ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έλλη Στάη μήπως σε χρησιμοποιούν ?

 

Ειδική Αναφορά: Η Κίνα Υποστηρίζει Επίσημα ένα ΚρυπτοΝόμισμα και το Καθιερώνει ως το Επίσημο Νόμισμά της τιτλοφορείται ένα θέμα το οποίο δεσπόζει στις ειδήσεις της microsoft. 

Έλλη Στάη μήπως σε χρησιμοποιούν παράλληλα χιλιάδων έτερων ενώ δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα από την πλευρά της Πολιτείας ?

Δείτε τι έχει αναρτηθεί:

Καινοτομία

Τελικά συνέβη. Μια μεγάλη παγκόσμια κυβέρνηση έδωσε μια τεράστια ψήφο εμπιστοσύνης και νομιμότητας στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. 

Η Κίνα, σε μια πρωτοφανή κίνηση, μόλις ανακοίνωσε ότι υιοθετεί επίσημα ένα συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα ως επίσημο νόμισμα της Κίνας! Η κυβέρνηση της Κίνας μόλις ενημέρωσε ότι επέλεξε την εταιρεία προτίμησής της για την αγορά και εμπορία του νέου της νομίσματος - τον Όμιλο YuanPay. 

Οι πωλήσεις του νομίσματος της Κίνας ξεκίνησαν επίσημα στις 7 of Ιανουάριου 2023 και επί του παρόντος αυτά τα νομίσματα μπορούν να αγοραστούν μόνο από τον Όμιλο YuanPay. 

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Κίνας, Λιού Κουν, ανακοίνωσε ότι η νέα επίσημη τιμή του νομίσματος είναι μόλις 0,09 ευρώ! 

Όπως βλέπετε το εν λόγω υφίσταται στις ειδήσεις της microsoft !


Μερικοί από εμάς στο Πρώτο Θέμα ήμασταν αρκετά περίεργοι, έτσι αγόρασα μερικά νομίσματα για να δω πώς είναι τα πράγματα και ποια είναι τα συνολικά τέλη. 

Ήταν αρκετά εύκολο να αγοράσω τα νομίσματα, αλλά θα σας παρουσιάσω όλη τη διαδικασία παρακάτω για όσους ενδιαφέρονται. 

Η διεύθυνση που έχει αναρτηθεί: Η Κίνα Υποστηρίζει Επίσημα ένα ΚρυπτοΝόμισμα και το Καθιερώνει ως το Επίσημο Νόμισμά της. (kosfu.com)


Το θέμα είναι ότι το εν λόγω fake news κυκλοφορεί από το 2021 μέχρι και σήμερα !

Στα μέσα Μαρτίου του 2021, εντοπίστηκε η διακίνηση μιας ακόμη οικονομικής απάτης στο ελληνικό διαδίκτυο. Οι ιθύνοντες της εν λόγω απάτης χρησιμοποιούν το όνομα YuanPay Group και δηλώνουν υπεύθυνοι για το «επίσημο κρυπτονόμισμα της Κίνας», χρησιμοποιώντας πλαστές ιστοσελίδες με “δηλώσεις επωνύμων” ώστε να προσελκύσουν υποψήφια θύματα.

Η κυβέρνηση της Κίνας όχι μόνο δεν υποστηρίζει κάποιο κρυπτονόμισμα, αλλά ήδη από το 2017 έχει απαγορεύσει γενικά τη δημιουργία κρυπτονομισμάτων στη χώρα, και έκτοτε λαμβάνει αυστηρά μέτρα κατά των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν το χώρο.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έλλη Στάη μήπως σε χρησιμοποιούν ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">