ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κύρτσος: «Κλίκα νεόπλουτων, κερδοσκόπων και αχόρταγων»


Νέα «πυρά» από τον ευρωβουλευτή
 Γιώργο Κύρτσο, κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά και συγκεκριμένα του πρωθυπουργού.

Ο ευρωβουλευτής σημειώνει ότι με τον Μητσοτάκη στη ΝΔ «τελείωσε το παραμύθι των αστών που μάχονται επικίνδυνους λαϊκιστές», συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν αποτελεί παρά μία «κλίκα νεόπλουτων, κερδοσκόπων, αχόρταγων που νέμονται την εξουσία» και δεν σέβονται τίποτα μπροστά στο «ταμείο».

Η ανάρτηση Κύρτσου

Με τον Μητσοτάκη τέλειωσε το παραμύθι των «αστών» που μάχονται επικίνδυνους λαϊκιστές.

Ουσιαστικά έχουμε μια κλίκα νεόπλουτων,κερδοσκόπων,αχόρταγων που νέμονται την εξουσία και δεν σέβονται τίποτα μπροστά στο «ταμείο».


Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου:Προσωπικά σε σχέση με πληθώρα υποκριτές/ιες δεν γνωρίζω ούτε συμπαθώ τον Κύρτσο , όμως αναδημοσιοποιώ το θέμα διότι αναφέρει την απόλυτη αλήθεια. 

Σε πλήρη αντιδιαστολή με όσους έχουν θησαυρίσει από την πολιτική, είτε ως δημοσιογράφοι, είτε αυτούσια στον ρόλο πολιτικών, προσωπικά δεν έχω βγάλει ούτε μια δεκάρα. 

Προφανώς για τους υψηλότατου ΙQ της χώρας μας μπορεί να είμαι και ηλίθιος, όμως η πραγματικότητα είναι ότι δεν ανήκω στην παράγκα και στις κλίκες και αυτή είναι μια συνειδητή επιλογή - στάση ζωής ! Επίσης, στην παράγκα και τις κλίκες δεν υπάρχουν χιλιάδες άτομα με υψηλότατο ΙQ , ούτε είναι αυτό το κριτήριο ...άλλα είναι τα κριτήρια.

Πείτε και σε εμένα όσα λέτε στον Κύρτσο, και ειδικότερα όσοι/ες είστε από τα Νότια προάστια διότι και προσωπικά τα ίδια αναφέρω επί σειρά ετών, και ειδικότερα: '' Έχουμε μια κλίκα νεόπλουτων, κερδοσκόπων, αχόρταγων που νέμονται την εξουσία και δεν σέβονται τίποτα μπροστά στο «ταμείο». Το αντίστοιχο και στον Δήμο Γλυφάδας , στον οποίο από το 2014 έως και το 2022 χρέωναν με πρασινόσημο τους δημότες, ενώ υπήρχε δικαστική απόφαση ότι το τέλος είναι παράνομο, καθώς επίσης, δεν επέστρεψαν στους δημότες τα χρήματα. Επίσης, από το 2020 υπήρχε ανακοίνωση από το υπουργείο προς τον δήμο Γλυφάδας, αναφορικά με τις Αντικειμενικές Αξίες, και δεν πέρασαν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να προκύψει ένα νέο χαράτσι για τους δημότες και παράλληλα να διακοπούν τα επιδόματα και το ΕΕΕ στις ευάλωτες οικογένειες. 

Τι είναι λοιπόν ;

Αν προσθέσουμε ότι λόγω αντικειμενικών αξιών και της αδράνειας των νεόπλουτων της ΝΔ του Δήμου Γλυφάδας να περάσουν το ζήτημα στο Δ/Σ κόβονται οι μειώσεις στο ηλεκτρικό κ.α. πως συμβάλουν την τοπική κοινωνία;

Ένας δήμαρχος με δέκα ακίνητα και 100.000 χιλιάρικα το χρόνο εισόδημα, και αντίστοιχα έτεροι νεόπλουτοι αιρετοί οι οποίοι αναλογίζονται τι ισχύει με πληθώρα  δημοτών Γλυφάδας ;

Δεδομένου ότι η ρεκλάμα η οποία γίνετε από τους εκάστοτε διοικούντες τον Δήμο Γλυφάδας με τα εύρωστα οικονομικά , οι εκτός Γλυφάδας μπορεί να θεωρούν ότι συνολικά οι Γλυφαδιώτες είναι εφοπλιστές , αυτό όμως απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα , και συγκεκριμένα διαπιστώνουμε ότι κάθε χρόνο ανοίγει περισσότερο η ψαλίδα των ανισοτήτων , ενώ διοικεί η ΝΔ , ακόμα και στην Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται η ΝΔ , και κυρίως κυβερνά η Νέα Δημοκρατία με ένα πρωθυπουργό ο οποίος μας τάραξε στην Ανάπτυξη ενώ βιώνουμε το αντίστροφο.

Έπειτα από έξι δεκαετίες ακόμα Νέα και πρωτάρα είναι ? Τουλάχιστον έπρεπε να υπάρχει ένα ελάχιστο + σε σχέση με την προηγούμενη κυβέρνηση στο σύνολο της κοινωνίας μας. Υπήρξε ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κύρτσος: «Κλίκα νεόπλουτων, κερδοσκόπων και αχόρταγων» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">