ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παλαιό Φάληρο: Ανθρωποκυνηγητό για τον «βιαστή με το τατουάζ» – Δύο επιθέσεις το ίδιο βράδυ


Σε ανθρωποκυνηγητό έχουν επιδοθεί οι αρχές για τον εντοπισμό άνδρα που καταζητείται για βιασμό και για απόπειρα βιασμού σε βάρος δύο γυναικών στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Το χαρακτηριστικό του δράστη, όπως περιέγραψαν οι δύο γυναίκες είναι ένα τατουάζ στο δεξί του χέρι και οι σεξουαλικές επιθέσεις έγιναν στη  λεωφόρο Ποσειδώνος, με διαφορά τριών ωρών τις μεταμεσονύχτιες ώρες της Κυριακής. Οι αρχές προσπαθούν να τον εντοπίσουν πριν σημειωθούν και νέες επιθέσεις. Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον δράστη και το υλικό αναλύεται στα εργαστήρια της αστυνομίας

Στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, σημειώθηκε ο βιασμός της 34χρονης.  Περίμενε στη στάση του λεωφορείου στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όταν την πλησίασε ο δράστης και με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε, την οδήγησε σε παρακείμενο παρκάκι και τη βίασε.

Το βασικό χαρακτηριστικό του δράστη και το οποίο συγκράτησε το θύμα, είναι ένα τατουάζ στο δεξί του χέρι.

Φεύγοντας ο δράστης την απείλησε πως εάν ενημερώσει την αστυνομία θα την βρει και θα την σκοτώσει. Το θύμα, όταν απομακρύνθηκε το βιαστής, τηλεφώνησε στο 100 και στη συνέχεια κατέθεσε στην ασφάλεια του Παλαιού Φαλήρου.

Περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του βιαστή της, ο οποίος αναζητείται από την υποδιεύθυνση της ασφάλειας Αθηνών που ανέλαβε την έρευνα, καθώς μετά τη δημοσιοποίηση που πήρε το θέμα υπήρξε και νέα καταγγελία κατέθεσε μία ακόμη κοπέλα που γλύτωσε τελευταία στιγμή τον βιασμό από τον ίδιο άνθρωπο, καθώς μοιάζουν τα χαρακτηριστικά του.

Η σεξουαλική επίθεση όπως είπε, έγινε τρεις ώρες πριν από τον βιασμό της 34χρονης και σε μικρή απόσταση από τη στάση του λεωφορείου που δέχτηκε η 34χρονη την επίθεση. Οι επιθέσεις έγιναν στη στάση Αγίας Σκέπης ή κοντά σε αυτή. Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον δράστη και το οπτικό υλικό αναλύεται από τα εργαστήρια της αστυνομίας. Οι αρχές προσπαθούν να τον εντοπίσουν πριν σημειωθεί και νέα επίθεση σε βάρος γυναικών που κυκλοφορούν στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου τις μεταμεσονύχτιες ώρες.

Σύμφωνα με όσα είπε στις Αρχές η γυναίκα, ενώ περίμενε το λεωφορείο, την πλησίασε ένας άνδρας με τατουάζ και υπό την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε παρακείμενο παρκάκι, όπου και τη βίασε.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/rUZz50t
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παλαιό Φάληρο: Ανθρωποκυνηγητό για τον «βιαστή με το τατουάζ» – Δύο επιθέσεις το ίδιο βράδυ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">