ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νίκο Χατζηνικολάου τον ήξερες καλά τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο ?


Προσωπικά έχει αρχίσει και με εκνευρίζει λίγο το καθεστώς που ισχύει στα σκ@τοκάν@λ@ μιας χούφτας υπονομευτών του Πολιτεύματος , αν και προσωπικά δεν τα παρακολουθώ επί αρκετά χρόνια.

Ειδικότερα, δεδομένου ότι διάβασα στο msn της Microsoft το γλύψιμο του Κανάκη στο παλιό ΠΑΣΟΚ , και συγκεκριμένα το σημείο που ο  Χατζηνικολάου αναφέρεται στον Ευάγγελο Γιαννόπουλο ''με τις κίτρινες και τις κόκκινες κάρτες'' , ως Θεσσαλονικιός και γιος πολιτικάντη της Νέας Δημοκρατίας τον ήξερε καλά ? 

Αν τον ήξερε καλά τότε προφανώς θα γνωρίζει και εμένα , όμως απ' όσο γνωρίζω δεν με γνωρίζει , η καλύτερα κάνει ότι δεν με γνωρίζει !

Μια ρήση αναφέρει :''Δουλειά δεν είχε ο διάολος . . . . . . . '', και πράγματι αποδεικνύεται ότι έτεροι θεωρούν ότι έχουν δουλειά , και προφανώς δουλειά τους είναι να καρατομούν από το πολίτευμα έως την ραδιοφωνία και την δημοσιογραφία της χώρας μας.

Πιο αναλυτικά: Πόσο έντιμο μπορεί να θεωρείται , τόσο ο Χατζηνικολάου , όσο και ο Κανάκης , να θεωρούνται ιδιοκτήτες Ραδιοφωνικών σταθμών , και παράλληλα ''δημοσιογράφοι'' η ''παρουσιαστές'' , ενώ στην χώρα μας επί 36 ολόκληρα χρόνια να μην υπάρχει ένα σαφές νομικό πλαίσιο Αδειοδοτήσεων Ραδιοφωνικών Σταθμών και ούτε ένας (1) αδειοδοτημένος Ρ/Σ ;

Αν διαπιστώσει έστω και ένας - μια από εσάς να προκύψει από δαύτους μια σαφής και συγκεκριμένη δημόσια απάντηση επί του προαναφερόμενου ερωτήματος στη συνέχεια μπορεί να τους αποκαλεί, είτε παρουσιαστές ,είτε ακόμα και δημοσιογράφους , διότι στην πραγματικότητα είναι κοινός μασκαράδες , ώστε να μην το χοντρύνω ακόμα περισσότερο και γράψω δημόσια τι ακριβός είναι.

Είναι ανεπίτρεπτο.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ


ΥΓ: Αν γεμίζει ο προσωπικός κωδικός ορισμένων ατόμων αυτόματα μπαίνουν οι παρωπίδες σε όσα τεταρτοτριτοκοσμικά ισχύουν στη χώρα μας ;

- Χατζηνικολάου - Κανάκης αν θεωρούν ότι οι Βεβαιώσεις λειτουργίας Ρ/Σ , και όχι ΑΔΕΙΕΣ , δηλώνουν ότι επί δεκαετίες κυβερνούν τη χώρα μας δημοκρατικά αστικά κόμματα και δημοκράτες πολιτικοί τότε προσωπικά είμαι εξωγήινος ! 

- Ως πότε ορέ ''παλικάρια'' παράγκα και πλιάτσικο ενώ κυβερνούν τα τσιράκια των Αμερικανών ? Οι εν λόγω δεν γνωρίζουν τι ισχύει στις Η.Π.Α, η μήπως δεν γνωρίζουν ποιος τα πρότεινε, πριν ισχύσουν στην Αμερική, να ισχύσουν στη δική μας χώρα δεχόμενος σειρά από διώξεις - κατασχέσεις ; Αυτό ήταν το ορθό που έπρεπε να ισχύσει σε μια Δημοκρατία ;Αντί να καλύψουν τις δημόσιες προτάσεις ενός πρωτεργάτη των ερτζιανών FM για αδειοδοτήσεις, όπως ίσχυσε στην Αμερική, το ορθό στη δική μας χώρα ήταν να ακολουθούν τις προσταγές της κλίκας διαπλεκόμενων ιδιοκτητών του Ν.Αττικής ;Ασφαλώς οι υπάλληλοι και τσιράκια μιας χούφτας οικογενειών τι να μας απαντήσουν ;Να μας απαντήσουν ότι τα αφεντικά τους, για τα  στενά τους οικονομικά συμφέροντα καρατομούν την δημοκρατία στη χώρα μας ? Γιατί υπονομεύτηκε το πλαίσιο που θεσπίστηκε την περίοδο 2014 - 2019 και η ΝΔ έχει στοχοποιήσει προεκλογικά τον Νίκο Παππά ;H ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν έχουν στους κόλπους τους δεκάδες αντίστοιχους ;Είναι αυταπόδεικτο ελλείψει αδειοδοτήσεων στην Ραδιοφωνία επί 36 χρόνια. Ποιοι υπηρετούνται ? Ακόμα και τα σκ@τοκάν@λ@ τα οποία σας αμοίβουν για τις ''υπηρεσίες'' σας ο Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ τα αδειοδότησε. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα είχαν όπως και τα αντισυνταγματικά ραδιόφωνα επί τρεις δεκαετίες υπηρετώντας ουσιαστικά τα αφεντικά τους. Μια χούφτα οικονομικούς παράγοντες οι οποίοι απομυζούν πολίτευμα, χώρα και λαό ενώ του παρέχουν φτηνό ''ναρκωτικό''. Θέαμα.

- Δυστυχώς οι φερόμενοι ριζοσπάστες αριστεροί μόνο ριζοσπάστες δεν ήταν, διότι αν ήταν θα ακολουθούσαν όσα τους πρότεινα και ίσχυσαν στην Ρωσία του Πούτιν. Αν είχαν ισχύσει στο δέκα τοις εκατό, ( 10% ) , στη χώρα μας σήμερα θα διαπιστώνατε συνολικά πόσα απίδια βάζει ο σάκος ! Τους δόθηκε μια σημαντική ευκαιρία και επέλεξαν να την πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων, άρα δεν διαμορφώθηκε μια κατάσταση των αρίστων , γέμισαν ορισμένοι κωδικοί αχρήστων και μετεξελίσσεται ένα μέλλον αορίστων ! Παρεμπιπτόντως μήπως θυμάται κάποιος από εσάς τι φωτογραφία είχαν χρησιμοποιήσει οι εργαζόμενοι του Τσίπρα μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ του 2014 στο κομματικό τους LEFT.gr ;Το έκαναν πράξη επί μια πενταετία ;Άρα, ούτε ''πειρατές'' δεν μπορούσαν να γίνουν έχοντας επί 30 χρόνια μια δεδομένη υφιστάμενη κατάσταση ! Tο δίκαιο των ''πειρατών'' είναι να αδειοδοτήσεις την διαπλεκόμενη πλουτοκρατία και μια χούφτα ολιγάρχες;Αυτά τα αναφέρουμε για το θεαθήναι δημόσια , η υποχρέωση όσων αποκαλούνται ''ριζοσπάστες'' ήταν και είναι η δημοκρατικότητα των ΜΜΕ και των ερτζιανών, όχι το άναρχο πλαίσιο των οικονομικών ολιγαρχών με τους ομίλους και μιας πολιτείας στο ρόλο υπηρέτη πέντε οικογενειών. Είναι τραγικό να κάνεις την διαπίστωση πόσοι Θεσσαλονικείς και λοιποί από την επικράτεια αμοίβονται και παρέχουν ''υπηρεσίες'' σε μια χούφτα οικογένειες του Ν.Αττικής , λές και ο Ν.Αττικής δεν διέθετε και διαθέτει εκατομμύρια κατοίκους ! Αυτό που το βάζεται εσείς ? Τυχαία ισχύει και αυτό ;Κατά τα άλλα όλα αυτά είναι Αθηναϊκά κανάλια ! Επίσης, εσείς έχετε αντιληφθεί σύμφωνα με όσα προαναφέρονται γιατί αδειοδοτήθηκαν μόνο τα ''εθνικά'' κανάλια του Ν.Αττικής και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην υπόλοιπη Ελληνική επικράτεια; Δείκτης IQ μέτρηση ;Γι'αυτό δεν τα παρακολουθώ.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νίκο Χατζηνικολάου τον ήξερες καλά τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">