ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί του ΑΤ Ομόνοιας οι οποίοι βίασαν μια 19χρονη


Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί του 
«αμαρτωλού» ΑΤ Ομόνοιας οι οποίοι την Τρίτη 11/10/22 βιάσαν μια 19χρονη 

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κατάθεση του φρουρού του τμήματος στην οποία υποστηρίζει ότι είδε τους δύο αστυνομικούς να μπαίνουν στο τμήμα μαζί με την 19χρονη.

O ένας από τους δύο κατηγορούμενους αστυνομικούς παραδέχεται την αυθημερόν γνωριμία του με την 19χρονη στην κατάθεσή του, ισχυριζόμενος όμως ότι την πήρε με το αυτοκίνητο για να τη γυρίσει στο σπίτι της και ό,τι έγινε ήταν με τη συναίνεσή της.

Η περιστατικό σημειώθηκε τη νύχτα της Τρίτης, μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου η κοπέλα, όπως κατήγγειλε, οδηγήθηκε από τους δύο αστυνομικούς στα αποδυτήρια του Τμήματος και βιάστηκε.

Σε δήλωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, είχε ζητήσει την άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης από τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των σωμάτων ασφαλείας.

«Έχω δώσει εντολή στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των σωμάτων ασφαλείας να διερευνήσει άμεσα την καταγγελία δεκαεννιάχρονης γυναίκας.

Αναμένω την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εάν επαληθευτούν οι καταγγελίες, θα εκκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες.

Ο νόμος είναι νόμος. Και ισχύει για όλους».

Επισήμανση του Γ.Κ: Εμείς έχουμε τα αποδεικτικά στοιχεία ότι ''ο νόμος ισχύει απαρέγκλιτα για όλους''.

Ειδικότερα: Οργάνωναν συστηματικά τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος του τοπικού Ρ/Σ Γλυφάδα FM , ενώ τα ίδια άτομα έκλειναν ερμητικά κλειστά τα μάτια σε πληθώρα έτερων, και κυρίως σε αυτούς που είχαν δημιουργήσει το πρόβλημα.

Επίσης, σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας ντε φάκτο ο νόμος ''ισχύει για όλους'' . Συγκεκριμένα, ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος έκανε τις επιλεκτικές συμβάσεις σε ''γαλάζιους'' υποστηρικτές και κόλακες για το γραφείο τύπου, κ.α., και τις ανανέωνε παράνομα κάθε οκτώ μήνες για τέσσερα ολόκληρα χρόνια !  

Στον αντίποδα οι δήθεν αριστεροί κατέλυσαν το καταστατικό του κόμματός τους ώστε να απολαύσουν οι ίδιοι/ες τα προνόμια, ενώ υποτίθεται ότι εκπροσωπούσαν, η εκπροσωπούν την κοινωνία !

Είναι σαφές ότι στη χώρα μας ''ο νόμος ισχύει για όλους'' . . .  , όμως , οι διακρίσεις και οι καταχρήσεις είναι δεδομένες και κάποιοι γίνονται πιο ίσοι έναντι των υπολοίπων, όπως δεδομένο είναι και το γεγονός επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας ένας ασύλληπτος αριθμός κρουσμάτων παιδοβιαστών, βιαστών, μαστροπών και λοιπών διεστραμμένων, οι οποίοι παραδόξως, δεδομένου ότι έχουν σχέσεις με υψηλά πολιτικά πρόσωπα αρκετοί εξ αυτών κυκλοφορούν ελεύθεροι !

Δεν επιχειρούμε να ισοπεδώσουμε και να περάσουμε την εικόνα ότι άπαντες αποτελούν τα καθώς κείμενα στη χώρα μας, υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός πολιτών οι οποίοι προσπαθούν να είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους, όμως , τα κακώς κείμενα , τα δυο μέτρα και σταθμά , όπως και η ανισότητα κρατούν τα σκήπτρα στην χώρα των νεοελλήνων και αμαυρώνουν την συνολική εικόνα.

ΥΓ: Ήδη σε κάποια σημεία της πρωτεύουσας δεσπόζουν μηνύματα όπως αυτό της φωτογραφίας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί του ΑΤ Ομόνοιας οι οποίοι βίασαν μια 19χρονη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">