ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ευχές για τις εορταστικές ημέρες


Ευχές για τις 
εορταστικές ημέρες από την Περιφέρεια Αττικής , τον Δήμο Γλυφάδας, την ΓΣΕΕ , την ΠΟΕ-ΟΤΑ, βουλευτές , παρατάξεις, επιστήμονες , συλλόγους, εταιρίες. Από τον Γλυφάδα web σας ευχόμαστε καλές γιορτές. 


O Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης εύχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη φώς και αισιοδοξία. Όλοι μαζί ενωμένοι ας την υποδεχτούμε. Καλές Γιορτές.


Η διοίκηση και το προσωπικό της ΓΣΕΕ σας εύχονται χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2023 με υγεία και ευημερία.


Ευχές από τον Δήμαρχο Γλυφάδας: Χρόνια πολλά. Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος! Γιώργος Π. Παπανικολάου, Δήμαρχος Γλυφάδας.


Ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσίωτης εύχεται καλά χριστούγεννα με υγεία και αγάπη.


Ευχές από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και τον πρόεδρο της εκτελεστικής επιτροπής Νικόλαο Τράκα: Το 2023 να είναι ένας μαχητικός , δυναμικός και αγωνιστικός χρόνος και να κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα. Να σκορπίσει ευτυχία, ελπίδα, δημιουργία, επιτυχίες και υγεία σε όλους τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους. Καλά χριστούγεννα χρόνια πολλά.


Ευχές της 
«ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.» ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, καλά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ το 2023. Το 2023 να είναι μια χρονιά αγωνιστική , δυναμική, ειρημική και νικηφόρα για μια κοινωνία δίκαιη. Για να ζούμε με αξιοπρέπεια, χωρίς βία και καταστολή. Χρόνια πολλά και καλά χριστούγεννα με υγεία αλληλεγγύη και ελπίδα.


Η Ντόρα Πάλη τομεάρχης αθλητισμού της ΝΔ εύχεται: Καλά χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2023 ! Υγεία , Αγάπη , Ειρήνη.


O καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. 
Κωνσταντίνος Γάτσιος εύχεται Θερμές ευχές για όμορφα Χριστούγεννα!

Ο Νέος Χρόνος να φέρει Υγεία, Δημιουργία, Προκοπή!
Και μια νέα Ελπίδα!

Χρόνια Πολλά


Χρόνια Πολλά από την καρδιά 
💙 μου εύχεται ο βουλευτής νότιου τομέα Αθηνών Β. Σπανάκης.



Κάρτα ευχών για τις γιορτές από την ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β.
ευχόμαστε  τη  ΝΕΑ  ΧΡΟΝΙΑ  να  ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ  και να  ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ  ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  το  ΚΟΙΝΟ  ΒΗΜΑ για  την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και  τη  ΦΥΣΗ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για να  ΕΙΝΑΙ το 2023 ΕΙΡΗΝΙΚΟ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ – ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ….


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ  "Η ΠΙΝΔΟΣ" ΣΑΣ  ΕΥΧΕΤΑΙ 

ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2023!!!



Ευχές από τις εκδόσεις κάτοπτρο: Με τις θερμότερες ευχές μας για καλά χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά. Το 2023 να είναι για εσάς και την οικογένειά σας γεμάτο υγεία και χαμόγελα.

Η ομάδα της Odyssea θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μας αυτή τη δημιουργική χρονιά και ευχόμαστε το 2023 να φέρει σε όλους δύναμη και αγάπη.


ΤMΕ
: Θερμές ευχαριστίες για ακόμη ένα χρόνο μαζί.
Πλησιάζει στο τέλος του ένα ακόμη έτος πλήρες προκλήσεων, και έρχεται ένα διάστημα ανάπαυσης εντός του οικογενειακού κύκλου. Για εμάς αποτελεί επίσης θαυμάσια ευκαιρία ώστε σαν οικογένεια της ΤΜΕ να ανατρέξουμε σε αυτά που καταφέραμε να επιτύχουμε. Πολλά από αυτά δεν θα ήταν δυνατά χωρίς τους πελάτες μας, και για τον λόγο αυτό, επ’ευκαιρία των εορτών θα θέλαμε να σας ευχηθούμε οικογενειακή γαλήνη, εκπλήρωση των μεγαλύτερων ονείρων και κύμα επιτυχιών κατά το Νέο Έτος.


Ευχές από την εταιρία 
multiCAM GroupSeason's greetings from multiCAM Group.

Greetings ,
All the team of multiCAM Group want to wish you a good holiday season!
This is a great time for us to thank you for showing great interest in our solutions this year. 2022 was a year full of good collaborations and for the upcoming year, we're looking forward to new challenges and great projects.
Best wishes and see you in 2023!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες και όλους από την «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Λένε ότι οι ευχές αποτελούν την ισχυρότερη κινητήριο δύναμη που μπορεί να δώσει νόημα και ενέργεια στη ζωή μας…ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, λοιπόν, σε όλες και σε όλους, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ γεμάτα, ειρηνικά, αλληλέγγυα και δημιουργικά, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ αληθινά, στο δρόμο της διεκδίκησης του μέλλοντος που μας ανήκει ολοκληρωτικά!

Σημείωση: Για όσους μας ξέχασαν και όσους ξεχάσαμε , επίσης σας ευχόμαστε καλές γιορτινές ημέρες, κυρίως με υγεία και ειρήνη, και όσα επιδιώκει κάθε ένας για το 2023 ας διαμορφώσει ο ίδιος το πλαίσιο. Ήδη βρισκόμαστε στην εποχή που ριζικά - σχεδόν επαναστατικά - σε παγκόσμια κλίμακα όλα αλλάζουν, τυγχάνει εμείς να ζούμε αυτή την εποχή ''τίτλων τέλους'' , και ευχόμαστε το καλύτερο για το τόπο μας, αν και εμείς , ας μην κρυβόμαστε δεν το ζούμε. 'Αλλωστε καμία ''αυτοκρατορία'' δεν διήρκεσε για πάντα, ενώ ο νεώτερος πολιτισμός της ανθρωπότητας έπειτα από μερικές εκατονταετίες βρίσκεται σε υπερκορεσμό.

Την δεκαετία του 80 η πλειονότητα δεν πίστεψε ότι η τεχνολογία, και κυρίως η ΑΙ, θα φέρει ουσιαστικό αποτέλεσμα στην ανθρωπότητα, όμως σήμερα όλα αλλάζουν και γνωρίζουμε ότι είναι ζήτημα χρόνου πολλούς απο εμάς και πολλά από όσα μας περιβάλουν να τα αντικαταστήσει η ''τεχνητή πραγματικότητα''. Είναι τεράστια τα ποσά δις τα οποία επενδύονται από πολυεθνικές και από έτερες χώρες. Όσο για την έτερη απειλή , η οποία διαμορφώνεται εξ ανατολών και δυτικά ας ευχηθούμε να μην προκύψει σύντομα. Ειρήνη και καλές γιορτές.

 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ευχές για τις εορταστικές ημέρες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">