ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω του «7ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου» – Ποιοι δρόμοι κλείνουν


Σε ισχύ είναι μέχρι τις 9 το πρωί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου υπεραπόστασης με την επωνυμία «7ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος».

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί προσωρινή, σταδιακή και για τον απολύτως απαραίτητο χρόνο για τη διέλευση των αθλητών, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στη λωρίδα εκτάκτου ανάγκης -Λ.Ε.Α.- (όπου υπάρχει), στην κατωτέρω διαδρομή:

  • Μουσείο Κεραμεικού (Αρχαία Αγορά) – Ερμού – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Αθηνών – Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου – Ιερά Οδός (1η Είσοδος πόλεως Ελευσίνας) – Ηρ. Πολυτεχνείου – Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (έως τα όρια των Νομών Αττικής – Κορινθίας)

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους από το ανωτέρω οδικό δίκτυο, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/oUFiESt
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω του «7ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου» – Ποιοι δρόμοι κλείνουν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">