ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Αλαφούζος μήνυσε τον Κλέων Γρηγοριάδη !


Κλέων Γρηγοριάδης: Την άρση ασυλίας του εισηγείται στην Ολομέλεια της Βουλής η Επιτροπή Δεοντολογίας.Είχε προηγηθεί μήνυση κατά του βουλευτή του ΜέΡΑ25 από τον επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζο
.

Όπως είχε τονίσει ο κ. Γρηγοριάδης απευθυνόμενος στα κυβερνητικά στελέχη, «το βέτο που δεν έβαλαν πέντε διαφορετικές κυβερνήσεις για να προασπίσουν τους Έλληνες από την πείνα και τη φτώχεια, το βάλατε προχθές για τους Έλληνες εφοπλιστές, μην τύχει και κακοπάθουν! Οι εφοπλιστές έχουν μέσα ενημέρωσης. Έχει ο κ. Μαρινάκης το «MEGA», «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ». Έχει ο κ. Αλαφούζος το «ΣKAΪ», την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ». Έχει ο κ. Βαρδινογιάννης τον «ALPHA» και το «STAR» [….] Οι ιδιοκτήτες αυτών των μέσων λοιπόν, που σε κάνουν «πουτινάκι» μόλις πεις οποιαδήποτε ελεύθερη γνώμη σου για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης σε σχέση με το ουκρανικό πρόβλημα –την εισβολή δηλαδή της Ρωσίας στην Ουκρανία – τον μήνα Απρίλιο, μετέφεραν το 50% του ρωσικού πετρελαίου στον κόσμο».

Για μια ακόμη φορά πάντως αποτυπώθηκαν τα προβλήματα ασυνεννοησίας που καταγράφονται τον τελευταίο καιρό στο κόμμα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, καθώς αν και ο κ. Γρηγοριάδης ζήτησε από τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας να ψηφίσουν υπέρ της άρσης ασυλίας του προκειμένου να φθάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες και να υπερασπιστεί τον εαυτό του, η βουλευτής του ΜεΡΑ25 Μαρία Απατζίδη καταψήφισε. Αργότερα πάντως η βουλευτής απέδωσε την κίνησή της αυτή σε λάθος εκ παραδρομής.

Υπέρ της άρσης ασυλίας ψήφισαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ενώ κατά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, το ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25 εξαιτίας της θέσης που έλαβε η κ. Απατζίδη.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Οι ''γαλάζιοι'' ανέκαθεν είχαν πρόβλημα με την αλήθεια. Απαράδεκτη ενέργεια ένας οικονομικός ολιγάρχης , εφοπλιστής, και ιδιοκτήτης ΜΜΕ να μηνύει βουλευτή. 

Το ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ συνέταιρος στην υπηρέτηση του μεγάλου κεφαλαίου και επιδιώκουν να το βάλουν ξανά στο κάδρο εξουσίας ;

Σε αυτή τη βάση λειτουργεί διαχρονικά  η ''ένωση'' ιδιοκτητών ΜΜΕ και παράλληλα εφοπλιστών - οικονομικών ολιγαρχών ;

Από το δικό μου μετερίζι χαιρετίζω κάθε ενέργεια ελεύθερης έκφρασης και του δικαιώματος να λέγεται δημόσια η αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι το κόμμα της ΝΔ υπηρετεί τα ολιγαρχικά - εφοπλιστικά και επιχειρηματικά συμφέροντα άνισα σε σχέση με το σύνολο του Ελληνικού λαού.

Επίσης, αν και δεν έχει μεγάλη σημασία, σας γνωστοποιώ ότι:Ο Πρόεδρος της ένωσης ιδιοκτητών Αθηναϊκών μέσων , Ε.Ι.Ρ.Α , ένωση στην οποία συμμετάσχουν ο κ. Αλαφούζος και έτεροι ολιγάρχες, εφοπλιστές, κ.α., κατέθεσε μήνυση σε βάρος μου  το 2005 επί διακυβέρνησης ΝΔ αξιώνοντας την δίωξη και την κατάσχεση του τοπικού Ρ/Σ Γλυφάδα FMδιότι χρησιμοποιούσα την κενή - ελεύθερη συχνότητα 91,8 MHZ , ενώ ο ίδιος τους 92 ΜΗΖ ! 

- Όταν ο ίδιοι, Γιωργάκηδες, Κωστάκηδες, πειρατικά , αντισυνταγματικά , λειτουργούσαν πέραν του ενός μέσου , και μέσα από τα κοντέινερ του Υμηττού φιλοξενούσαν και έτερους πειρατές , το σάπιο σύστημα τους είχε στο απυρόβλητο.

Έπειτα από την μεθοδευμένη δίωξη και κατάσχεση που έγινε στο τοπικό ραδιόφωνο με συμμετέχοντες εισαγγελέα, υπαλλήλους της Ε.Ε.Τ.Τ , καθώς και του Α/Τ Γλυφάδας, υπάλληλος του Αλαφούζου λειτουργεί πειρατικά επί σειρά ετών στην ίδια συχνότητα, 91,8 ΜΗΖ , και ουδέποτε έστησαν σε βάρος του διώξεις - και κατασχέσεις !

Ο νοών νοείτο. Κάθε ένας μπορεί να βγάζει ελεύθερα συμπεράσματα. 

ΥΓ: Η καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση οργανώθηκε και τελέστηκε τη νύχτα, και τονίζεται ότι εισέβαλαν πάνοπλοι σε διαμέρισμα και τρομοκράτησαν υπερήλικες οι οποίοι κοιμόντουσαν και δεν είχαν καμία σχέση με τον χώρο και τον όροφο που βρισκόταν ο σταθμός.

* Ο Κλέων είναι βουλευτής , ενώ τον υποφαινόμενο , έπειτα από όσα έχει * βιώσει φερόμενοι και φερόμενες ''αριστεροί'' τον εξαίρεσαν από τις εκλογές στον ίδιο του τον τόπο και έχουν τα μούτρα και παρουσιάζονται ως κατάλληλοι/ες να διοικήσουν τον δήμο Γλυφάδας !

* Πέντε δεκαετίες διώξεις , κατασχέσεις, φίμωση, και ακόμα και σήμερα ,  όλα τα σόσιαλ που είχα είτε τα έκλεισαν , είτε είναι σε διαρκή αναστολή, ''παγωμένα'', ''σφραγισμένα''. Ακόμα και οι φερόμενοι ''αριστεροί'' ακολουθούσαν το απόλυτα αντιδημοκρατικό σύστημα της φίμωσης. 

* Ενώ οι ίδιοι προπαγάνδιζαν οτιδήποτε στα έτερα μέλη της οργάνωσης , οι δικές μου τοποθετήσεις πέρναγαν από την ''λογοκρισία της κομματικής χούντας'' , (ΛΑΕ και σία) , και ποτέ δεν έφταναν στους υπολοίπους μέσω της ομάδας επικοινωνίας της google ! Δεν ήταν απλά και μόνον η χουντική εξαίρεση με κατάλυση του καταστατικού από δαύτες και δαύτους. ( Όταν ψηφίζεις, τουλάχιστον υποτυπωδώς, οφείλεις να έχεις σφαιρική εικόνα σε ποιους παρέχεις εντολή. Ειδικότερα, όταν φιμώνεται η αλήθεια από συγκεκριμένα άτομα, στη συνέχεια προκύπτει από δαύτες και δαύτους εκπροσώπηση της κοινωνίας η τα προσωπικά τους οφέλη ;)

* Κατάλαβες Μανωλάκη , Γιωργάκη , Κωστάκη , Ελενίτσα , Φωτούλα, κ.α., γιατί ορισμένα άτομα της ΛΑΕ, ''χασάπηδες'', ''ηλεκτρολόγοι'', ''δημοσιοσχεσίτισες'' κ.α , επεδίωξαν να είναι οι διαχειριστές της ομάδας επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ αντί να έχουν την διαχείριση δημοσιογράφοι ;

* Ουδείς τέλειος , όμως , ένας στους τρείς της δημοσιογραφίας κατατάσσετε ψηλότερα σε επίπεδο αντικειμενικότητας και αλήθειας σε σχέση με τις πολιτικές κλίκες - συνιστώσες - ηλεκτρολόγων και δημοσιοσχετιστών. Εκτός αν θέλετε να δεχθώ ότι η επικοινωνία είναι τομέας των ηλεκτρολόγων , οπότε οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ οφείλουν να προσλαμβάνουν , αντί δημοσιογράφων τους ηλεκτρολόγους , και τους δημοσιογράφους να τους προσλαμβάνουν για τις ηλεκτρολογικές εργασίες ! 

* Δείτε τα διεθνή στοιχεία, πόσοι/ες δημοσιογράφοι έχουν δολοφονηθεί έπειτα από έρευνα , καθώς επίσης , πόσοι/ες βρίσκονται φυλακισμένοι/ες,  φιμωμένοι/ες, διωκόμενοι από χουντικά κ.α. καθεστώτα , και αντιπαράθεσε άλλους κλάδους , ενδεικτικά όπως των ηλεκτρολόγων και των δημοσιοσχετιστών . Ισχύει κάτι αντίστοιχο ? Αυτά , τα απλά , λιτά, σαφή και αυτονόητα , γιατί δεν τα αναφέρει κανείς - καμιά από τις  “αριστερές” κομματικές οργανώσεις, ΟΜ , και ειδικότερα της Γλυφάδας

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Αλαφούζος μήνυσε τον Κλέων Γρηγοριάδη ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">