ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπόθεση Πάτρας: Η ώρα της δίκης για την κατηγορούμενη για δολοφονία της 9χρονης κόρης της – Πιθανή η αναβολή της


Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσει σήμερα (9/1) η φερόμενη ως παιδοκτόνος από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία και την απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης κόρης της. Πάντως θεωρείται αμφίβολο το αν θα ξεκινήσει η δίκη, καθώς ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας έχει διαμηνύσει ότι θα ζητήσει αναβολή, καθώς ο ίδιος εκπροσωπεί κατηγορούμενο, του οποίου λήγει το 18μηνο τις επόμενες ημέρες και δεν θα μπορεί να παραστεί σε αυτή τη δίκη.

Επ’ αυτού θα αποφασίσει σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Η 34χρονη κατηγορείται, ακόμη, για τη δολοφονία και των δύο μικρότερων κοριτσιών της.

Από το θάνατο της 9χρονης άλλωστε, ξεδιπλώθηκε και όλο το κουβάρι της υπόθεσης, καθώς παράλληλα, είναι σε εξέλιξη η ανάκριση για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, που επίσης αποδόθηκαν σε δολοφονίες με μοναδική κατηγορούμενη την 34χρονη μητέρα τους.

Στην υπόθεση αυτή εκκρεμεί ακόμη η απολογία της κατηγορούμενης προκειμένου να ολοκληρωθεί η ανάκριση και να εισαχθεί η υπόθεση στο δικαστικό συμβούλιο για το αν θα παραπεμφθεί σε δίκη και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/bfVH4U9
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπόθεση Πάτρας: Η ώρα της δίκης για την κατηγορούμενη για δολοφονία της 9χρονης κόρης της – Πιθανή η αναβολή της Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">