ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κολωνός: Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν 35χρονος και 39χρονος για την υπόθεση της 12χρονης – Έρχονται δύο νέες συλλήψεις


Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας κατ εξακολούθηση της 12χρονης στον Κολωνό. Οι Αρχές προχώρησαν την Πέμπτη (3/11) στη σύλληψη ακόμη δύο ανδρών που φέρονται να εμπλέκονται, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο. Από τα 4 εντάλματα εκτελέστηκαν χθες τα δύο. Πρόκειται για έναν 35χρονο από τον Κορυδαλλό, ο οποίος είναι εισοδηματίας και έναν 39χρονο από το Μαρούσι που εργαζόταν σε υπηρεσία φύλαξης ασφαλείας στο Νέο Ηράκλειο.

Ο 39χρονος είναι χωρισμένος με 9χρονο παιδί και είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Κατά την σύλληψή του βρέθηκε πάνω του όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα και κατασχέθηκε. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τάμπλετ, ένας υπολογιστής και ένα κινητό.

Όσον αφορά στον 35χρονο εισοδηματία από τον Κορυδαλλό, οι αστυνομικοί κατά τις έρευνες στο σπίτι του βρήκαν και κατέσχεσαν τάμπλετ, υπολογιστή και κινητά τα οποία και εξετάζονται από τις Αρχές.

Τους αναγνώρισε η 12χρονη ανάμεσα στις 200 και πλέον φωτογραφίες που της έδειξαν.

Εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα και θα ζητήσουν προσθεσμία για να απολογηθούν.

Τα τρία από τα τέσσερα εντάλματα που εξέδωσε η δικαστική λειτουργός, αφορούν άτομα που φέρονται να είχαν μεταβεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες ημέρες με πρόθεση να διασαφηνίσουν -όπως ανέφεραν- τη θέση τους.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Γεραφέντης ΕΡΤ 

Υπόθεση 12χρονης: Θέμα χρόνου η έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης – Οικογενειάρχες και «άνθρωποι της διπλανής πόρτας» οι ύποπτοι

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/fYpJBj3
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κολωνός: Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν 35χρονος και 39χρονος για την υπόθεση της 12χρονης – Έρχονται δύο νέες συλλήψεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">