ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο ''δικομανής'' μας έβαλε σε περιπέτειες


Αν και ομολογουμένως έπειτα από τον θάνατο ενός ατόμου, συνήθως δεν μπορεί να ισχύουν πολλά και διάφορα , στη δική μας περίπτωση δεν 
υφίσταται.

Ειδικότερα σε τοπικό επίπεδο, Δήμου Γλυφάδας, είναι γνωστό σε πλειάδα νυν και τέως δημάρχων , αιρετών, δημοτών , κ.α. ότι ο Αναστάσιος Γιαννακόπουλος είχε μια ιδιαιτερότητα. Ηταν Δικομανής.

Είχε μανία να συμμετέχει σε δίκες, συνήθως ως μηνυτής, και μπορούσε να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε μεθοδολογία ώστε να γίνουν ακόμα περισσότερες δίκες. Απ' όσο γνωρίζουμε είχε υποβάλει δεκάδες μηνύσεις σε βάρος δημάρχων και αιρετών του δήμου Γλυφάδας και τον χαροποιούσε ιδιαίτερα να βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες.

Συγκεκριμένα έπειτα του 2015 , μετά την εκλογή του σημερινού δημάρχου Γλυφάδας , επικοινωνούσε καθημερινά με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της σελίδας μας , αρχικά καταγγέλλοντας οτιδήποτε επιθυμούσε , κυρίως σε σχέση με δημοτικά δρώμενα , και στη συνέχεια με βαρείς χαρακτηρισμούς, ύβρεις, αισχρές φωτογραφίες , κ.α., σε βάρος ορισμένων αιρετών - δημοτών.

Δεδομένου ότι ορισμένες από τις ενέργειές του θα μπορούσε κάποιος να τις χαρακτηρίσει σωστές , διότι αφορούσαν εκατομμύρια του δημοτικού χρήματος , είχαμε υποπέσει σε λάθος κρίση αναφορικά με το εν λόγω άτομο και αγνοούσαμε τα βαθύτερά του κίνητρα , καθώς και την ιδιαιτερότητά του. Την μανία με τις δίκες.

Χωρίς να γνωρίζουμε πολλοί εξ ημών , καθώς και ο ίδιος προσωπικά, την μανία με τις δίκες που είχε ο Αναστάσιος Γιαννακόπουλος , αρχικά δημοσιοποιούσαμε οτιδήποτε μας έστελνε ως καταγγελλίες. Το θέμα είναι ότι κατά την περίοδο του 2016 τις γνωστές του καταγγελλίες τις διαδέχθηκαν βαρείς κατηγορίες, ύβρεις, αισχρές φωτογραφίες και φωτοκόπιες, κυρίως σε βάρος του δημάρχου Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου, καθώς και του Γιάννη Καραχάλιου.

Οι ύβρεις και οι μεθοδεύσεις του δικομανή

Ορισμένα από αυτά δημοσιοποιήθηκαν , αν και στη συνέχεια έκρινα ότι δεν έπρεπε πλέον να δημοσιοποιούνται, διότι είχε διαφοροποιηθεί κάθετα ο χαρακτήρας και είχε γίνει παντελώς υβριστικός, συκοφαντικός, και πέρα από κάθε μορφή δεοντολογίας ορθός προς δημόσια έκθεση - δημοσιοποίηση.

Ομολογουμένως , αν και δεν τον γνώριζα σε προσωπικό επίπεδο , όπως και πλειάδα άλλων συμπολιτών μας , είχε πετύχει αρχικά ορισμένα απ' όσα επικαλείτο να τύχουν της αποδοχής μας, διότι στον παρελθόντα χρόνο διατηρούσε προσωπικές σχέσεις με δημάρχους, αιρετούς καθώς και με τον Γ. Καραχάλιο.

Επισημαίνω ότι όταν δεν γνωρίζεις κάποιον σε προσωπικό επίπεδο υιοθετείς όσα λέγονται από τα άτομα με τα οποία διατηρεί, είτε φιλικές, είτε τις οποιεσδήποτε διαπροσωπικές σχέσεις. Μπορεί όσα λέγονται να αποτελούν, είτε ψεύδη ,είτε και προϊόντα ζήλειας καθώς και μεθοδεύσεων που εμείς αγνοούμε.

Πες , πες , στο τέλος κάτι μένει . . .

Το επακόλουθο όσων διακινούσε και έλεγε ο Α.Γιαννακόπουλος σε βάρος, τόσο του δημάρχου Γλυφάδας, Γ.Παπανικολάου, όσο και του Γ. Καραχάλιου, ήταν η λανθασμένη κρίση που δημιουργήθηκε, τόσο σε εμένα προσωπικά, όσο και σε πλειάδα έτερων συμπολιτών μας, οι οποίοι ασφαλώς δεν τον γνώριζαν, άρα υιοθετούσαν όσα επικαλείτο, όμως, τα περισσότερα και βαρύτερα όσων μας είχε αποστείλλει ουδέποτε είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στον αντίποδα, ο Γ. Καραχάλιος υπέπεσε και ο ίδιος σε ανάλογες λανθασμένες κρίσεις δημοσιοποιόντας πληθώρα χαρακτηρισμών, ύβρεων, φωτογραφιών, και σεναρίων σε βάρος μου τα οποία ουδεμία σχέση είχαν η έχουν με την πραγματικότητα.

Η αναδημοσίευση εν αγνοία μου

Είναι γνωστό ότι δεν γνώριζα ούτε τον Γιαννακόπουλο, ούτε τους έτερους μιας σελίδας στο Facebook η οποία αναδημοσιοποιούσε ορισμένες αναρτήσεις της σελίδας μου με καταγγελίες και χαρακτηρισμούς του Α. Γιαννακόπουλου, και τουλάχιστον αυτό όφειλε να το γνωρίζει ο Γ. Καραχάλιος. Εννοώ ότι στην ψηφιακή εποχή οποιοσδήποτε επιθυμεί αναρτά στον τοίχο του στο F/B οτιδήποτε επιθυμεί εν αγνοία του συντάκτη είτε της σελίδας που έχει δημοσιοποιηθεί.

Παράλληλα δεν γνώριζα μέχρι σήμερα ότι ο Αναστάσιος Γιαννακόπουλος έχει πεθάνει, και ειδικότερα πριν από δυο χρόνια, ούτε το έχω διασταυρώσει. Επίσης, προσωπικά όσα επικαλείτο ο Α. Γιαννακόπουλος δεν μπορώ να τα διασταυρώσω.

Διασταύρωση πληροφοριών

Διασταυρώνω σημαίνει ότι υπάρχουν, δυο η και περισσότερα άτομα τα οποία διαθέτουν τα αποδεικτικά στοιχεία, και μπορούν να τα προσκομίσουν. Ο Γιαννακόπουλος μας προσκόμισε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για τους βαρείς χαρακτηρισμούς και όσα έλεγε σε βάρος του Καραχάλιου ;Στον αντίποδα, ο Καραχάλιος μας προσκόμισε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για τα σενάρια και τους χαρακτηρισμούς καθώς και τις ύβρεις που διοχέτευε στην σελίδα του ;

Μπορούμε να έχουμε προηγούμενα με άτομα τα οποία δεν γνωρίζουμε καθόλου ;

Τέλος , με άτομα τα οποία δεν γνωρίζω προσωπικά δεν μπορεί να έχω προηγούμενα, άρα δεν έχω κάτι σε βάρος του Καραχάλιου, πλήν όσων ύβρεων και σεναρίων τα οποία ανήρτησε δημόσια στην σελίδα του και οφείλει να αποσύρει. Όταν διαπιστώσω την καθολική απόσυρση όσων αφορούν το άτομό μου από την σελίδα του το αντίστοιχο θα πράξω και ο ίδιος. Άλλωστε δεν αποτελούν τα δικά μου λεγόμενα, αποτελούν μεθοδεύσεις του ''δικομανή'', ο οποίος αν έχει πεθάνει, τουλάχιστον από εμένα είναι "συγχωρεμένος" για την ταλαιπωρία την οποία έχουμε υποστεί επί σειρά ετών. 

Δεν μπορούμε να κρατάμε είτε κακία, είτε μίσος, είτε οτιδήποτε έτερο σε άτομα τα οποία έχουν αποβιώσει. Αυτοί βρίσκονται πλέον μεταξύ των νεκρών ...και εμείς μεταξύ των ζωντανών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

ΥΓ: Πριν από χρόνια είχα εντάξει στην σελίδα ένα κώδικα AI - τεχνητής νοημοσύνης - ο οποίος αναρτούσε αυτόματα όσα μηνύματα έστελναν στο mail της σελίδας. Πολύ σύντομα το σταμάτησα διότι είχαν αρχίσει να αναρτώντονται ανεξέλεγκτα πλέον δεκάδες αχαρακτήριστα μηνύματα.





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο ''δικομανής'' μας έβαλε σε περιπέτειες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">