ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

H προδοσία γίνεται αλλού Άδωνι και Σπίρτζη


Έχουμε κορεστεί πλέον από την προπαγάνδα η οποία γίνεται στη χώρα μας από ξένες χώρες και απο μια χούφτα πολυεθνικές οι οποίες καθορίζουν τα δρώμενα, και ενώ ισχύουν σημεία και τέρατα ο Άδωνις με τον Σπίρτζη χαρακτηρίζουν προδοσία όσα ίσχυσαν στον Έβρο.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

H προδοσία γίνεται αλλού Άδωνι και Σπίρτζη

H προδοσία έγινε στο Ελληνικό , η προδοσία επίσης , έγινε και στον Δήμο Γλυφάδας , στον οποίο άλλος σήκωσε δημόσια το ''λάβαρο'' της ''ανατροπής'' , άλλος δέχτηκε σειρά από διώξεις - κατασχέσεις , και έτεροι βρέθηκαν σε θεσμικές καρέκλες και τα δημοτικά έδρανα. 

Άλλοι είναι οι αυτόχθονες στην περιοχή , και έτεροι , οι ξενόφερτοι διοικούν το δήμο επί 50 συναπτά χρόνια κατά των δημοτών και υπέρ των ιδίων και των ημετέρων τους !

Δεδομένου ότι αυτοί οι κύριοι, οι οποίοι επί δεκαετίες ζουν πλουσιοπάροχα από τα χρήματα των κοροϊδων νεοελλήνων αναφέρονται σε προδοσία, αναφορικά με το περιστατικό στον Έβρο , και τουλάχιστον σε εμάς προκαλεί απέχθεια ακόμα και σήμερα τα βοθροκάναλα να αποπροσανατολίζουν την κοινωνία αντί να την ενημερώνουν , προδοσία λογίζεται να υπάρχουν οι 300 της βουλής με σειρά επιδομάτων και παχυλές αποζημιώσεις , ενώ στον αντίποδα να μην τυγχάνει εκπροσώπησης ο Ελληνικός λαός κατά παράβαση του Συντάγματος , και χιλιάδες πολίτες στους οποίους η ΝΔ έχει διακόψει επιδόματα και το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

Ειδικότερα, έπειτα από 12 χρόνια ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, και τρία μνημόνια τα οποία υποθήκευσαν τη χώρα μας και τον λαό μέχρι το 2060 με ένα χρέος το οποίο ούτε βιώσιμο είναι ούτε αποπληρώνεται , για εμάς προσωπικά προδοσία είναι το αυταπόδεικτοΝα υπερχρεώνεις μια χώρα και έναν λαό ώστε να κομπάζεις ότι έγινες εξουσία και κατέλαβες πολιτικά πόστα.

Επίσης, μεγαλύτερη προδοσία είναι η επόμενη γενιά να ζήσει ακόμα υποδεέστερα από τις δικές μας, διότι όσοι/ες βρέθηκαν από το 1974 έως και σήμερα στο τιμόνι της χώρας μας ήταν ακατάλληλοι για την εξουσία.

Τι να παρακολουθήσουμε απ' όσα σερβίρουν τα ...κάναλα και οι ξένες πολυεθνικές στη χώρα μας, το μόριο του (...), το οποίο της το ακουμπούσε , η την δήθεν προδοσία που επικαλούνται Άδωνις και Σπίρτζης ;

ΥΓ: Άδωνι μήπως αυταπόδεικτα προδοσία λογίζεται έτερος να έχει γεννηθεί εντός του τέως αεροδρομίου, στον Βόσπορο, και άλλους να έχει εξυπηρετήσει με θέσεις εργασίας και παχυλές αποδοχές ο επενδυτής Λάτσης

- Αναφορικά με τον κ. Σπίρτζηπροδοσία λογίζεται έτερος να έχει κάνει σειρά προτάσεων για τα ΜΜΜ, έτερος να μετακινείται καθημερινά με τα ΜΜΜ, και άλλος με συμβολή του τέως υπουργού να γίνεται πρόεδρος χωρίς γνώση του αντικειμένου, ενώ ο υποφαινόμενος επί πενταετία προνομίων και παχυλών μισθών βίωσε αποκλειστικά την προβοκάτσια. ( Τελικά με δεδομένα τα προαναφερόμενα ποιοί είναι οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ σήμερα ? )

- Αν και πολλές φορές σας κουράζω έπειτα απο το κυρίως θέμα, θέλω να αναφερθώ σε όσα ανακίνησα πριν από δεκαετίες σχετικά με τα ζημιογόνα ΜΜΜ της χώρας μας , και κυρίως του Ν.Αττικής, και να τονίσω ότι υπάρχουν λύσεις για σύγχρονες συγκοινωνίες χωρίς παθογένεια στα οικονομικά τους, όμως μέχρι σήμερα τα ΜΜΜ τα διαχειρίζονται αστικά πολιτικά κόμματα και τα στελέχη τους με γνώμονα τους ιδιώτες ημετέρους, και άλλοτε με άτομα χωρίς γνώσεις του αντικειμένου. Το αύριο ανήκει σε ΜΜΜ αυτόνομα ΑΙ χωρίς οδηγούς και ειδικά διαμορφωμένες λωρίδες οδών με σένσορες !

* Κάλλιστα οι γνώστες του αντικειμένου θα αναφέρουν: Μα καλά ανθρωπέ μου, στο μπάχαλο που επικρατεί στις οδούς του Ν.Αττικής με τα παρκαρισμένα και τα διπλοπαρκαρισμένα μπορεί να προκύψει αυτονομία ΜΜΜ ; Βεβαίως , αν στους Ο.Τ.Α βρεθούν τα κατάλληλα άτομα και δημιουργήσουν υπόγεια πάρκινγκ. ( Πότε δημιουργήθηκαν πάρκινγκ επί δεκαετίες κομμάτων στους δήμους ;Ήδη έχουν κλείσει τριάντα χρόνια δικών μου προτάσεων , ενώ στον αντίποδα ο Μάσκ έχει σκάψει την μισή αμερική και έχει δημιουργήσει υπόγειες οδούς κυκλοφορίας ως λύση στο κυκλοφοριακό ! )



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H προδοσία γίνεται αλλού Άδωνι και Σπίρτζη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">