ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιάννη Καραχάλιο δημοσιοκαφρίλα είναι να είσαι τσιράκι δημάρχων και ψεύτης


Για πολλοστή φορά ο Γιάννης Καραχάλιος ψεύδεται δημόσια, και σύμφωνα των ενεργειών του δηλώνει ότι είναι 
τσιράκι δημάρχων και ψεύτης.

Δεν περιποιεί τιμή σε κάποιον να επιχειρεί κάθε φορά να εξαπατήσει έστω και μικρό τμήμα των γλυφαδιωτών. Είναι δυνατόν να κατασκεύασα ο ίδιος όσα είχαν ειπωθεί σε βάρος του Γιάννη Καραχάλιου χωρίς να έχει τύχει να τον γνωρίζω , η είναι σαφές ότι αποτελούσαν ενέργειες του τέως κολλητού του Γιαννακόπουλου και αρχικά υποστηρικτή του Γ. Παπανικολάου ; 

Καραχάλιο αυτά είναι παράσημα για εμένα, ( να κατηγορείσai άδικα ), διότι δηλώνουν, έπειτα από σειρά διώξεων - κατασχέσεων στο παρελθόν, ότι ακόμα και σήμερα δέχομαι κατηγορίες, ενώ οι έτεροι δήθεν ''αγωνιστές και επαναστάτες'' που είχαν κάνει σημαία προεκλογικά την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ διατελούν συνεργάτες και τσιράκια του ''γαλάζιου'' δημάρχου, όπως και εσύ ο ίδιος και αποσιωπούν όσα ισχύουν στον Δήμο Γλυφάδας. 

Φερόμενε ''Γλυφαδιώτη'' διότι δεν είσαι, έχει τύχει επί δεκαετίες να δεις αναρτημένο από τον υποφαινόμενο ''ξεβράκωτη η ξεβράκωτους'' ;Ποιος είχε αυτή την οικιότητα με εσάς ? Ασφαλώς ο κολλητός σας.

Ειδικότερα, για την ενημέρωση των συμπολιτών μας , οι οποίοι/ες πολλές φορές πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης και προπαγάνδας  τονίζω:

1ον) Ο Καραχάλιος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου μετανιωμένος για την πράξη του, και γνωρίζοντας τι έχει ισχύσει, και μου δήλωσε ότι θα κάνει ανάκληση σε επίπεδο δικαιοσύνης διότι δεν επιθυμεί κατηγορία σε βάρος μου. Ασφαλώς δεν το τήρησε.

2ον) Δεν γνωρίζω πόσο ηθικό είναι να διατελεί κάποιος δημόσιος κλακαδόρος δημάρχων και αιρετών επί 20ετία, καθώς επίσης, να υποβάλει μηνύσεις σε έτερα πρόσωπα για τις πράξεις τέως κολλητών του.

3ον) Είναι σαφές ότι όσα επικαλείται ο Καραχάλιος  σε βάρος μου αποτελούσαν τα γραφόμενα και ενέργειες του τέως κολλητού του ''δικομανή'' Γιαννακόπουλου , τον οποίο δεν έτυχε να γνωρίζω προσωπικά , όμως αποδεικνύεται ότι ο Καραχάλιος γίνετε η συνέχεια του Γιαννακόπουλου !

4ον) Αυτό το άτομο που θέλει να λέγεται δημοσιογράφος, όμως στην πράξη δεν είναι, σκόπιμα παρακάμπτει την υποχρέωση του λειτουργού της δημοσιογραφίας να ειπωθεί δημόσια η αλήθεια.

Ποια είναι η αλήθεια ;Ο τέως κολλητός του Καραχάλιου, Γιαννακόπουλος, (ο οποίος τον φιλοξενούσε στο σπίτι του και τρώγανε μαζί), ως είθιστε έστελνε κάποια πράγματα στο email, τα οποία δεδομένης της ΑΙ αυτόματης ανάρτησης είχαν αναρτηθεί στην σελίδα του Facebook του Γλυφάδα web και στη συνέχεια αυτόματα και στην ιστοσελίδα.

Αυτοί τα έπερναν αμέσως μετά την δημοσίευση από την σελίδα του  Γλυφάδα web τα αναρτούσαν στον δικό τους τοίχο του Facebook και φαινόταν ότι είχαν αναρτηθεί από τον υποφαινόμενο, άρα η πράξη Καραχάλιου ο οποίος γνώριζε τι έχει συμβεί και από ποιόν δηλώνει την δική του ανηθικότητα ώστε να επικαλείται ψεύδη και να καταθέτει μια μήνυση επίσης ψευδή.

Ο εν λόγω , όλως τυχαίος , μάλλον ‘’ξέχασε‘’ να αναφέρει ότι ο υποφαινόμενος στην πρωτόδικη δίκη, με τα επικαλούμενα από τον ίδιο ψεύδη δεν ήταν παρόντας , όμως υφίσταται και ο δεύτερος βαθμός , ( εφετείο ) ,στο οποίο θα αποδειχτεί ποια είναι η απόλυτη αλήθεια, και έπειτα της δικαστικής αποφάσεως του εφετείου θα προκύψει προσφυγή κατά του ιδίου.

Παράλληλα επίσης ‘’ξέχασε‘’ να αναφέρει ότι πρώτος κατηγορούμενος στο πινάκιο καθημερινά είναι ο δήμαρχος Γλυφάδας, καθώς και έτεροι αιρετοί και υπάλληλοι των υπηρεσιών του δήμου Γλυφάδας, όμως αυτά τα παρακάμπτει ! 

Επίσης, κατά την προσφιλή του μέθοδο, ‘’είχε ξεχάσει‘’ και την ποινή καταδίκης δύο ετών που επιβλήθηκε στον τέως δήμαρχο Κ.Κόκκορη και με αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων που του στέρησε την δυνατότητα συμμετοχής στις εκλογές του 2019 !

Επισήμανση: Το αρνητικό και παθογενές της δικαιοσύνης στη χώρα μας είναι ότι απαρτίζεται από τους πεθερούς , τους αδερφούς και τους κουμπάρους των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, και προϊστανται πάντα αστικά πολιτικά κόμματα - κυβερνήσεις , άρα όσοι γνωρίζουν από δικαστήρια και δικαστές έχουν ξεκάθαρη εικόνα όσων ισχύουν στη χώρα μας.

Σε μια υπόθεση στην οποία αναμιγνύεται ένας δήμαρχος και στέλεχος της ΝΔ, έπειτα από τις ενέργειες Γιαννακόπουλου, λέτε οι εισαγγελείς να υποστηρίξουν τον πολίτη , το δίκαιο , η τον συνάδελφό τους πολιτικό με τον οποίο έχουν ταυτόσημες αποδοχές και μετέχουν του ιδίου Πολιτειακού συστήματος ;

Οι δικαστές είναι συνάδελφοι με τους δημοσιογράφους η με τους πολιτικούς ? Οι δημοσιογράφοι ,και ειδικότερα οι ανεξάρτητοι των τοπικών κοινωνιών , οι οποίοι δεν βρίσκονται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και την ΕΡΤ , ούτε στα γραφεία τύπου των ΟΤΑ τυγχάνουν των αποδοχών και των προνομίων πολιτικών και δικαστών ;

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Γιαννακόπουλος και σία ήταν η αιτία που έπαψε η ΑΙ αυτόματων αναρτήσεων από την τοπική μας κοινωνία και δεν υφίσταται πλέον επί αρκετά χρόνια. Στη θέση της βάλαμε ειδήσεις από την ΕΡΤ.

Ακολουθούν επισημάνσεις:

- Πόσο ηθικό είναι Γ. Καραχάλιο να γνωρίζεις ποια είναι η αλήθεια και να μην διαγράφεις σειρά από αναρτήσεις ανακριβείς, συκοφαντικές, υβριστικές και σενάρια ? Σου ζήτησα επανειλημμένα και δημόσια να τις διαγράψεις και παράλληλα να διαγράψω και εγώ όσα αναρτούσε ο Γιαννακόπουλος σε βάρος σου στον τοίχο μου ;Ποιους εξυπηρετούν τα ψεύδη οι συκοφαντίες και οι ύβρεις ;Κανονικά έπρεπε να με ευχαριστείτε που δεν αναρτήθηκαν όλα όσα είχε στείλει ο Γιαννακόπουλος , διότι όσα είδατε ήταν σταγόνα στον ωκεανό. Σε καθημερινή βάση έστελνε κείμενα και φώτο επιτιθέμενος κατά δημάρχου , διοικήσεως , συνεργατών , και λοιπών. ( Ειδικότερα 364 το χρόνο ενώ διέρευσαν δυο - τρία. )

- Όσα έχει επικαλεστεί ο Καραχάλιος είναι σενάρια της φαντασίας του, ενώ η αλήθεια απέχει έτη φωτός ! Κάνε τη διασταύρωση και αναλογίσου κύριε ''εκδότη'', τι έχεις γράψει ? Γνωρίζω έστω και ένα άτομο από όσους ανέφερες και με ενέπλεξες στις φαντασιώσεις και τα σενάριά σου ; Η σελίδα που αναρτήθηκαν κάποια πράγματα είναι δική μου, όμως σε καμία περίπτωση δεν ευθύνομαι για όσα δημοσιοποιήθηκαν από έτερους ούτε για όσα επικαλούνται. Η δικαιοσύνη σε πρωτόδικο βαθμό δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Υπομονή , περίμενε το εφετείο και την συνέχεια. Άλλωστε και σε αυτό έχεις αποδειχτεί ψεύτης, διότι έχεις αναρτήσει ότι θα έφερνα μάρτυρες στο δικαστήριο όσους γνωρίζεις εσύ ενώ εμένα μου είναι εντελώς άγνωστοι !

- Αναφορικά με τη ''μούγκα στην στρούγκα'' για όσα υφίστανται σε τοπικό επίπεδο των δήθεν αντιπολιτευόμενων, υποδηλώνει το επίπεδο αντιπροσώπευσης της τοπικής μας κοινωνίας ! Πλήν της διοικήσεως  μετέχουν και έτεροι στα κακώς κείμενα , οι οποίοι παριστάνουν ότι ''δεν γνωρίζουν'' πως διαβιούν  επί δεκαετίες πολλοί και διάφοροι , και αν ο υποφαινόμενος έχει κάποια συμμετοχή σε διαπλοκή , διαφθορά , χρηματισμούς , ρουσφέτια , συμβάσεις , αναθέσεις , εξυπηρετήσεις και μαύρα κάτω από τα τραπέζια από τα ''μυστικά κονδύλια'' του Δήμου. Ορισμένοι μήπως έχουν κάποια ιδιαίτερη σχέση οι ίδιοι ?

- Θεωρώ πολύτιμο να υπάρχουν δημόσια όσα αναφέρονται, διότι καθίσταται σαφές τι ισχύει ακόμα και σήμερα, το 2022 προς 2023 στο τόπο μας, όπου ο αδιάφθορος και ανεξάρτητος με δολοπλοκίες και ψεύδη ''κατηγορείται'' για τις ενέργειες των νεοδημοκρατών κολλητών, ενώ όσοι έχουν τσεπώσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ των Γλυφαδιωτών για ειδικούς σκοπούς λογίζονται ηθικοί ! Καθολικότητα ελλείμματος αναζήτησης της αλήθειας και δικαίου. Όσο για την διαπλοκή μεταξύ πολλών και διαφόρων είναι αυταπόδεικτη. Προτίστως υφίσταται ιδεολογική διαπλοκή και εν συνεχεία η οποιαδήποτε έτερη. Άλλωστε όσοι/ες έχουν διαμορφώσει από κοινού την τοπική διαπλοκή είναι στο σύνολό τους ξενόφερτοι/ες και άλλοι ήδη νεκροί !

* Όπως μου ανέφερε τηλεφωνικά ο Καραχάλιος, ο Γιαννακόπουλος έχει πεθάνει, ενώ προσωπικά δεν το γνώριζα. Επίπεδο δικαιοσύνης ;Μπορείτε να βαθμολογήσετε ;Ομολογουμένως όσοι/ες δεν έχουν αντιληφθεί πλήρως τι συμβαίνει μάλλον δεν είναι νεοέλληνες/ιδες ούτε κάτοικοι του εύπορου δήμου της Γλυφάδας , ενώ είτε διοικούν , είτε επιδιώκουν να εκλεγούν δήμαρχοι Γλυφάδας. Έτεροι αμοίβονται ως εισαγγελείς και δικαστές για την απόδοση δικαιοσύνης ! ( Πολύ απλά έτυχε να είναι περαστικοί από τα νότια προάστια Αττικής και κάνουν ''μια στάση'' για πλιάτσικο ! ) Το ηθικό και δίκαιο είναι ''αλλού'', και αν στερούμαστε διαφάνειας , ειλικρίνειας και ανεξαρτησίας σε επίπεδο media και δικαιοσύνης το ηθικό και δίκαιο μάλλον βρίσκεται σε άλλο γαλαξία ! Οι εκλογές έρχονται, καλά κέρδη σε όλους τους ξενόφερτους/ες και για την περίοδο 2023 - 2027 !

* Απλά να σημειώσεις κάπου αναγνώστη/ια και να θυμάσαι:Βόσπορος Γλυφάδας 1964 , Γλυφάδα FM 1977. Υπάρχουν σήμερα ?  Ποιοι διαβιούν επί δεκαετίες από τα χρήματά σου; Το κυριότερο όλων. Ποιοι/ες μέσα σε λίγα χρόνια έχουν αποκτήσει μυθική περιουσία από τον δήμο ? Αναλογίσου ότι ο τελευταίος τροχός της αμάξης απέκτησε 150.000 χιλιάδες ευρώ μέσα σε 4 χρόνια, ο οποίος δεν ήταν  δήμαρχος, ούτε αντιδήμαρχος, δεν ήταν πρόεδρος, ούτε ειδικός σύμβουλος, δεν ήταν επιχειρηματίας ούτε καν αιρετός , ενώ στον αντίποδα έτερη μέσα σε λίγα χρόνια έφτιαξε τρία ακίνητα και ένα εξοχικό σε μια εποχή κατά την οποία η πλειονότητα δεν μπορεί να αποκτήσει ούτε σκυλόσπιτο για τα ζώα συντροφιάς !

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιάννη Καραχάλιο δημοσιοκαφρίλα είναι να είσαι τσιράκι δημάρχων και ψεύτης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">