ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άδωνις στον ρόλο υπουργού υποανάπτυξης. Πραγματικά μοναδικές καταστάσεις


Τη στιγμή που η συζήτηση στη Βουλή για τις υποκλοπές κορυφώνεται μετά την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τη στιγμή που πολλά προηγμένα κράτη της Δύσης, η Ε.Ε. αλλά και το ΝΑΤΟ στηλιτεύουν τις πρακτικές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Άδωνις Γεωργιάδης χρησιμοποιεί τον Τούρκο πρόεδρο ως παράδειγμά για να σχολιάσει το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι TRT της Κεντρικής Ελλάδας, έβαλε στην ίδια ζυγαριά την παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, υπουργών, βουλευτών, και δημοσιογράφων με μία ενδεχόμενη παρακολούθηση των αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας, καθώς και του Υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ. 

Επικαλέστηκε δηλαδή τον πρόεδρο μίας χώρας που επικρίνεται σε διεθνές επίπεδο για τις πρακτικές που ακολουθεί, για να παρουσιάσει την παρακολούθηση αξιωματούχων ως φυσιολογική, ή μάλλον "αδιάφορη" όπως χαρακτηριστικά είπε.  

Εμείς από το δικό μας μετερίζι δεν θα σταθούμε σε ένα ζήτημα το οποίο επικρίνουν όλα τα αντιπολιτευόμενα κόμματα της Βουλής καθώς και ο τύπος. Εμάς μας ενδιαφέρει το επίπεδο ανάπτυξης το οποίο υφίσταται επί διακυβέρνησης ΝΔ και με υπουργό τον Άδωνι Γεωργιάδη. 

Ειδικότερα, στο βίντεο του τοπικού καναλιού TRT ακούγετε ένας υπουργός να αναφέρει ότι η σύγκριση ανάμεσα στον ίδιο και τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν ένα επαγγελματία μπασκεμπολίστα με ένα πεντάχρονο, και ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε απολύτως τίποτα, ενώ επί ημερών του έχει πετύχει ανάπτυξη ! 

Να δούμε στη συνέχεια αν όσα επικαλείται δημόσια ο υπουργός της ΝΔ έχουν κάποια βάση αλήθειας. Προσωπικά θέτω δημόσια το ερώτημα:Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης - η υπουργείο ψηφιακής πολιτικής, το οποίο το βρήκαν έτοιμο και εξοπλισμένο από την προηγούμενη κυβέρνηση ώστε να εφαρμόσουν μια σειρά πολιτικών την περίοδο 2019 - 2023, γιατί δεν το είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι ως κυβερνών κόμμα επί δεκαετίες ;

Ο κάθε ένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά , πολλά και διάφορα , και ειδικότερα την ''ανάπτυξη''. Προσωπικά πιστοποιώ ότι επί διακυβέρνησης ΝΔ μας πάτε πιο πίσω ως κοινωνία σε σχέση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ασφαλώς ότι ωφελούνται επί ημερών σας σημαντικά ολιγάρχες, βιομήχανοι, μεγαλοεκδότες, καναλάρχες και εφοπλιστές είναι δεδομένο. 

Στον αντίποδα, επί τετραετία αναζητώ έστω και ένα κοινοτικό η εθνικό αναπτυξιακό πρόγραμμα αναφορικά με την ψηφιακή σύγκλιση και την τεχνητή νοημοσύνη και δεν υφίσταται στη χώρα μας ούτε δείγμα ! Το ότι λαμβάνουν πακτωλό χρημάτων πολλοί και διάφοροι χωρίς να γνωρίζουμε τι παράγουν, εκτός της κυβερνητικής προπαγάνδας είναι δεδομένο. Βλέπε μεγαλοεκδότες - μεγαλοδημοσιογράφους.

Κύριε Υπουργέ υποανάπτυξης ρίξε μια ματιά και σε αυτό το θέμα: 

Αν δεν υπήρχαν οι ξένοι ακόμα με τα γαϊδούρια θα πήγαιναν !


Προσωπικά δεν καταλαβαίνω όπως μιλάει κάν τι αναφέρει, και πολλές φορές αδυνατώ να κατανοήσω όσα λέγονται από τον Υπουργό , Ανάπτυξης δεν θα το έλεγα ! Ενδεχομένως μπορεί να έφταιγε η σύνδεση του ''Ελληνικού'' SKYPE και διαδικτύου καθώς και του ''Ελληνικού'' τηλεφώνου, η μπορεί να έφταιγε η σύνδεση του ''Ελληνικού'' τηλεφωνικού κέντρου και των γραμμών στο κανάλι το οποίο μεταδίδει με ''Ελληνικό'' εξοπλισμό !

Δείτε το βίντεο:

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άδωνις στον ρόλο υπουργού υποανάπτυξης. Πραγματικά μοναδικές καταστάσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">