ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έπειτα από τον Πάτση σειρά έχει η Πιτσίκα


Η Ρεβέκκα Πιτσίκα παρουσιάζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας ως "Επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών".

Στο βιογραφικό της αναφέρονται τα εξής: Η Ρεβέκκα Πιτσίκα είναι CEO της People for Business (PfB). Διαθέτει πολυετή εμπειρία, ως στέλεχος στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού, σε γνωστές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Το 2007 ολοκλήρωσε τον κύκλο της ως στέλεχος και προχώρησε στην ίδρυση της People for Business. Εχει κερδίσει το «Βραβείο Καλύτερου Νέου Επιχειρηματία Στέλιος Χατζηιωάννου, Ελλάδα 2012», και το 2014 επιλέχθηκε για το International Visitor Leadership Program (IVLP) του State Department στην Αμερική, με βασικό θέμα την Επιχειρηματικότητα, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Από το 2016 έχει αναλάβει την υλοποίηση του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Το 2019 συμπεριελήφθη για δεύτερη φορά στη λίστα των Most Powerful Women του περιοδικού FORTUNE για την Ελλάδα. Παράλληλα, είναι ιδρυτικό μέλος του ελληνικού παραρτήματος του Entrepreneurship Organization, μέλος ΔΕ του Τομέα Ηγεσίας της ΕΕΔΕ, ενεργό μέλος σε αντίστοιχες επαγγελματικές ενώσεις και έχει συμμετάσχει ως κεντρική ομιλήτρια και συντονίστρια σε πλήθος συνεδρίων εντός και εκτός Ελλάδας.

Πράγματι, όπως αναφέρει και το επίσημο βιογραφικό της, η κα Πιτσίκα είναι CEO (αλλά και πρόεδρος) της People For Business.

Η εταιρία PEOPLE FOR BUSINESS ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ έχει ως ημερομηνία σύστασης (όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στο ΓΕΜΗ) την 6η Μαρτίου του 2007.

Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος από την 5η Αυγούστου του 2021 μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου του 2022 είνα η Ρεβέκκα Πιτσίκα.

Από τη Γενική Συνέλευση του Σεπτεμβρίου του 2022 μαθαίνουμε ότι "αποτελέσματα προ φόρων της εταιρείας σε κέρδη ύψους 641 χιλ. ευρώ περίπου (2021) έναντι κερδών ύψους 87 χιλ. ευρώ περίπου της προηγούμενης χρήσης (2020)".

Πιο πριν διαβάζουμε: Μέσα σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον η πορεία της εταιρείας λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις του χώρου όπου δραστηριοποιείται χαρακτηρίζεται ικανοποιητική και προσβλέπει σε μια αυξητική πορεία.

Στις 26 Αυγούστου του 2022 συστήνεται η εταιρία PEOPLE FOR BUSINESS EXECUTIVE SERVICES Α.Ε. με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο και πάλι τη Ρεβέκκα Πιτσίκα η οποία, όπως είναι λογικό, έχει διαφορετικό AΦΜ από την PEOPLE FOR BUSINESS ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

Το 90% της δεύτερης εταιρίας ανήκει στην PEOPLE FOR BUSINESS ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και το άλλο 10% στη Ρεβέκκα Πιτσίκα. Το συνολικό της μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται στα 25.000 ευρώ.

Οι τρεις συμβάσεις  αφορούν τα ΕΛΤΑ τον ΑΔΜΗΕ και την ΕΡΤ.

ΕΛΤΑ

Στις 27 Αυγούστου του 2022 το διοικητικό συμβούλιο των ΕΛΤΑ ΑΕ (με έγγραφο που ανέβηκε στη Διαύγεια υπό τον τίτλο "Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου") ενημέρωνε ότι η εταιρία People For Business ανέλαβε το έργο "Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Κάλυψης Θέσεων Συμβούλων/ Ειδικών Συνεργατών" μετά από διαγωνιστική διαδικασία στην οποία εκτός από την εν λόγω εταιρία, πήρε μέρος και άλλη μία, η Spengler Fox.

Η προσφορά της People For Business ανερχόταν στις 287.000 και με τον ΦΠΑ έφτανε στις 355.880 ευρώ.

ΕΡΤ

Από έγγραφο που συνοδεύει την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη μαθαίνουμε για τη σύμβαση που υπογράφει η ΕΡΤ με την People For Business με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης της Απόδοσης του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ως αμοιβή ορίζεται το ποσό των 59000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ το οποίο καταβάλλεται με δόσεις.

ΔΜΗΕ

Η σύμβαση, τέλος, που υπογράφει η People for Business αφορά το ποσό των 90.000 χωρίς ΦΠΑ. Η σχετική οικονομική προσφορά από την εταιρία στάλθηκε στις 19 Ιουλίου του 2021.

Σχόλιο του Γ.WEB: Ρε ''μάστορα'' , εσύ που αναρτάς και καταγγέλλεις την  Ρεβέκκα Πιτσίκα, δεν γνωρίζεις ότι στον Δήμο Γλυφάδας, ακόμα και ο τελευταίος τροχός της αμάξης - υποστηρικτής της ΝΔ - έφαγε με χρυσά κουτάλια επί ''γαλάζιας'' δημοτικής αρχής ; 

Τουλάχιστον αυτή διαθέτει και μια επιχείρηση , σε πλήρη αντιδιαστολή πληθώρας έτερων, οι οποίοι υπολογίσαμε ότι ορισμένοι εξ' αυτών απόλαυσαν περίπου 200.000 χιλιάδες ευρώ έκαστος από ανανεούμενες συμβάσεις χωρίς να διαθέτουν κάποια επιχείρηση ! 

Σε πλήρη αντιδιαστολή όσων καταγγέλλονται από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ , αναφορικά με συνεργάτες και στελέχη της ΝΔ , δεν διαπιστώσαμε να ισχύσει κάτι αντίστοιχο από το ίδιο κόμμα αναφορικά με τους Ο.Τ.Α ! Γιατί τα δύο μέτρα και σταθμά ? Τι διαμορφώνεται ως κόμματα στους δήμους ;

- Για όσους προφανώς έχετε ξεχάσει σας υπενθυμίζουμε τα γραφεία τύπου, τους κουμπάρους του δημάρχου , τους κολλητούς οδηγούς του γκόλφ , το οποίο δεν διαθέτει οχήματα, τους συμβασιούχους ενός μήνα για την πυροπροστασία, συγγενείς των υπαλλήλων του δήμου, οι οποίοι στη συνέχεια επικαλέστηκε η δημοτική αρχή ότι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του δήμου σε έτερους τομείς,  κ.α. 

- Παρακάμτουμε να αναφερθούμε στους εκατοντάδες προνομιούχους υποστηρικτές δεκάδων αιρετών , αντιδημάρχων, λόγω γνωριμίας - φιλίας - σχέσεων κ.α , με ένα συνολικό ποσό που δρομολογείται από το λογιστήριο του δήμου σε όλους αυτούς να ανέρχετε σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Εμείς από το δικό μας μετερίζι λέμε ΟΧΙ επί σειρά ετών σε αυτές τις πολιτικές, ενώ στον αντίποδα άλλοι στολίζουν σημαίες κάθε 28η Οκτωβρίου και παραμένουν οπαδοί των δυο μέτρων και σταθμών ! Εσείς πότε είπατε OXI ;


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έπειτα από τον Πάτση σειρά έχει η Πιτσίκα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">