ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

K. Μητσοτάκης: Πρεμιέρα σήμερα των θεματικών συνεντεύξεων Τύπου


Με τον Απρίλιο στον ορίζοντα ως τον επικρατέστερο μήνα της εθνικής κάλπης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγει τον κύκλο θεματικών συνεντεύξεων Τύπου παραχωρώντας σήμερα Δευτέρα 23/1 στις 12:30, από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, την πρώτη, με αντικείμενο: Οικονομία, Ανάπτυξη και Αγορά Εργασίας. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί απευθείας από το ertnews.gr.

Αυτές οι ενημερώσεις που θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα έρχονται να προστεθούν ως ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα της ΝΔ στη μαραθώνια προεκλογική μάχη που έχει ήδη ξεκινήσει με στόχο «ο πρωθυπουργός να παρουσιάζει συγκεκριμένους τομείς του κυβερνητικού έργου. Τι έχει πράξει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση και τι θα πράξει την επόμενη τετραετία, εφόσον οι πολίτες μάς εμπιστευθούν και πάλι», όπως σημειώνουν στελέχη.

Πρώτο στην ατζέντα το πεδίο της οικονομίας και της κοινωνικής πολιτικής που μετατρέπεται για την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε μία από τις βασικές αιχμές της «γαλάζιας» προεκλογικής εκστρατείας και το «δίπλα σε κάθε πολίτη, στην πράξη», σε ένα από τα κεντρικά συνθήματα στο δρόμο προς τις εκλογές.

Το στόχο που όπως σημειώνει για αύξηση των μισθών και βελτίωση των εργασιακών συνθηκών, έθιξε και κατά την τελευταία του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα

«Οι μισθοί και το διαθέσιμο εισόδημα εξακολουθούν να βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα στη χώρα μας – όμως είμαστε στον σωστό δρόμο, και ξέρουμε πού θέλουμε να φτάσουμε. Την πρώτη τετραετία το στοίχημα ήταν χαμηλότεροι φόροι και επενδύσεις. Το στοίχημά μας για την επόμενη τετραετία – αν εμπιστευτούν οι πολίτες σε εμάς την ευθύνη της διακυβέρνησης – είναι καλύτερες δουλειές και καλύτεροι μισθοί, πρωτίστως για τα νέα παιδιά που μπαίνουν τώρα στην αγορά εργασίας. Έχουμε την υποχρέωση να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για χτίσουμε μία Ελλάδα όπου οι νέοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες επαγγελματικής προόδου. Μία Ελλάδα που προοδεύει και θα δημιουργεί στους νέους μας συναισθήματα ελπίδας και αισιοδοξίας. Τους το χρωστάμε άλλωστε», ανέφερε.

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/n7a1bWP
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: K. Μητσοτάκης: Πρεμιέρα σήμερα των θεματικών συνεντεύξεων Τύπου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">