ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σκάνδαλο υποκλοπών: Τελικά μόνο η κυβέρνηση σχετίζεται με τις παραβιάσεις ?


Το σκάνδαλο υποκλοπών , καθώς και παραβιάσεων κωδικών , το έχουν πάρει ''εργολαβικά'' συγκεκριμένα media και δημοσιογράφοι, όμως , εμείς τους αμφισβητούμε όλους για τις προθέσεις τους.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Ειδικότερα: Εν μέσω των παρακολουθήσεων επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη , οι οποίες αποτελούν απόρροια παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών, καθώς και του αναφέρετου δικαιώματος κάθε πολίτη στην διατήρηση των προσωπικών του δεδομένων, αριστεροί, ακροδεξιοί, εθνικιστές, και λοιποί, έχουν πάρει εργολαβικά και προσωπικά την υπόθεση με καθημερινά δημοσιεύματα.

Τελικά μόνο η κυβέρνηση σχετίζεται με τις παραβιάσεις , η υφίσταται και ένωση υπέρ των παραβιάσεων ?

Λίγες ημέρες πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο παρακολουθήσεων , αναφορικά με τον Κουκάκη και τον Ανδρουλάκη ,  εμείς είχαμε δημοσιοποιήσει ότι παραβιάστηκε ο λογαριασμός μας της google , και έπειτα της παραβιάσεως μας χάλκευσαν το κανάλι του glyfadaweb στο youtube και την επόμενη ημέρα ήταν διαγραμμένο παράληλλα των συνδρομητών του.

Ασφαλώς οι ''εργολάβοι'' του σκανδάλου των παρακολουθήσεων, μέχρι σήμερα δεν έχουν αναφέρει το ελάχιστο για την παραβίαση που έγινε σε εμάς πριν αναγάγουν το σκάνδαλο παρακολουθήσεων σε πρώτη τους προτεραιότητα.

Για το γεγονός διαγραφής του καναλιού μας, glyfadaweb, το οποίο ήταν το μοναδικό το οποίο περιείχε βίντεο δηλώσεων, τόσο αρχηγών κομμάτων, όσο και πρώην περιφερειάρχη, μητροπολίτη, δημάρχων, παρατάξεων, συλλογικοτήτων, κ.α.,  οι οποίοι/ες είχαν αναφερθεί για το έτερο ''σκάνδαλο ξεπουλήματος του Ελληνικού'' δεν έχει υπάρξει ούτε αναφορά από τους εργολάβους της ενημέρωσης. 

Στο εν λόγω κανάλι υπήρχαν δηλώσεις - τοποθετήσεις για το Ελληνικό, καθώς και εκδηλώσεις, οι οποίες δεν υφίστανται πουθενά αλλού στο διαδίκτυο , είτε σε έντυπες εκδόσεις , εφημερίδες , περιοδικά, sosial κ.α.

Δεν μακρηγορούμε , απλά , θέτουμε υπόψιν σας ότι: Έπειτα από την παραβίαση των κωδικών μας, καθώς και το κλείσιμο του καναλιού, εμφανίστηκε η κυβέρνηση δίνοντας έμφαση σε αναπτυξιακές φιέστες αναφορικά με το τέως αεροδρόμιο του Ελληνικού, και στον αντίποδα η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, και ο ίδιος ο Τσίπρας, ήταν αρωγοί των κυβερνητικών προτάσεων και σχεδίων.

Συγκεκριμένα πρόσφατα δια στόματος Τσίπρα προτάθηκε σε στελέχη της αντιπολιτεύσεως να μην μπούν εμπόδιο στην επενδυτική αναπτυξιακή λογική του Ελληνικού, και ειδικότερα στα εγκαίνια του Ελληνικού, τον προηγούμενο μήνα, τον εκπροσωπούσε ο πρώην υπουργός Αλέκος Φλαμπουράρης.

Τέλος, προσωπικά γνωρίζουμε ότι στο Συνέδριο διαρκείας του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ασφαλώς διήρκησε μόνο μια ημέρα ( ! ), κάποιοι έσωσαν το τομάρι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από εκατοντάδες οργισμένους συνέδρους του κόμματος, και έτερους οι οποίοι κατέφθαναν από κάθε γωνιά της χώρας μας ώστε να ''συμμετάσχουν''. Αυτοί δεν ξεχνούν τι ίσχυσε με το Ελληνικό.

ΥΓ: Σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία ξεκινούν οι αναπτυξιακές φιέστες του Ελληνικού, με την συμμετοχή ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και έτερων , έκλεισαν το κανάλι του glyfadaweb στο οποίο υπήρχαν οι αντίθετες φωνές και οι αντίθετες δηλώσεις έναντι του παρόντος. 

- Ποιοι λέτε να οργάνωσαν την παραβίαση των κωδικών μας και το κλείσιμο ? Στον παρελθόν μας δίωκαν και μας κατέσχεταν τους Ρ/Σταθμούς και επί του παρόντος παραβιάζουν κωδικούς και κλείνουν κανάλια. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Η Ιστορία χαλκεύεται και η δημοκρατία γίνετε κουτσή ! 

- Μήπως εσείς διαπιστώσατε πρόσφατα κάποια αντίδραση από πληθώρα ατόμων τα οποία ήταν κατά της ιδιωτικοποιήσεως του Ελληνικού , καθώς επίσης , και κατά των φαραωνικών σχεδίων , καζίνο , ουρανοξυστών , real estate για την πλουτοκρατία , τους νεόπλουτους , τα golden boys κ.α. ;(( Μήπως έγιναν golden και οι ίδιοι ; ))

- Ξέρω είναι ''λεπτή'' η θέση τους ! Αναλογιστείτε τώρα να ήταν και ''χοντρή'' ! Μέσα σε λίγα χρόνια έγιναν μεταβολές οι οποίες διαμόρφωσαν νέους κοινωνικοπολιτικούς όρους και συμπεριφορές στη χώρα μας , (κοσμογωνία ), χέρι - χέρι με τον καπιταλισμό και τον νεοφιλελευθερισμό , και όσοι/ες τείνουν αντίθετα κάλλιστα μπορούν πλέον να χαρακτηρίζονται γραφικοί !

- Είναι σαφές ότι εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με κράτος - παρακράτος , την ΕΥΠ , τους πράκτορες , κουκουλοφόρους , πολυεθνικές , καθώς και τους οικονομικούς ολιγάρχες. Ποιοι θα δώσουν σε εμάς τα στοιχεία ?

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σκάνδαλο υποκλοπών: Τελικά μόνο η κυβέρνηση σχετίζεται με τις παραβιάσεις ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">