ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Α. Σπυρόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προτάσσει έναν αξιόπιστο πολιτικό λόγο και ένα διαφορετικό ήθος


spyropoylos

Τη στρατηγική του κόμματος ενόψει των εκλογών , περιέγραψε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και τονίζει πως βάση της είναι η προγραμματική πρότασή του για το μέλλον της χώρας.

«Δεν κάνουμε παζάρια εξουσίας. Εμείς μιλάμε για προγραμματική σύγκλιση και δεν μας ενδιαφέρει να μοιράσουμε καρέκλες. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και τα υπόλοιπα κόμματα. Με αυτές τις αρχές θα πορευτούμε σε κάθε περίπτωση», τονίζει ο κ. Σπυρόπουλος.

Απαντάει εμφατικά στη συνωμοσιολογία και τη διαφθορά, λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής «προτάσσει έναν αξιόπιστο πολιτικό λόγο και ένα διαφορετικό ήθος. Απέναντι στις ψεκασμένες θεωρίες και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση, απαντάμε με πολιτικά επιχειρήματα, όραμα και ρεαλιστικές λύσεις».

Για το θέμα των υποκλοπών καταφέρεται εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη υποστηρίζοντας πως «δεν μπορεί να εμφανίζεται στο εξωτερικό ως σύγχρονος Ευρωπαίος ηγέτης και στο εσωτερικό της χώρας να εφαρμόζει πρακτικές ανελεύθερων καθεστώτων. Η απάντηση σε αυτή τη διολίσθηση, είναι η δική μας σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης».

Ο κ. Σπυρόπουλος υπογραμμίζει ότι η ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είναι σε αυτές τις εκλογές μονόδρομος γι’ αυτό ζητάει την ψήφο ανατροπής ενός πολιτικού σκηνικού που ζημιώνει τον ελληνικό λαό και γυρνάει τη χώρα πολλά χρόνια πίσω.

Ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εξηγεί ότι πυρήνας της πολιτικής του είναι, μεταξύ άλλων, η δραστική μείωση των ανισοτήτων, η υιοθέτηση ενός δικαιότερου φορολογικού συστήματος κι ένα ασφαλιστικό σύστημα, το οποίο θα καταργεί τις στρεβλώσεις και τις αδικίες του νόμου Κατρούγκαλου. Επίσης, χαρακτηρίζει καιροσκοπικές τις μετακινήσεις πρώην στελεχών του κόμματος στη ΝΔ, οι οποίες θα κριθούν στο τέλος από τους πολίτες.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/kE8Dn6V
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Α. Σπυρόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προτάσσει έναν αξιόπιστο πολιτικό λόγο και ένα διαφορετικό ήθος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">