ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αν σήμερα καλούμε να κάνω όσα έκανα την δεκαετία του 70, πάω και πιο πίσω και βάζω ακόμα και πάνες !


Γλυφάδα: Αν σήμερα, το 2023 , καλούμε να κάνω όσα έκανα την δεκαετία του 70, πάω και πιο πίσω και βάζω ακόμα και πάνες !

Είναι ξεκάθαρο ό,τι σήμερα καλείται ο Δήμος της Γλυφάδας , άρα το κοινωνικό σύνολο να αποκαταστήσει την τοπική δημοκρατία και να υλοποιήσει αυτά που αποτελούσαν την εντολή στην κάλπη της τοπικής μας κοινωνίας.

Ειδικότερα, χιλιάδες οι προνομιούχοι των οικονομικών του Δήμου Γλυφάδας και όσοι/ες ετησίως λαμβάνουν ενώ συνολικά δεν μπορούν να υλοποιήσουν αυτά που υφίσταντατο στην τοπική μας κοινωνία ακόμα και την δεκαετία του 70, 80, 90. 

Έχετε υπερβεί τα εσκαμμένα προ πολλού. Αυτός δεν είναι δήμος τοπικής δημοκρατίας είναι δήμος πλιάτσικου και προσωπικών συμφερόντων των γνωριζόντων.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Η ατιμία, και όχι αδικία , η οποία διαμορφώθηκε το 2014 σε τοπικό πολιτικό επίπεδο υπερβαίνει ακόμα και τους ακροδεξιούς ναζιστές και τα έγκλήματα τα οποία τέλεσαν στη χώρα μας.

Τα αστικά πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα τελούν ειδεχθή εγκλήματα και έπειτα νομοθετούν κατά του Κασιδιάρη και της Χ.Α

Είναι ξεκάθαρο ποιοι/ες διαμόρφωσαν για τα στενά προσωπικά τους συμφέροντα υπονομεύσεις και κατάλυση του καταστατικού ενός κόμματος κουρελού πλέον, και γνωστό σε όλους ότι αυτά τα άτομα είχαν εξασφαλισμένους μισθούς του δημοσίου, συντάξεις του δημοσίου, καθώς και extra εισόδημα από M.K.O, επιτροπές , κ.α.

Πλασαρίστηκαν λοιπόν, τόσο στην εξουσία της χώρας μας , όσο και στον Δήμο της Γλυφάδας , και επί σειρά ετών είχαν άπαντες τα πειστήρια όσων διαμόρφωναν. 

Ειδικότερα: Πέντε άδειες στους ολιγάρχες ώστε οι πρωτοκλασάτοι να έχουν ''πόρτα για το χειμώνα'' στα τηλεοπτικά παράθυρα, τις ειδήσεις και τις εκπομπές,  ξεπούλημα του Ελληνικού και εν γένει της δημόσιας περιουσίας, και τοπικά σειρά προέδρων οι οποίοι απολάμβαναν παχυλών αποδοχών ενώ αποστερούσαν από τα νότια προάστια και την Γλυφάδα την αναλογικότητα, την ισότιμη συμμετοχή , την δημοκρατικότητα και έστω και μία ραδιοφωνική άδεια. Τι ζητούν αυτά τα άτομα σήμερα από τους συμπολίτες μας ;

Σας θέτω δημόσια το ερώτημα : Ποιοι/ες ευρίσκοντο από το 2014 μέχρι και σήμερα το 2023 εκλεγμένοι στον δήμο Γλυφάδας και ποια είναι τα πεπραγμένα τους ; 

Έπειτα από 30 χρόνια δημόσιων προτάσεων και κινήσεων, αντί στη ζούλα και στα μουλωχτά που κάνουν χιλιάδες έτεροι και επιχειρούν να μας περάσουν ότι είναι και δημοκράτες - άξιοι/ες, όπως σας έχω αναφέρει διαπίστωσα όσα πρότεινα να ισχύουν στις Η.Π.Α αντί στη δική μας χώρα !

Τι κάλουμε να κάνω εγώ σήμερα , ερασιτεχνικό σταθμό , όταν χιλιάδες ξεκοκαλίζουν το δημόσιο και δημοτικό χρήμα και δεν κάνουν απολύτως τίποτα, αντιθέτως μας πλασάρονται ως επαγγελματίες της πολιτικής ; 

Με τον ερασιτεχνικό σταθμό μπορώ να ζήσω ; Εγώ στον κατάλληλο χρόνο παρείχα τα εχέγγυά μου , ενώ στον αντίποδα οι δήμαρχοί σας εξυπηρετούσαν και εξυπηρετούν δεκάδες χαραμοφάϊδες οι οποίοι διαθέτουν facebook !!! Εσείς δεν διαθέτετε F/B ? Γιατί δεν απολαμβάνεται και εσείς extra εισόδημα ; Όσοι λαμβάνουν ώστε να επηρεάσουν την κοινωνία σε κοινωνικά μέσα κάνουν τις αναρτήσεις τους, η κοινωνία η οποία διαμορφώνει έπειτα του επηρεασμού τι κερδίζει ως κοινωνία απο τα κοινωνικά - sosial και τους εκλεγμένους ;

Tελικά τι θα γίνει , θα το σπάσουμε το απόστημα των γνωριζόντων ώστε να προκύψει πραγματική τοπική δημοκρατία αντί της τοπικής συμφεροντολογίας ;

Οι σύννομες ενέργειες

Η πρόταση πριν από δεκαετίες ήταν ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ - MEDIA του Δήμου Γλυφάδας στο Ν.Αττικής όλων των δημοτών το οποίο θα στηρίξει ενεργά τις τοπικές επιχειρήσεις. Κατατεθειμένος φάκελλος - μελέτη - αίτηση το 2004 επί δημαρχίας Σ.Σφακιανάκη από την Επιτροπή Κατοίκων. Αιτήσεις έγιναν και επί Λανδράκη , Θεοδωρόπουλου, Κόκκορη και παρανόμησαν άπαντες. Το 2014 υπήρξε εντολή στην κάλπη χιλιάδων δημοτών για κανάλι, όμως ούτε αυτό υλοποιήθηκε στην βάση της εντολής μας. Αυτά τα γνωρίζει ο σημερινός δήμαρχος Γλυφάδας δεν θα επαναλαμβάνονται οι ίδιες ενέργειες εσαεί εις τον αιώνα τον άπαντα. Τι έκανε ? 

Σε πλήρη αντιδιαστολή χιλιάδων 'μουλωχτών' οι οποίοι εξυπηρετήθηκαν και εξυπηρετούνται επί δεκαετίες διαπιστώσατε την κάλυψη των σύννομων ενεργειών , η μήπως διαπιστώσατε να ισχύσει η εντολή μας στην κάλπη  ;

Δεδομένου ό,τι δεν υπάρχει ίχνος εκπροσωπήσεως, και ασφαλώς έπειτα από σειρά διώξεων - κατασχέσεων ενώ δεν μας είχαν παρέχει έπειτα από φάκελλο αδειοδοτήσεως άδεια λειτουργίας, όλα τα αποδεικτικά στοιχεία θα τα προσκομίσω στο Ε.Δ και θα αναμένω την απόφαση. 

Έχετε αντιληφθεί τι κάνετε όσοι πολιτεύεστε τοπικά ;O O.T.A δεν είναι προσωπική, ούτε κομματική, ούτε οικογενειακή επιχείρηση ώστε όποιος εκλέγεται να λειτουργεί κατά το δοκούν. 

Είστε απόλυτα βέβαιοι όσοι εκλέγεστε επί δεκαετίες στον Δήμο Γλυφάδας διαχειριζόμενοι εκατομμύρια ευρώ, ό,τι οι παρανομίες σας σε σύννομες ενέργειες έφεραν θετικό αποτέλεσμα στον Δήμο ;Προσωπικά θα προσκομίσω το σύνολο των στοιχείων που αφορούν τον υποφαινόμενο καθώς και τους ισολογισμούς του δήμου ώστε να αποφανθούν οι δικαστές.

Το πρόβλημα είναι κοινωνικό δεν είναι πολιτικό

Είναι σαφές ό,τι ανάγκες έπειτα από δέκα χρόνια μνημονίων , ύφεσης , πολέμου , ακρίβειας , κ.α, έχουν όλοι, γιατί στηρίζεται και ψηφίζεται τους ήδη προνομιούχους ; Εννοώ όσους/ες ήδη απολαμβάνουν παχυλών αποδοχών - εισοδημάτων και όσους/ες τα απολάμβαναν τα προηγούμενα χρόνια. Σήμερα σας έχουν συνολικά δέσμιους και ''σας τραβούν από τη μύτη'' μια χούφτα εκλεγμένοι/ες , η υπάρχει ίχνος ελπίδας ? Υπάρχει σήμερα υγιές κομμάτι της κοινωνίας, η ισχύει αυτό που ανέφερα και ορισμένοι δεν ήθελαν να δεχθούν ; 

ΥΓ: Στην πλατεία Καραισκάκη Γλυφάδας παλιότερα υπήρχε η επιχείρηση ψιλικών & ΠΡΟΠΟ του Μύλου , ο οποίος είχε ''καραφλιάσει'' βλέποντας τους λογαριασμούς ηλεκτρικού τους οποίους πληρώναμε, και συγκεκριμένα μας έλεγε: Εργοστάσιο έχετε, γιατί πληρώνεται τόσα πολλά για την ΔΕΗ ; Φτωχοί άνθρωποι είστε πάρα πολλά χρήματα πληρώνεται. Πρέπει να καλέσετε ηλεκτρολόγο μάλλον έχετε διαρροή ! Ασφαλώς στη συνέχεια του εξηγήσαμε γιατί τρέχει υπέρμετρα ο μετρητής. Αυτό αρκεί , η χρειάζεται λίστα πόσοι/ες ''χαραμοφάϊδες'' χωρίς δεκάρα επένδυσης ξεκοκαλίζουν επί δεκαετίες το ταμείο του δήμου Γλυφάδας ; Αυτοί τι επένδυσαν τοπικά ;

- Το θέμα είναι λόγω ακαταλληλότητας της περιοχής μας για τα FM , Τερψιθέα Γλυφάδας , ακόμα και 500 ΚW πομπούς να χρησιμοποιούσαμε βέλτιστο αποτέλεσμα δεν μπορούσε να προκύψει.

- Το φωτομοντάζ δεν αποτελεί σάτιρα, αποτελεί την πραγματικότητα την οποία διαμόρφωσαν επί δεκαετίες οι δήθεν εκπρόσωποι του δήμου, διότι οι φερόμενοι εκπρόσωποί μας επεδίωκαν έναν πλούσιο δήμο σε νηπιακή κατάσταση ενώ οι ίδιοι να διευρύνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και να αποκρύπτουν παρανόμως από τους δημότες το πόθεν έσχες τους.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αν σήμερα καλούμε να κάνω όσα έκανα την δεκαετία του 70, πάω και πιο πίσω και βάζω ακόμα και πάνες ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">