ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βούλα: Στο Ασκληπιείο Βούλας πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας


Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών άφησε ο  τραγουδιστής, Σταμάτης Κόκοτας, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Σταμάτης Κόκοτας νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο Βούλας κι έπειτα από ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του, κατέληξε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο  λαϊκός τραγουδιστής συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και με μερικούς από τους σημαντικότερους συνθέτες, μεταξύ αυτών, ο Γιώργος Ζαμπέτας και ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Επίσης, υπήρξε αδελφικός φίλος με τον Αριστοτέλη Ωνάση που του είχε χαρίσει και μια  Lamborghini Miura S του 1969 επενδυμένη με αλουμίνιο !

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ένας , ένας βρίσκουν τον ''δρόμο'' τους προς την αιώνια ανάπαυση.

Αναφορικά με τον Αριστοτέλη Ωνάση το μόνο που έμεινε στο τόπο μας απο δαύτον , διότι οτιδήποτε περιουσιακά στοιχεία διέθετε τοπικά έχουν πουληθεί από την κληρονόμο , μας έμειναν κάτι σάπια σκαριά αεροσκαφών στον Βόσπορο , τον οποίο παρεμπιπτόντως η Lamda Developmend Λάτση παζαρεύει με κάτι ''ξενόφερτους δημάρχους'' !

- Πολλές φορές όσοι βγάλουν πολλά χρήματα - είτε ''μυστήρια'' είτε και ''άδικα'' - είναι "καταραμένα" και θα έχουν κακό τέλος, είτε οι ίδιοι, είτε τα παρένθετα μέλη των οικογενειών τους. ( Μπορεί να το δείτε και να το ξαναδείτε και στο Ελληνικό - Γλυφάδα - Άλιμο.)

- Ενδεχομένως πολλοί/ες μπορεί να αμφισβητείται τα πάντα, και να θεωρείται ότι όλα αυτά αγγίζουν την σφαίρα των προλήψεων και των προκαταλήψεων, όμως υφίσταται μια απτή πραγματικότητα σε πλειάδα περιπτώσεων, για την οποία τι να πούμε ( ? ) ότι εμπίπτει στις συμπτώσεις και τα τυχαία γεγονότα ;

- Προσωπικά, δεδομένου ότι έχω γεννηθεί εντός του τέως αεροδρομίου, στον Βόσπορο , και επανειλημμένα έκανα την διαδρομή, αεροδρόμιο - λεωφόρος Βουλιαγμένης , ( χιλιάδες φορές ), είχα υποδείξει πολλές φορές σημεία που θα σκοτωθεί κόσμος , όπως και έγινε ετεροχρονισμένα. Και αυτό γίνετε τυχαία ;

- Εγώ την γλύτωσα , σε αντιδιαστολή με άλλους , διότι οδηγούσα ''τάνκ'' και απλά ντελαπάρισε χωρίς να πάθω τίποτα ! Βγήκαν κάτι θαμώνες από παρακείμενο μαγαζί διασκέδασης και με βοήθησαν να το γυρίσω και συνέχισα την πορεία μου χωρίς γρατζουνιά.  

- Σήμερα δεν φτιάχνουν αυτοκίνητα, φτιάχνουν ντενεκέδες ξεγάνωτους και σκοτώστρες , και μεγάλη βλακεία που το ''σκότωσα'' το μοντελάκι του 1963 διότι αυτό το αυτοκίνητο σήμερα έχει περισσότερα χρήματα από καινούργια μοντέλα του 2022 ! ( Έγινε αφορμή ο θάνατος του Σταμάτη Κόκοτα ώστε να μάθεις κάτι που δεν γνώριζες.)

- Αναφορικά με τον Σ. Κόκοτα, μερικές από τις αξέχαστες επιτυχίες του μεταδιδόντουσαν επί σειρά ετών από το κατεσχεμένο τοπικό ρααδιόφωνο, όμως, όσο μπορεί να ξενίζει ο τρόπος με τον οποίο σχολιάζω θανάτους, φεύγοντας από το κυρίως θέμα και ταξιδεύοντας σε άλλα μονοπάτια, ( θέματα ), αυτός είμαι. Τι να κάνω , τώρα θα αλλάξω ; 

- Μου είναι εντελώς άγνωστη η μεθοδολογία ''κατασκευής'' ενός επικήδειου, και το σημαντικότερο είναι ότι δεν γνωρίζουμε αν θα άρεσε σε ένα άτομο το οποίο απεβίωσε πρόσφατα να του κάνουν επικήδειο λόγο. Ένα άτομο το οποίο διέπεται από χιούμορ , ευθυμία , κ.α. χαρακτηριστικά μάλλον δεν αρέσκεται σε επικήδειους.

- Σε εποχές που το λαϊκό και ελαφρολαϊκό τραγούδι είχε πάρει την ''κάτω βόλτα'' λόγω ξένων και επιλογής προώθησης ξένων, εμείς από το τοπικό μετερίζι βάζαμε αρκετά , αργότερα επί ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησα σε μικρή κλίμακα ένα τοπικό ραδιόφωνο το οποίο να παίζει κλασσικά ελληνικά , όμως , δεν το στήριξε ούτε ο Δήμος, ούτε οι παρατάξεις, ούτε ευρύτερα ο κόσμος, άρα . . . ένας , ένας και ένα , ένα βρίσκουν τον ''δρόμο'' τους.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βούλα: Στο Ασκληπιείο Βούλας πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">