ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βιασμός 12χρονης: Στον ανακριτή ο 55χρονος και ο 43χρονος – Πώς συνεχίζεται η έρευνα


Με την απολογία των δύο τελευταίων ατόμων, 55 και 43 ετών, που συνελήφθησαν τα προηγούμενα 24ωρα συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα τη 12χρονη.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και έναντι αμοιβής με ανήλικη που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Μάλιστα ο 43χρονος φέρεται να έχει ασελγήσει τουλάχιστον τρεις φορές σε βάρος της ανήλικης μέσα σε ΙΧ στα Σεπόλια, ενώ ο 55χρονος τουλάχιστον δύο φορές με βάση τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Ακόμα, κρατούνται ένας 35χρονος κι ένας 31χρονος οι οποίοι έχουν πάρει προθεσμία να απολογηθούν αύριο Τρίτη 8/11.

Πώς θα συνεχιστεί η έρευνα

Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη καθώς το κορίτσι στις προηγούμενες καταθέσεις του είχε πει ότι τουλάχιστον 10-11 άτομα την είχαν βιάσει μέσα σε ΙΧ.

Έχουν συλληφθεί 8 από αυτούς, και απομένουν 2-3 άνθρωποι που πρέπει να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν. Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό των χώρων που φαίνεται να έχει υποδείξει η 12χρονη ως μέρη όπου την εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος. Το κορίτσι έχει κάνει λόγο για ένα σπίτι βραχυχρόνιας μίσθωσης κι για έναν τουλάχιστον οίκο ανοχής.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος ΕΡΤ 

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/sdrwf7S
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βιασμός 12χρονης: Στον ανακριτή ο 55χρονος και ο 43χρονος – Πώς συνεχίζεται η έρευνα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">