ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τιμές ενοικίου στην Τερψιθέα Γλυφάδας 1.000 ευρώ για 80 τ.μ !


Στο διαδίκτυο υπάρχουν κάποιες σελίδες , όπως η
 HOMLI , στις οποίες υποτίθεται ότι γίνετε εκτίμηση αξίας των ακινήτων, τόσο ως αξία πώλησης όσο και ως αξία ενοικίασης , όμως τα στοιχεία τα οποία παρουσιάζουν είναι εξωπραγματικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα , τόσο αξίας - πώλησης όσο και ενοικίασης. 

Ειδικότερα, στον δείκτη δείχνουν ότι η αξία των ακινήτων στην Γλυφάδα μέσα σε ένα χρόνο, το 2022, έχει ανέβει κατά 13% ! 

Όπως είδαμε στην εν λόγω σελίδα οι τιμές ενοικίου στην Γλυφάδα και την άνω Γλυφάδα - Τερψιθέα κυμαίνονται από 857 - 1.008 ευρώ το μήνα για ένα διαμέρισμα 80 - 85 τετραγωνικών, και σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε δεν ισχύουν αυτά τα ενοίκια για την πλειονότητα. 

Εσείς που είστε ενοικιαστές ακινήτων στην Τερψιθέα πληρώνεται 1.000 ευρώ ενοίκιο για ένα διαμέρισμα 80 - 85 τ.μ ;

Αν αυτό αποτελεί το κριτήριο για τις αλλαγές τις οποίες μεθοδεύουν οι κυβερνώντες,  αναφορικά με την συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας, ώστε να εξαιρέσουν χιλιάδες ιδιοκτήτες ενός ακινήτου από επιδόματα, ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, κ.α., και παράλληνα να τους φορολογήσουν ως υπέρμετρα πλούσιους σαφώς σφάλουν. 

Σύμφωνα με όσα παρουσιάζονται σε ιστοσελίδες ακινήτων , πληθώρα οικονομικά πληττόμενοι συμπολίτες μας, μακροχρόνια ανέργοι, κ.α., προφανώς είναι υπέρμετρα πλούσιοι και αντί η πολιτεία να γίνεται αρωγός χρειάζεται οι ίδιοι/ες να συμβάλουν οικονομικά το κράτος ! Εμείς θα σας προτείναμε να κόβετε τοίχους και να τους παρέχετε στην κυβέρνηση !

Ενώ οι αντιπολιτευόμενοι έχουν δώσει την έμφασή τους στις παρακολουθήσεις, θεωρώντας ότι αποτελούν το κλειδί της εκλογικής τους επιτυχίας, εμείς εστιάζουμε στην πραγματικότητα της κοινωνίας , διότι όσα βλέπουμε να ισχύουν στην περιοχή μας αφορούν ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια. 

Τουλάχιστον εσείς μπορείτε να αναλογιστείτε έναν πολίτη, εργαζόμενο με τις επίσημες παροχές που έχει θεσπίσει η πολιτεία, να μπορεί να πληρώνει 1.000 ευρώ ενοίκιο και παράλληλα να μπορεί να διαβιώσει πληρώνοντας λογαριασμούς , πάγια, δημοτικά τέλη, και λοιπά έξοδα διαβίωσης ;

Στον αντίποδα, κάποιοι που είναι κάτοχοι ακινήτου στην νεοελληνική πραγματικότητα που έχουν διαμορφώσει τα αστικά πολιτικά κόμματα της χώρα μας, ''οι δικοί μας προνομιούχοι - golden boys - κουμπάροι - κολλητοί και οι άλλοι'' , διαθέτοντας μια μονοκατοικία, είτε ένα διαμέρισμα, μπορούν να διαβιώσουν και να ανταπεξέλθουν ;

ΥΓ: Σημειώνουμε ότι αντίστοιχες τιμές εμφανίζονται και σε έτερες σελίδες εκτίμησης ακινήτων. Ασφαλώς είναι βέβαιο ότι από από την εκτίμηση έως την τελική συμφωνία υπάρχει ''χάσμα έτων φωτός'' και υπάρχουν πληθώρα παράγοντες αξιολογήσεως οι οποίοι διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

- Αν ένα ακίνητο είναι 30ετίας , η και περισσότερο , και χρειάζεται 100.000 χιλιάδες ευρώ ανακαίνιση , η ακόμα και κατεδάφιση , ποια είναι η πραγματική του αξία σε σχέση με όσα εμφανίζουν οι σελίδες και ενδεχομένως λαμβάνει υπόψιν και στις μεταβολές η κυβέρνηση ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τιμές ενοικίου στην Τερψιθέα Γλυφάδας 1.000 ευρώ για 80 τ.μ ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">