ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έληξε σήμερα η επιδότηση για την (Superfast Broadband) υπηρεσία ( Την γνωρίζετε ? )


Η δράση Superfast Broadband ( Υπερυψηλής Ευρυζωνικότητας – Superfast Broadband) , την οποία ούτε που την είδαμε εμείς εδώ στην Άνω Γλυφάδα, έληξε σήμερα ενώ έχουμε πλήρη άγνοια πόσοι συμμετείχαν.

Η δράση «Superfast Broadband» αφορά στην παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο σε υπερυψηλή ταχύτητα στους πολίτες και στις επιχειρήσεις (ωφελούμενους) που κατοικούν σε περιοχές όπου αναπτύσσονται, με ιδιωτικές επενδύσεις, υποδομές ικανές να προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες.

Υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), σύμφωνα με την οποία ο ωφελούμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος, ανάλογα με τις ανάγκες του, τις υπηρεσίες που τον ενδιαφέρουν και τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο που τις παρέχει.

Ωφελούμενοι πολίτες/επιχειρήσεις - Κριτήρια συμμετοχής

Ωφελούμενοι της δράσης είναι όλοι οι πολίτες καθώς και οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποκτήσουν διαδικτυακή σύνδεση υπερυψηλής ταχύτητας (SFBB υπηρεσία).

Ειδικότερα, οι επιχειρήσεις και οι πολίτες που τυγχάνουν επιτηδευματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πεδίου εφαρμογής του άρθρου 1 του Κανονισμού (ΕΚ) 1407/2013, μπορούν να λάβουν την προβλεπόμενη από τη δράση επιδότηση, εφόσον τηρούν τα όρια για τις ενισχύσεις ήσσονος σημασίας.

Η δράση λήγει 30 Σεπτεμβρίου και από τις 6 το πρωϊ η σελίδα είναι ληγμένη

Στο δημόσιο εργάζονται στις 6 το πρωϊ όπου η σελίδα δεν δεχόταν νέες αιτήσεις ; Δεδομένου ότι δεν υπήρχε ανάλογη υπηρεσία στην περιοχή μας, εμείς είχαμε επιλέξει να κάνουμε αίτηση σήμερα 30 Σεπτεμβρίου 2022 ημέρα της καταλυτικής ημερομηνίας συμμετοχής. 

Γιατί η σελίδα δεν δέχεται νέες αιτήσεις κ. Πλεύρη ; Τι συστήματα είναι αυτά που εφαρμόζεται ;  Να κάνετε ανανέωση της ημερομηνίας και να δοθεί παράταση. 

Στις 12 το βράδυ της καταλυτικής ημερομηνίας λήγει η συμμετοχή. Δεν έχουμε εικόνα από ποια ημερομηνία έχει λήξει η δυνατότητα συμμετοχής, όμως όπως αντιλαμβανόμαστε καλύφθηκαν οι αξιώσεις των παρόχων και πλέον δεν παρέχουν !

ΥΓ: Για μια πληρωμή προχθές σε τοπικό περίπτερο της Τερψιθέας Γλυφάδας, έπειτα από την τοποθέτηση της κάρτας, περιμέναμε επτά ολόκληρα λεπτά ώστε να εκδοθεί η απόδειξη. Τόσο υπερυψηλές ταχύτητες στην περιοχή μας. 

- Το αντίστοιχο έχει ισχύσει επανειλημμένα σε τοπικές επιχειρήσεις, όπου δεν εκδίδεται άμεσα η απόδειξη λόγω των ''ταχύτατων'' συνδέσεων.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έληξε σήμερα η επιδότηση για την (Superfast Broadband) υπηρεσία ( Την γνωρίζετε ? ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">