ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κ. Κωνσταντάτο έλεος πια λυπηθείτε μας !


Είδα, διάβασα, και αναρτώ σκόπιμα από το F/B ένα θέμα από την κ. Xristina Stamboyltzh , ( Χριστίνα Σταμπουλτζή ) , η οποία ζητά έλεος από τον δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο. 

Το μήνυμα:

Έκτος απο παιδικές χαρές, οικογενειακά πάρκα, παραμυθουπόλεις, υπάρχουν σπουδαιότερα θέματα που οκτώ (8)χρόνια τα αποφεύγετε συστηματικά γιατί δεν είναι πιασάρικα θέματα. 

Καταλαβαίνω ότι ειναι δύσκολο να βγάλεις απο τα ακριβοπληρωμένα ντρονς βίντεο με τις φτιαγμένες λακκούβες στους δρόμους και τα σπασμένα πεζοδρομία, τους βρώμικους δρόμους , τους άπλυτους και σπασμένους κάδους, κ.λ.π. 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ 

Είναι κρίμα να μείνετε στην ιστορία σαν ο δήμαρχος των παιδικών χαρών και των κάθε λογής πανηγυριών !

Σημείωση του Γ.Κ:Καλώς, η κακώς σε αυτή την εποχή βρισκόμαστε, τα αντίστοιχα ισχύουν και στον Δήμο Γλυφάδας.  

Στον δήμο Γλυφάδας πρόσφατα απεβίωσε η Μαίρη Παπάζογλου , πρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. , το οποίο προσωπικά για εμένα επί δεκαετίες μόνο κοινωνική - πολιτιστική παρέμβαση δεν είναι. Στον αντίποδα, λέγοντας η Χριστίνα Σταμπουλτζή στον δήμαρχο Ε/Α Γιάννη Κωνσταντάτο για υστεροφημία μήπως τον ''πεθαίνει'' πριν την ώρα του ;

Περιμένει ο Κωνσταντάτος να αποκτήσει καλή φήμη μετά τον θάνατό του ;

Οι περισσότεροι/ες , ώστε να μην αναφέρω όλοι , έπειτα από τον θάνατο κάποιου παρέχουν εν λευκώ συγχωροχάρτι , δεδομένου ότι μετά τον θάνατο κάποιου δεν έχει και μεγάλη σημασία τι ίσχυε και τι έπραττε όσο ζούσε. Αν συμπεριλάβουμε και το γεγονός ότι οι νεκροί δεν μπορούν να έχουν επικοινωνία με τους ζωντανούς , τι μπορεί να απασχολεί τα πολιτικά πρόσωπα τι θα λέγεται όταν πεθάνουν ;

Σημασία και σπουδαιότητα έχει ποια είναι τα πεπραγμένα των πολιτικών για το κοινωνικό σύνολο όσο ζουν και όσο ζούμε και εμείς , καθώς και τι λέγεται όσο βρίσκονται εν ζωή. 

Τονίζω ότι στον δήμο Γλυφάδας, τουλάχιστον προσωπικά γνωρίζω τρεις κυρίες οι οποίες έσπασαν τα πόδια τους από κατεστραμμένα πεζοδρόμια και κακοτεχνίες σε οδούς της Γλυφάδας , ενώ η έμφαση κυρίως δίνεται σε φιέστες , παιδικές χαρές και σε πλατείες. Οι τρεις που γνωρίζω εγώ , ενδεχομένως να είναι δεκάδες , αποτελούν μειοψηφία σε σχέση με την πλειοψηφία η οποία καλύπτετε από φιέστες, φοίνικες βραζιλίας και παιδικές χαρές !

Τέλος , πάντα είθισται να μας αναφέρουν για την πλειοψηφία σε μια δημοκρατία , ενώ οι αμερικανοί αναφέρουν ότι ο νικητής τα παίρνει όλα, όμως , η πλειοψηφία συνήθως μπορεί να μετατραπεί σε ''αδηφάγο κτήνος'' το οποίο τα κατατρώγει όλα επί σειρά ετών, η δεκαετιών ,και για την μειοψηφία, η μειονότητες ,να μην υπάρχει απολύτως τίποτα , να μην γίνετε τίποτα , άρα ποια είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δημοκρατίας που αναφέρουν οι πλειοψηφούντες καθώς και η εκπροσώπηση του συνόλου ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κ. Κωνσταντάτο έλεος πια λυπηθείτε μας ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">