ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πανόπουλε σε πρόλαβε η Praga Bohema Hypercar !


Το πρώτο υπεραυτοκίνητο με ελληνική καταγωγή δεν έχει βγει ακόμη στο δρόμο και η αλήθεια είναι ότι ''χάθηκαν'' τα ίχνη του Chaos, όμως σήμερα, πριν από λίγη ώρα, είδαμε το Praga Bohema Hypercar το οποίο έχει πολλές ομοιότητες.


Στα Hypercar ισχύει ο κλέψας του κλέψαντος

Είδαμε στο tube ένα βίντεο με την πρώτη παρουσίαση του Praga Bohema Hypercar , όμως όπως διαπιστώσαμε και αυτό ''μισό και μισοκούτρουλο'' πρέπει να είναι , και ενδεχομένως μπορεί να είναι μόνο περίβλημα με ίνες και τίποτα στο εσωτερικό του.


Πάντως η εξωτερική γραμμή του 
Praga Bohema θυμίζει αρκετά το μοντέλο του Πανόπουλου .

Δείτε το βίντεο


Με ντενεκέδες, η ίνες με καρούλια - λάστιχα , (ρόδες), έχουμε να ασχοληθούμε πολλά χρόνια στον glyfadaweb.

Τα Hypercar συνήθως αγοράζονται από ''ξυπόλητους'' μέχρι προχθές νεόπλουτους άραβες πετρελαιάδες , νεόπλουτους ''κομμουνιστές'' Κινέζους , οι οποίοι πλούτισαν πουλώντας δισεκατομμύρια από ακατάλληλες και μεταχειρισμένες μπαταρίες λιθίου , καθώς και από Ρώσους ''κομμουνιστές'' και έτερους ολιγάρχες του πλούτου. Εμείς οι κοινοί θνητοί που να βρούμε τα εκατομμύρια ευρώ που κοστίζουν ;


ΥΓ: Το περισσότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να σχεδιάσουμε μια μικρογραφία Hypercar σε μέγεθος και σχέδιο πολυθρόνας , (!!!) , και δεδομένου ότι ήδη διαθέτουμε την τεχνογνωσία τεχνητής νοημοσύνης , έξυπνων οθονών αφής , ελεγκτών GPS καθώς και αισθητήρων - σένσορ , να την εξοπλίσουμε πλήρως για αυτόνομη ηλεκτροκίνηση - μπαταριοκίνηση !

- Ο Πανόπουλος πιάστηκε ''κορόϊδο'' διότι επιχειρούσε να κατασκευάσει πρότυπο κινητήρα πολυκύλινδρο V εκατοντάδων ίππων, ενώ μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιήσει τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ αξονικής ροής , τα οποία πωλούνται στο εμπόριο από Βρετανική εταιρία και μια μπαταρία.

- Αν τώρα σώνει και καλά επιθυμεί να είναι Ελληνικά τα μοτέρ υπάρχουν γνώστες της εν λόγω τεχνολογίας στην χώρα μας, όμως , μάλλον έχει ''σκάλωμα'' με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης σε μια εποχή που οι ηλεκτροκινητήρες υπερτερούν κατά κράτος. 

- Σιγά την τεχνολογία. Υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να τυλίξει τρία ζεύγη πηνία και να τοποθετήσει μερικούς μαγνήτες ;( O Νικόλα Τέσλα αυτά τα έκανε προ χριστού !, και προσεχώς, μέχρι το 2025, θα τα κάνουν και οι Ferrari - Mercendes. ) Απλά σου αναφέρω αναγνώστη/ια ότι ήμουν καμιά 40αριά χρόνια μπροστά από την εποχή μου όταν μετέδιδα δημόσια για την μπαταριοκίνηση και τα μοτέρ αξονικής ροής - ηλεκτρομαγνητισμού ! 

- Ασφαλώς Ferrari - Mercendes θα υλοποιήσουν μέχρι το 2025 όσα ανέφερα ραδιοφωνικά πριν από σαράντα χρόνια, όμως , μοτέρ - γεννήτρια πομπό ηλεκτρομαγνητισμού δεν πρόκειται να διαθέτουν στα αυτοκίνητά τους. Αυτή είναι τεχνολογία που την κατέχει μόνο ένας ώστε ένα όχημα να αποκτήσει αυτονομία στο 100% ! ( Δεν μας ενδιαφέρει τι θα πούν μηχανολόγοι - ηλεκτρολόγοι - φυσικοί και λοιποί, διότι ''κι' όμως γυρίζει'', και γυρίζει ακατάπαυστα μόλις  4,6 δισεκατομμύρια έτη. )


- Πάντως το εν λόγω μοντέλο αν ''φόραγε'' τεχνητή νοημοσύνη made in glyfada θα ήταν ασφαλώς πιο ολοκληρωμένο και καλύτερο. 

- Και ύστερα σου λένε κάτι ηλεκτρολόγοι , κάτι κυράτσες της δημοτικής ραδιοφωνίας , κάτι αργόμισθοι του δημοσίου με ΜΚΟ , κάτι αρχιτέκτονες επαγγελματίες της πολιτικής και κάτι οικιακά και όλοι/ες μαζί υπονομεύουμε , για αριστερά , και κυρίως για αξιοκρατία και καταλληλότητα ! 

- Μπορούν να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν τσίπ νανοτεχνολογίας καθώς και κώδικα νευρωνικών δικτύων τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙστην Ελληνική γλώσσα;Δεν νομίζω . . . Κάτι κινητά κορεάτικα και αμερικάνικα κρατούν στα χέρια τους και ενδεχομένως αν χρειαστούν την τεχνητή νοημοσύνη θα μιλάνε και στα αμερικάνικα ! 
Κατά τα άλλα ''έξω οι αμερικανοί'' !!! 

- Μέχρι το 2050 όλες οι οικιακές συσκευές, οχήματα, οικίες, επιχειρήσεις, μηχανήματα, παιχνίδια κ.α.  θα διαθέτουν (ΑΙArtificial intelligence και (IOT) Internet of Things, η την μετεξέλιξή τους, (ΑΙΟΤ), όπως και να λέγεται αύριο. Αποτελεί μονόδρομο.

Πάρτε και το σχέδιο να το φτιάξετε και εσείς !



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πανόπουλε σε πρόλαβε η Praga Bohema Hypercar ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">