιουργήσει σχεδόν 20.000 καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας.

Γιάννης Κουρδομένος - Glyfadaweb:Και στο Ελληνικό θα προέκυπταν σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη 20.000 καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, και αντί να προκύψουν χιλιάδες θέσεις, για εμάς που είμαστε οι αυτόχθονες, αντί των 20.000 χιλ. θέσεων εργασίας , προέκυψαν μερικές δεκάδες, όπως οι προσλήψεις της κόρης του χουντικού υπουργού Άδωνι, του ''γαλάζιου'' εκδότη από την Βουλιαγμένη κ.α. 

Ρίξε μια αναλυτική ματιά τι ισχύει και στον Δήμο Γλυφάδας από την ''γαλάζια''  διοίκηση, η οποία βραβεύει και επιδοτεί με διάφορους τρόπους πλειάδα ξενόφερτων φερόμενων εκδοτών - δημοσιογράφων, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι απλά δημόσιοι κλακαδόροι και οι υποστηρικτές τους.

Σήμερα αντιλαμβανόμαστε πλήρως την σχέση που υφίσταται ανάμεσα στους κυβερνώντες και την Google και τα συμπεράσματά μας πλέον είναι σαφή.

Google:''Οι νέες προοπτικές'' : Παραβιάζονται οι κωδικοί σας και σας διαγράφουν κατά το δοκούν οτιδήποτε θέλουν.

ΥΓ: Έπειτα της διαγραφής του καναλιού και των συνδρομητών του λέτε να ξεκινήσουμε από μηδενική βάση ;Μήπως δεν γνωρίζεται τι ίσχυσε κατά τον παρελθόντα χρόνο έπειτα από την αναίτια και καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM ; Σας θυμίζω ότι διοργάνωσαν τις επόμενες.

- Σας καλώ να διαβάσετε τις επόμενες ώρες στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB το τεχνολογικό άρθρο το οποίο θα ακολουθήσει, γραμμένο από εμένα ,ώστε να έχετε πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα τι μπορεί να γίνει σε επίπεδο τεχνητής νοημοσύνης ΑΙ και τι λανσάρει η πολυεθνική Google.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Google:''Οι νέες προοπτικές'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">