ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποδοκιμασία από φοιτητές προς Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου


Στη Θεσσαλονίκη μετέβησαν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου προκειμένου να παραστούν στην τελετή βράβευσης του κορυφαίου πιανίστα και διανοούμενου Ντάνιελ Μπάρενμπόιμ με το βραβείο Αυτοκράτειρα Θεοφανώ, στο μνημείο της Ροτόντας. 

Οι δύο πολιτικοί αξιωματούχοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με εξαγριωμένο πλήθος φοιτητών.

Οι φοιτητές τους «υποδέχτηκαν» με συνθήματα όπως «κάτω η κυβέρνηση των υποκλοπών, των παρακολουθήσεων και των παιδεραστών» δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως η νεολαία ασφυκτιά υπό σκιά του σκανδάλου των υποκλοπών αλλά και του εγκληματικού περιστατικού στον Κολωνό όπου μέλος της Ν.Δ.κατηγορείται για συστηματικό βιασμό και έκδοση ανήλικου κοριτσιού.

Παρά τις τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις, ο Μητσοτάκης δεν έφυγε ανενόχλητος από τη Ροτόντα, καθώς φοιτήτριες και φοιτητές έσπασαν τον κλοιό και φώναξαν συνθήματα.

Το θέμα είναι ότι ήταν μια ''χούφτα'' φοιτητές/ιες σε μια περιοχή δεκάδων χιλιάδων πολιτών, οι οποίοι/ες πλέον είναι εξοικειωμένοι με βιαστές, παιδεραστές, και τα δυο μέτρα και σταθμά ; Βιαστές, παιδεραστές, εκβιαστές, και λοιποί διεστραμμένοι, καθώς και κάθε γλοιώδης τύπος, κυκλοφορούν ανάμεσά μας ελεύθεροι, ( Βλέπε Λιγνάδης , Στάθης Παναγιωτόπουλος, κ.α.) , το οποίο σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι τα αντανακλαστικά της σημερινής κοινωνίας δεν είναι τα ορθά και ενδεδειγμένα.

Σημειώνουμε ότι το revenge porn είναι αυτούσια ανάλογη πράξη με τον βιασμό ενός ατόμου, διότι παρά την θέλησή του και εν αγνοία του ένα βίντεο διοχετεύεται δημόσια αλλοιώνοντας την εικόνα του προσώπου το οποίο σε προσωπικές στιγμές έκανε σέξ , δεν έκανε πορνοταινίες , ενώ στη χώρα μας ο νομοθέτης είναι πλήρως ελαστικός σε αυτές τις ενέργειες. 

Συνήθως το άτομο το οποίο διαπιστώνει ότι κρυφά το βιντεοσκοπούσαν και με σκοπιμότητα διέρευσαν σε πορνοσελίδες τις προσωπικές του στιγμές, κοινή θέα κάθε διεσταμμένου, αισθάνεται ακριβός το ίδιο με το άτομο το οποίο το βιάζουν, και ειδικότερα πολλοί περισσότεροι του ενός και σε καθημερινή βάση όσο το βίντεο παραμένει σε δημόσια θέα.

- Τελικά την ευθύνη την φέρει η ελληνική δικαιοσύνη, την οποία στελέχωνε μέχρι πρότινως η σημερινή πρόεδρος της δημοκρατίας, η ο νομοθέτης ?

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποδοκιμασία από φοιτητές προς Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">