ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δείτε ποιοι είναι οι ''βραβευμένοι'' και υποστηριζόμενοι εκδότες από τον Γ. Παπανικολάου !



Πολλές φορές κατά το παρελθόν έχω γράψει ότι ο Παπανικολάου μάλλον δεν θα διεκδικήσει για τρίτη φορά την δημαρχιακή θέση , και άλλωστε τι άλλο να παρέχει στον Δήμο εκτός από εξυπηρετήσεις των κολλητών και των ημετέρων του ; 

Στη συνέχεια δείτε και έτερη περίπτωση τοπικού ''εκδότη'' ''μεταπτυχιακής μορφώσεως'' , πλήν του Καραχάλιου, ο οποίος τυγχάνει εξυπηρετήσεων από τον δήμαρχο και τους διοικούντες της ΝΔ.

Ilias Ilia Koutsonas

Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά η δήμαρχος Γ. Παπανικολάου. οι περισσότερες ενδείξεις μας οδηγούν ότι θα είναι υποψ. βουλευτής στα νότια, δεδομένου οι μετρήσεις τον φέρνουν δεύτερο μετά τον Ν. Δένδια και όχι με μεγάλη διαφορά. 

Η Ν. Δ. είναι σε μεγάλη πρώση τους τελευταίους μήνες όμως δεν επηρέασαν την δύναμη που έχει ο Παπανικολάου. Με δήλωσή του Μέχρι τα μισά του Γενάρη 2023 θα έχει αλλαγές αντιδημάρχων. 

Ηδη είναι γνωστά κάποια ονόματα που θα αντικατασταθούν και θα περάσουν άλλοι για πρώτη φορά και άλλοι θα παραμένουν. Σε γνωστόν γιατρό του είπε αν Μήνο θα ήθελες να γίνης αντιδήμαρχος; 

Βέβαια ο γιατρός ναί ήταν η απάντησή του. Αν τελικά μεταπηδήση στην πολιτική πίσω του αφήνη σε εξέλιξη μεγάλα και συμπαντικά έργα.

Όπως Στην οδό Σοφία; Βέμπο όπως στα οικόπεδα Παπαδημητρίου και άλλα έργα. Ποιος είναι εκείνος ο αντικαταστάτης που θα μπορεί να προχωρήσει αυτά τα σημαντικά και μεγάλα έργα; Δύσκολη απάντηση. Γελάνε ορισμένοι που ακούγετε για έναν ψηλό. βέβαια ακούγετε και ένα σοβαρό παλιά καραβάνα και ήρεμη δύναμη αντιδήμαρχος πάντα με σεβασμό και απο0 τους πολίτες. Ίδωμεν λοιπός τι αποφάσει θα Πάρι ο δήμαρχος μέχρι τέλος Γενάρη.

Υπάρχει και σχόλιο από έτερο συμπολίτη μας ο οποίος λόγω ανωτέρας μορφώσεως το έπιασε αμέσως το λάθος: Το λάθος ήταν ''το ο δημαρχος οχι η δημαρχος'' !!! 

Μπαμπης Σηλαιος

ηλια ο δημαρχος οχι η δημαρχος λαθος τυπωσει

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Αν ακόμα και σήμερα, ορισμένοι/ες εκ των συμπολιτών μας αδυνατούν να βγάλουν ένα ορθό και υγιές συμπέρασμα όσων ισχύουν σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας, και ειδικότερα ποιούς εξυπηρετεί και για ποιούς λόγους ο Γ. Παπανικολάου, καθώς και έτεροι της σημερινής διοικήσεως, προφανώς οι πέραν των 80.000 χιλιάδων κατοίκων της Γλυφάδας είναι συνολικά αμόρφωτοι.

Δεδομένου ότι χιλιάδες Γλυφαδιωτών δεν είναι αμόρφωτοι/ες, η αποδοχή του υδραυλικού, καθώς και έτερων ως τοπικών ''εκδοτών'' , και συγκεκριμένα ακόμα και οι ''βραβεύσεις'' και οι εξυπηρετήσεις δηλώνουν την αντιστοιχία Πάτση και Μίχου υπό διαφορετικό πρίσμα, και την καθολική ακαταλληλότητα των κομματικών παρατάξεων να διαχειρίζονται τα κοινά των Ο.Τ.Α.

Το παρόν το αφιερώνω συγκεκριμένα στον πρόεδρο της ΠΟΕ - ΟΤΑ και στο σύνολο των εργαζομένων των Ο.Τ.Α, τόσο στον Δήμο Γλυφάδας , όσο και σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια. Δείτε προσεκτικά τι αποδέχονται ως τοπικό τύπο, δημοσιογράφους, και εκδότες στον εύπορο Δήμο της Γλυφάδας.

Προσωπικά γνωρίζω πολλούς/ες εκ των συμπολιτών μας οι οποίοι/ες μου αναφέρουν ότι όσα ισχύουν στον Δήμο Γλυφάδας με φερόμενους εκδότες - ρεπόρτερ - δημοσιογράφους και λοιπούς υπέργηρους διοικούντες αρωγούς υπερβαίνουν ακόμα και παράσταση τσίρκου, όμως, για πολλοστή φορά τίθονται υπόψιν σας ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια χωρίς εκπροσώπηση του δήμου από την παράταξη Παπανικολάου και τους αντιπολιτευόμενους δεν γνώριζα ότι ήδη έχουμε γίνει και συμπαντικοί με συμπαντικά έργα. Σήμερα το έμαθα ! 

Μετά από τόσα και ''συμπαντικά έργα'' δεν υπάρχει ούτε ένα ραδιοτηλεοπτικό μέσο στον Δ.Γλυφάδας , υπάρχουν όμως πληθώρα συνεργαζόμενων ''εκδοτών'' συμπαντικής μορφώσεως  ! 

Που ακριβός ακούτε τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM ? Την υποστήριξη στους ''συμπαντικούς  εκδότες'' από την πλευρά Παπανικολάου και διοικούντων ασφαλώς την γνωρίζεται συνολικά, το άτομο που προώθησε πριν απο δεκαετίες όσα ακολουθεί σήμερα ο Μάσκ και είναι ένας απο τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη ποιοι το εκπροσωπούν ;

Koutsona μπορεί να λήστεψες την ανατροπή και να κάνεις όσα και πληθώρα έτερων ώστε να μην προκύψει ποτέ  στην πόλη της Γλυφάδας  , όμως , κατά τα άλλα δες προσεκτικά την φώτο και αναλογίσου , όπως και οι υπόλοιποι όμοιοί σου, τι ακριβός κάνετε ;Το έχει αναφέρει το ΚΚΕ. Έγκλημα. 

Όσα πρότεινα πριν από δεκαετίες, αν είχαν υλοποιηθεί σε ένα βαθμό στη χώρα μας, σήμερα η πλειονότητα θα βρισκόταν σε άλλο συντελεστή. Ασφαλώς γνωρίζεται ποιοι ωφελούνται,  ποια είναι τα ''συμπαντικά έργα'' στη Γλυφάδα, και ποιες πολιτικές εισαγόμενων εφαρμόζουν τα αστικά πολιτικά κόμματα με δισεκατομμύρια ευρώ σε αμερικάνους , γάλλους, γερμανούς και άλλους.

Τι παρέχετε ειδικά στις νέες γενιές ;Μόρφωση , η την τεχνολογία του αύριο - του μέλλοντος - ώστε να εξυπηρετείστε εσείς από τον δήμαρχο και τους διοικούντες και να υπονομεύουν εμάς ;( ''Η δήμαρχος'' όφειλε να είναι δήμαρχος όλων των δημοτών , ενώ για πολλοστή φορά διαμόρφωσε τον Δήμο των αυλοκολάκων και των βολικών κολάκων ! ) Αναφορικά με τα οικοπεδάκια Παπαδημητρίου αυτά αγοράστηκαν επί Κ.Κόκκορη και με την μισή Γλυφάδα αντίθετη με την υπερτιμολογημένη αγορά τους. Πότε έγιναν έργο του Παπανικολάου ;Ντροπή, διότι ακόμα και τα Fake news έχουν όρια. Τέλος, πόσοι από τους δημότες της Γλυφάδας θεωρούν σήμερα ως  έργα τις αναμορφώσεις και τις διαμορφώσεις πλατειών ;Κρίνεται το IQ σας. Κάντε τον κόπο να περπατήσετε την πλατεία Καραϊσκάκη περιμετρικά, ώστε να διαπιστώσεται τις μισές δουλειές του δημάρχου, με πεζοδρόμια ξηλωμένα στα οποία το τσιμέντο εξέχει μισό μέτρο ! Αναφορικά με τα ''συμπαντικά έργα'' τονίζεται ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα αντίστοιχο της Σοφίας Βέμπο κ.α. οδών της Γλυφάδας , από την πλατεία Καραϊσκάκη μέχρι το τέως στρατόπεδο της αεροπορίας, και ειδικότερα επί μια οκταετία ενώ ο δήμαρχος όφειλε να παρέχει αντίστοιχο έργο παντού.

Κόκκορης - Παπανικολάου δεν είναι Τερψιθιώτες, όμως κατάφεραν να περάσουν ότι είναι και ότι θα παρέχουν έργο στην Τερψιθέα. Οι κάτοικοι όφειλαν να είναι περισσότερο προσεκτικοί.

ΥΓ: Ηλία Κούτσωνα μην θεωρήσεις ότι έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, όπως έκανε το λάθος ο Καραχάλιος, απλά επικεντρώνω σε ορισμένα σημεία τα οποία δεν συνάδουν με έναν εύπορο δήμο όπως της Γλυφάδας, και σε καλώ δημόσια, όσα δεν γνωρίζεις να ρωτήσεις , να αναζητήσεις , και επιτέλους δεδομένου ότι θέλεις να δηλώνεις εκδότης τουλάχιστον φαινομενικά να ισχύει. Σήμερα υπάρχουν βοηθήματα για την περίπτωσή σου. 

- Μιλάς στο μικρόφωνο και το κείμενο γράφεται αυτόματα, και κυρίως με καλή σύνταξη και ορθογραφία, και αν δεν θέλεις να μιλάς στο μικρόφωνο, βάζεις στην ΑΙ επιγραμματικά τι θέλεις και σου  γράφει  ολόκληρο σενάριο. Δεδομένου ότι δεν αναφέρεις ονόματα σενάριο είναι !



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δείτε ποιοι είναι οι ''βραβευμένοι'' και υποστηριζόμενοι εκδότες από τον Γ. Παπανικολάου ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">