ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Κόκκαλης πουλάει τον FLASH !


Οι Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης , έπειτα από τις εργολαβίες, προσφάτως απέκτησαν το αθηναϊκό κανάλι Action24.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, έπειτα από την αποτυχημένη απόπειρα, την οποία χρηματοδότησε, υποστήριξης του Τσίπρα μέσω του flash.gr, το οποίο δεν απέδωσε με φιλοσυριζέικη γραμμή, μεταβιβάζει τον Flash στους εργολάβους καναλάρχες Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκο.

Πρόσφατα επανήλθε το site του Flash και παράλληλα επιδιώκουν και την επαναλειτουργία του Flash FM. Ωστόσο εκκρεμεί να αποκτηθεί και συχνότητα καθώς το ΕΣΡ, αν κλείσεις, δεν κρατά ανοιχτή τη θέση κι ας είναι κενό το 96 στα FM, όπως τώρα.

Στον Κόκκαλη ανήκε ο τίτλος του Flash και τον παραχωρεί. Είχε προηγηθεί η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της κατασκευαστικής Intrakat συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη και τώρα ακολουθεί και η απόκτηση του μέσου.

Κανάλι, ραδιόφωνο, site, να δούμε τι άλλο θα κάνουν. Απομένει να κλείσει το deal για την αγορά του τίτλου του Flash και έπονται κι άλλες κινήσεις.

Επισημάνσεις του Γιάννη Κουρδομένου:Αν μπορούν σε τούτη την χώρα να επανέρχονται τα ''φαντάσματα'' του παρελθόντος ,  και να επαναλειτουργούν σταθμοί που υπήρχαν ''προ χριστού'' , θα επανέλθω και εγώ προσωπικά , όμως , καθαρά ως πειρατής , δεδομένου ότι όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί λειτουργούν αντισυνταγματικά και χωρίς άδειες λειτουργίας.

Με βασικό δεδομένο όσα ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ε.Ε, και όχι μόνο, στις οποίες έχει θεσπιστεί νομοθετικό πλαίσιο και παρέχονται άδειες για κάθε μορφή ραδιοφωνικού μέσου, είτε αναλογικού, είτε ψηφιακού, είτε τοπικού, είτε εθνικού χαρακτήρα, είτε 100 watt , είτε αρκετών KW, η χώρα μας με τις κυβερνήσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, κ.α. παραμένει τεταρτοτριτοκοσμική.

Δεδομένης της λειτουργίας όλων των αντισυνταγματικών μέσων, ένα πειρατικό επιπροσθέτως θα αποτελέσει το πρόβλημα όπως στον παρελθόντα χρόνο ?

Αναφορικά με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ακόμα ''μου οφείλει τα χρήματα'' για το σήμα και τα σπότ του STYL FM τον οποίο είχε χρηματοδοτήσει ως σταθμό του Ολυμπιακού και έπεσε θύμα πλιάτσικου των ''παραγωγών''.

Εννοώ ότι εγώ που είχα φτιάξει το σήμα του σταθμού δεν είδα δεκάρα , ενώ οι υπόλοιποι επιτήδιοι βούτηξαν τον εξοπλισμό του σταθμού και τον πήραν στα σπίτια τους !

- Νομίζω ότι αυτή ήταν η πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας θεματικού Ρ/Σ από τον Σωκράτη Κόκκαλη, κάποια χρόνια πριν τον Flash, και θεωρώ ότι δεν υπήρχε έτερο ραδιόφωνο ''αθλητικού χαρακτήρα'' στη χώρα μας. Επιβεβαιώνεται ο κανόνας ότι συνήθως το πρωτοπόρο δεν πετυχαίνει σε τούτη τη χώρα, ενώ γίνονται πετυχημένα όσα ακολουθούν ετεροχρονισμένα ! 

ΥΓ: Το πετυχημένα σε επίπεδο βιωσιμότητας, διότι σε επίπεδο ακροαματικότητας κανείς έτερος στα Νότια προάστια δεν έχει πετύχει τοπικά την ακροαματικότητα των κατασχεμένων Ρ/Σ της ΓΛΥΦΑΔΑΣ, και ειδικότερα της δεκαετίας του 90.

- Παρακολουθώ τις εξελίξεις σε πληθώρα χωρών, αναφορικά, τόσο με το θεσμικό πλαίσιο, όσο και με τις παρεχόμενες άδειες, και γνωρίζω ότι παρέχονται κάθε μορφής άδειες. Παρέχονται άδειες για οτιδήποτε επιθυμεί να λειτουργήσει ένας πολίτης, πλειάδας χωρών, αρκεί να καλύπτει τις νομοθετικές προδιαγραφές. Εκτός της δικής μας.

- Ειδικότερα μια ενορία θέλει να λειτουργήσει ένα ψηφιακό σταθμό 100 watt στα DAB και λαμβάνει άδεια. Στον αντίποδα ένας φοιτητής, κάνοντας μια διατριβή επιθυμεί να λειτουργήσει ένα Ρ/Σ 200 watt, και επίσης ,λαμβάνει άδεια λειτουργίας, ενώ στην δική μας χώρα, είσαι ο πρωτεργάτης του χώρου, καταθέτεις πλήρη φάκελλο με τοπογραφικά , σχέδια αρχιτέκτονα, μηχανικού , ηλεκτρονικού, βεβαιώσεις από ΥΠΑ , ξύπα, πληρώνεις παράβολα σε υπουργεία ,και στην συνέχεια σου κάνουν σειρά από καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις ώστε να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα διαπλεκόμενων ολιγαρχών, ενώσεων, και αστικών πολιτικών κομμάτων, διότι δεν σου έχουν παρέχει άδεια λειτουργίας και αυτό γίνετε με σκοπιμότητα.

- Το ''βαθύ κράτος'' , το οποίο αποτελείται από όλες τις βαθμίδες οι οποίες συμμετέχουν στις διώξεις - κατασχέσεις , δια μέσω του νομοθέτη - αστικά πολιτικά κόμματα - δεν παρέχει άδειες λειτουργίας στη χώρα μας ώστε να παρέχει περισσότερη δουλειά στον κρατικό μηχανισμό και περισσότερα έσοδα σε μια χούφτα οικογένειες, όπως και στα αστικά πολιτικά κόμματα τα οποία νέμονται κυρίως τους Ο.Τ.Α. αντί να διαχειρίζονται οι δημότες.  Αναφορικά με το παραμύθι ‘’και τα στελέχη των κομμάτων δημότες δεν είναι ;‘’ είναι σαφές ότι είναι στελέχη κομμάτων και βάζουν τα κόμματα και τις πολιτικές των κομμάτων τους στον Δήμο, άρα δεν διοικούν οι δημότες.

- Τέλος, αν διοικούσαν οι δημότες τον δήμο, ειδικά της Γλυφάδας, πρώτον, η Γλυφάδα σήμερα θα διέθετε εθνικό ραδιοτηλεοπτικό ΜΜΕ,  δεύτερον, θα υφίστατο δημοτική εταιρία Ενέργειας η οποία θα παρείχε δωρεάν στους δημότες φωτοβολταϊκά , μπαταρίες, καθώς και ινβέρτερ για την κάλυψη των αναγκών τους, με την προυπόθεση να παρέχουν το περίσσευμα της ενέργειάς τους στην δημοτική εταιρία η οποία θα το πωλούσε στην ΔΕΗ.

- Δημοτική εταιρία ενέργειας συνεπάγεται μονάδα παραγωγής Ελληνικών φωτοβολταϊκών, μπαταριών, ινβέρτερ, σταδιακή υπογειοποίηση των καλωδίων μεταφοράς , υποσταθμοί αποθήκευσης της ενέργειας σε κάθε συνοικία, καθώς επίσης ,  θέσεις εργασίας σε απτή συνεργασία και με Ιδιώτες. 

* Λέτε να είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Κίνα έχει γίνει no1 βιομηχανικά και τεχνολογικά ( Για εσένα που μπορεί να αμφιβάλεις αναφορικά με το δεύτερο σκέλος περίμενε τα επόμενα πέντε χρόνια και τα ξαναλέμε. ) Ειδικότερα, σήμερα σχεδιάζονται από μηδενική βάση τουλάχιστον πέντε Περιφέρειες με τεχνολογία αιχμής και με ειδικές οδούς για αυτόνομα οχήματα στο 100%. Αυτόνομα οχήματα ίσον χωρίς οδηγό αποκλειστικά με ΑΙ - τεχνητή νοημοσύνη

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Κόκκαλης πουλάει τον FLASH ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">