ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διδασκαλική Ομοσπονδία: Κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας 13/2 – Πρόγραμμα στάσεων εργασίας


ΔΟΕ

Tη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 2 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας ενάντια στην υλοποίηση της αξιολόγησης του ν.4823/21.

Η ΔΟΕ που χαρακτηρίζει την αξιολόγηση «αντιεκπαιδευτική», αναφέρει πως: «Στη συγκέντρωση θα συμμετέχουν οι Πρόεδροι των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. όλης της χώρας μετά την Ολομέλεια των Προέδρων που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση όλους τους εκπαιδευτικούς. Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχει κηρύξει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωϊνού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού κύκλου».

Η απόφαση της ΔΟΕ αναφέρει: «Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. κηρύσσει 3ωρες στάσεις εργασίας για το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων από τη Δευτέρα 13/2/2023 μέχρι και την Τρίτη 28/2/2023, στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της Υ.Α. 9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1-2023 «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της».

Σχετική είδηση: Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας: 24ωρη απεργία την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/SxGCjlr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διδασκαλική Ομοσπονδία: Κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας 13/2 – Πρόγραμμα στάσεων εργασίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">