ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τερψιθέα - Γλυφάδας: Παρακώλυση των συγκοινωνιών λόγω εορτής και πανηγυριού !


Όπως έλεγε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πριν από δεκαετίες ''η Ελλάδα είναι ένα απέραναντο φρενοκομείο'', όμως , επί του παρόντος έχει αναβαθμιστεί (..........)

Όπως διαπιστώσαμε εχθές το απόγευμα στην Τερψιθέα Γλυφάδας λόγω εορτής της τοπικής ενορίας και του πανηγυριού υφίστατο παρακώλυση των συγκοινωνιών.

Ειδικότερα κατά τις απογευματινές ώρες δεκάδες είχαν καταλάβει την οδό διελεύσεως των λεωφορειακών γραμμών 205 και Β1 σταθμεύοντας οχήματα, επιβάτες και οδηγοί δεν ήταν ενήμεροι , και οι οδηγοί των λεωφορείων κατέβαζαν τους επιβάτες αναγκαστικά στην πλατεία Καραϊσκάκη και αδυνατούσαν να εκτελέσουν το δρομολόγιό τους !

Ακόμα και στην τελευταία κωμόπολη της χώρας μας γίνεται μερική τροποποίηση των συγκοινωνιών η οποία ανακοινώνεται μια - δυο ημέρες πριν τα πανηγύρια.

Ασφαλώς ο Δήμος Γλυφάδας πλέον δεν διοικείται - διαχειρίζεται , απλά καταλαμβάνεται. Και εσείς για τα πανηγύρια ;

Εδώ είναι Ελληνιστάν και οι νόμοι υπάρχουν ως κουρελόχαρτα.

Άρθρο 227 

Παρακώλυση συγκοινωνιών
Εγκλήματα κατά των συγκοινωνιών 
Ισχύον Άρθρο: 

1. Όποιος παρεμποδίζει ή διαταράσσει σε μεγάλη έκταση ή για μεγάλο χρονικό διάστημα τη λειτουργία των κοινόχρηστων συγκοινωνιακών μέσων, και ιδίως σιδηροδρόμου, πλοίου, αεροπλάνου ή λεωφορείου, τιμωρείται με φυλάκιση από τρεις μήνες ως πέντε έτη και χρηματική ποινή. 

2. Αν ο δράστης της πράξης της προηγούμενης παραγράφου είναι νόμιμος εκπρόσωπος συγκοινωνιακής εγκατάστασης ή επιχείρησης ή μέλος της διοίκησης ή υπεύθυνος της ασφάλειας αυτής ή εργαζόμενος ή συνεργάτης αυτής ή τελεί την πράξη κατ’ επάγγελμα ή αποβλέπει να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο περιουσιακό όφελος επιβάλλεται φυλάκιση από τρία ως πέντε έτη και χρηματική ποινή. 

3. Αν από την πράξη προκλήθηκε κατάσταση κοινής ανάγκης, επιβάλλεται κάθειρξη ως δέκα έτη. 4. Αν η πράξη τελέστηκε από αμέλεια, επιβάλλεται φυλάκιση μέχρι έξι μήνες ή χρηματική ποινή.

- Τονίζεται ότι λίγη ώρα νωρίτερα τα δρομολόγια των λεωφορείων εκτελούντο κανονικά , όμως, κατά τις απογευματινές ώρες γίνετε η κατάληψη της οδού με δεκάδες σταθμευμένα οχήματα με απόρροια να μην μπορούν να εκτελεστούν κανονικά τα δρομολόγια. 

( Αλλάξτε τα δρομολόγια, και κυρίως αλλάξτε διοίκηση ώστε να μπει μια τάξη στην αταξία ! )

- Άλλοι για την εορτή, άλλοι/ες για τα πανηγύρια, έτεροι για την παιδική χαρά,  άλλοι/ες για ψώνια και την πλατεία, και τελικά η υφιστάμενη βαβέλ της ''γαλάζιας ''διοικήσεως που τελικά την γλυτώνει ενω πρέπει να υποστεί τις νομικές κυρώσεις για το μπάχαλο που έχει διαμορφώσει και  την παρακώλυση των συγκοινωνιών

( Που είναι οι χώροι στάθμευσης ? )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τερψιθέα - Γλυφάδας: Παρακώλυση των συγκοινωνιών λόγω εορτής και πανηγυριού ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">