ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η INTELLEXA του παράνομου Predator εδρεύει στην γειτονιά μας


Με το λογισμικό της εταιρείας Intellexa ΑΕ, η οποία έχει έδρα τη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ έκαναν τις συντονισμένες ενέργειες παραβίασης των κωδικών μας της Google , καθώς επίσης ,  το σβήσιμο του καναλιού του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB στο Youtube και την παραβίαση των λογαριασμών μας τόσο στο Facebook και το twitter πρόσφατα ;NAI η ΟΧΙ ;

Το θέμα είναι ποιος έδωσε την εντολή και γιατί ;

Μήπως έκαναν επίδειξη των δυνατοτήτων παραβίασης κωδικών σε υποψήφιο αγοραστή , η ενδεχομένος η κυβέρνηση αγοραστής και η υπηρεσία που χειριζόταν το  Predator  ανέλαβε δράση κατά ημών ;

Σε ένα από τα επίμαχα emails που έστειλε στις 16 Ιουλίου 2022 ένας εκ των διαπραγματευτών-πωλητών του επίμαχου Predator, αναφέρεται διεξοδικά στον τρόπο που λειτουργεί (δηλαδή με το πάτημα ενός link-παγίδα που στέλνεται στο κινητό του υποψήφιου θύματος). 

Επιπλέον αναλύει ποιος είναι ο ρόλος της εταιρείας Intellexa ΑΕ, η οποία έχει έδρα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και στο Χαλάνδρι. Οπως αναφέρει για να πείσει έναν υποψήφιο αγοραστή ιδιώτη «θα σου στείλω τον αριθμό μου, να μου στείλεις ένα link. Θα το πατήσω και θα καταγράψει όλες τις συνομιλίες και θα στις στείλω εδώ (δηλαδή στο email) ως απόδειξη».

Για να συμπληρώσει ακολούθως «δεν πουλώ το Pegasus (παρεμφερές λογισμικό) από την ισραηλινή εταιρεία NSO (Q CYBER TECHNOLOGY) αλλά πουλώ το λογισμικό Nova/Helios που είναι το νεότερο (πλέον εκσυγχρονισμένο) Predator, ένα λογισμικό κατασκοπείας από την εταιρεία Cytrox, μίας εταιρείας που αγοράστηκε από την Intellexa

Η Intellexa είναι ένας ανταγωνιστής σε αυτή την αγορά της NSO. Σας έχω αποστείλει-επισυνάψει, αν το έχετε διαβάσει, την πρόταση αγοράς που υποβάλαμε σε μία κυβέρνηση (δεν μνημονεύεται στο email περί ποιας πρόκειται) όπου επίσης γράφεται πώς λειτουργεί το λογισμικό».

Με τον αναφερόμενο πωλητή του εξελιγμένου Predator να σημειώνει ακολούθως στο ηλεκτρονικό μήνυμά του (ορισμένα από αυτά διέρρευσαν στο επονομαζόμενο «σκοτεινό Διαδίκτυο» - Darkweb) ότι δεν του αποστέλλει σχετικά παραστατικά. Κι αυτό, όπως λέει, γιατί δεν θέλει να διακινδυνεύσει σχετικές αποκαλύψεις και να εξασφαλίσει τη «μυστικότητα» στη διάθεση του προϊόντος. Προσθέτοντας ότι «είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε σχετική επίδειξη του προϊόντος σε όποιον θέλει να το αγοράσει...».

Η εμπορική πρόταση και τα €10 εκατ.

Συμπληρώνεται ενδεικτικά ότι στις 15 Ιουλίου 2022 πιθανόν ο ίδιος εκπρόσωπος-πωλητής του ύποπτου λογισμικού που ανιχνεύθηκε στη χώρα μας περιγράφει και επισημαίνει επιδεικτικά σε άλλο email: «Δεν πουλώ ένα απλό πρόγραμμα για Android αλλά έναν ηλεκτρονικό “Δούρειο Ιππο” που εγκαθίσταται με ένα απλό κλικ από το θύμα. 

Ανακαλύφθηκε για να καταπολεμήσει την τρομοκρατία και έχει πολυάριθμα επιτεύγματα με παρακάμψεις κωδικών και δυνατότητα πρόσβασης σε κάθε συσκευή κινητού. 

Αν η τιμή σάς φαίνεται λίγο διογκωμένη και υπερβολική (υπάρχουν αναφορές για κοστολόγηση από 10 έως 50 εκατομμύρια ευρώ), σας προτείνω να διαβάσετε την εμπορική πρόταση που έχουμε στείλει σε μια κυβέρνηση (όπου και πάλι δεν μνημονεύεται ποια είναι) όπου η χρήση ήταν περιορισμένη στη χώρα, σε έναν ορισμένο αριθμό χρηστών και η τιμή είναι 10.000.000 ευρώ».

Στις συμπτώσεις πιστεύουν μόνο όσοι υπολείπονται φαιάς ουσίας ! Αρκετά μονοπώλησαν την επικαιρότητα Ανδρουλάκης - Μαρινάκης και οι Συριζαίοι, διότι υπάρχουμε και εμείς. Αγοραστής αυτών των λογισμικών παραβίασης κωδικών , παρακολούθησης, κ.α., μπορεί να είναι μόνον κυβέρνηση, κρατική υπηρεσία, ΕΥΠ, είτε οικονομικός ολιγάρχης.

Κατά τον παρελθόντα χρόνο, επί διακυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, η ένωση των ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ιδιοκτητών Ρ/Σ Αττικής μας υπέβαλε μηνύσεις και μας έκανε δια μέσω του κρατικού μηχανισμού διώξεις - κατασχέσεις. 

Σήμερα ποιοι κινούν τα νήματα ?

Είναι σαφές ότι όσοι θα επιχειρούσαν να παρακολουθήσουν εμάς κυριολεκτικά ''θα τον δάγκωναν'' , διότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Εννοούμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τρομοκρατία,  παιδεραστία, παρακολουθήσεις, λαθρεμπόριο, και οτιδήποτε έτερο συνάδει με άνομη ενέργεια η διαστροφή. 

Μήπως γι΄αυτόν τον λόγο επέλεξαν να μας χαλκεύσουν το κανάλι , έπειτα από την παραβίαση των κωδικών μας, ώστε το youtube να το κλείσει και στη συνέχεια να μας αναφέρει ότι ''γίνονται και λάθη''

Μας κάνει τεράστια εντύπωση το γεγονός, περισσότερο από μια δεκαετία να μην έχει υπάρξει καμία παραβίαση κωδικών σε βάρος μας, και όλες μαζί να έχουν γίνει την περίοδο του σκανδάλου παρακολουθήσεων επί ΝΔ , και την INTELLEXA του παράνομου και εξελιγμένου Predator η οποία συμπτωματικά εδρεύει στην γειτονιά μας.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η INTELLEXA του παράνομου Predator εδρεύει στην γειτονιά μας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">