ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Ηλιοφάνεια με μικρή πτώση της θερμοκρασίας


Πολλές ώρες ηλιοφάνειας αναμένονται από σήμερα έως και την Πέμπτη, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες και τις βραδινές στα ηπειρωτικά θα σημειώνονται τοπικές ομίχλες που καθώς η ημέρα προχωρά θα διαλύονται.

Από την Παρασκευή το απόγευμα και από τα βόρεια αναμενεται πιθανή αλλαγή του καιρού. Το σίγουρο είναι ότι η θερμοκρασία θα πέσει 2 με 3 βαθμούς και το Σάββατο τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια.

Σήμερα Τρίτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στη Μακεδονία, τη Θράκη και την Κρήτη, με τοπικές βροχές στην Κρήτη τις πρωινές ώρες.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανόν να σημειωθούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία έως 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Παναγιώτης Γιαννόπουλος Φυσικός Μετεωρολόγος ΜSc. FRMetS

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/ZNamFXA
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Ηλιοφάνεια με μικρή πτώση της θερμοκρασίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">