ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τηλεοπτικές άδειες: Απαλλαγή Παππά και Καλογρίτσα πρότεινε η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου


Την απαλλαγή του πρώην υπουργού Νίκου Παππα και του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα οι οποίοι δικάζονται για την υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, το 2016, εισηγήθηκε προς το Ειδικό Δικαστήριο η εισαγγελέας της έδρας Όλγα Σμυρλή.

Η εισαγγελέας επικαλούμενη όσα προέκυψαν στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας επισήμανε ότι κατά την κρίση της ο Ν. Παππάς δεν ξεπέρασε κανένα όριο και ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες ήταν αδιάβλητος.

«Ο Νίκος Παππάς δεν διέπραξε το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος. Ούτε ο Καλογρίτσας διέπραξε τη συνέργεια στο αδίκημα αυτό», είπε στον επίλογο της αγόρευσής της και σημείωσε πως ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός «λειτούργησε ως αρμόδιος υπουργός και δεν τέλεσε το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος επομένως ούτε ο κ. Καλογρίτσας το αδίκημα της συνέργειας στο αδίκημα αυτό».

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός αναφέρθηκε και στην εξ απορρήτων του επιχειρηματία η οποία είχε καταθέσει στο δικαστήριο και είχε μιλήσει για «φακέλους με χρήματα προς το ΣΥΡΙΖΑ από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα» λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν φαίνονται αληθοφανή όσα κατέθεσε η κ. Ευθαλία Διαμαντή. Ήταν η ευκαιρία για να δώσει πολιτικές διαστάσεις στην υπόθεση.

Επέλεξε να αναφερθεί σε θέματα για πρώτη φορά μετά από χρόνια και τα οποία που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση. Επέλεξε να τα πει σε αυτό το δικαστήριο υπό το φως της δημοσιότητας (σ.σ. εννοεί τις αναφορές της μάρτυρα για χρήματα προς το ΣΥΡΙΖΑ). Περιέπεσε σε αντιφάσεις και τα οψίμως αναφερόμενα περί ροής χρημάτων για λόγους πολιτικού εντυπωσιασμού κλονίζουν την αξιοπιστία της συγκεκριμένης μάρτυρα».

Η κ. Σμυρλή σημείωσε πως από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι ο επιχειρηματίας δεν ήταν ο «άβουλος μπροστινός του Παππά για τη δημιουργία ενός σταθμού φιλικού προς το τότε κυβερνών κόμμα». Σύμφωνα με την εισαγγελέα ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας «είχε όνειρο να αποκτήσει ΜΜΕ να γίνει νέος Μπόμπολας».

Η μεγαλύτερη απόδειξη είναι το γεγονός ότι δεν αποκτήθηκε τηλεοπτική άδεια, διότι τηρήθηκε αυστηρά η διαδικασία σύμφωνα με το νόμο και δεν ευνοήθηκε ο Καλογρίτσας. «Δεν παραβίασε κάποιο καθήκον ο κ. Παππάς. Ο κατηγορούμενος Καλογρίτσας προσπαθεί να μη χάσει τα 3 εκατ. ευρώ. Με κάθε τρόπο. Ακόμη και με το να είναι κατηγορούμενος σε αυτό το δικαστήριο».

«Η Πρόταση των δυο Εισαγγελέων του Αρείου Πάγου επιβεβαιώνει ότι αυτό που τελικά αποδείχθηκε στην ακροαματική διαδικασία είναι ότι η παρούσα υπόθεση αποτελεί μία πολιτική προσπάθεια εργαλειοποίησης της Δικαιοσύνης» τόνισε σε δήλωση του ο συνήγορος του Νίκου Παππά Βαγγέλης Γεωργακόπουλος και συμπλήρωσε «Κατηγορούμενος δεν είναι ο Ν. Παππάς αλλά η πολιτική του.

Στόχος είναι η εξυπηρέτηση μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, η δημιουργία πολιτικής αντιπαράθεσης και ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από τα πραγματικά πολιτικά και νομικά σκάνδαλα που κυριαρχούν με τη δημιουργία ψευδών πολιτικών συμψηφισμών σε αυτά, και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο».

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Υπό αυτούς τους όρους που ισχύουν στη χώρα μας ,λέτε έπειτα από την πλαστογραφία του προγράμματος τοπικής παρατάξεως που έγινε στον Δήμο Γλυφάδας , έπειτα των εκλογών , ώστε να μην βρώ το δίκιο μου και να μην ισχύσει η εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων, να έκανα προσφυγή στην δικαιοσύνη και να έβρισκα το δίκιο μου ;

Στην τοπική υπόθεση πλαστογραφίας και κατάλυσης της εντολής μας στην κάλπη, άρα κατάλυση της τοπικής δημοκρατίας, και έπειτα όσων εξελίχθηκαν των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Γλυφάδας, οι δημότες - δημότισσες που καθημερινά δέχονται πλύση εγκεφάλου από τηλεοράσεις - εφημερίδες - ιστοσελίδες με τα στελέχη κομμάτων εξουσίας, στην δική μας τοπική κοινωνία ποιον λέτε να πιστέψουν ;

Να πιστέψουν τον ληστεμένο από Κυβερνήσεις - Αστικά Πολιτικά Κόμματα , Ε.Σ.Ρ , Ε.Ε.Τ.Τ, Δημάρχους , Εισαγγελείς , η όσους δεσπόζουν στα δημοτικά συμβούλια του δήμου Γλυφάδας ;

Το αυταπόδεικτο είναι σαφές, 1987 - 2023 άρα 36 χρόνια αντισυνταγματικής λειτουργίας μιας χούφτας οικογενειών του Ν.Αττικής χωρίς ΑΔΕΙΕΣ λειτουργίας και με απούσα προκλητικά την δικαιοσύνη στη χώρα μας. Ποια είναι η δικαιοσύνη 36 χρόνια στη χώρα μας χωρίς σαφές θεσμικό πλαίσιο ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ Ρ/Σ και χωρίς ΑΔΕΙΕΣ ; 

Δεν αναφέρομαι στις πέντε τηλεοπτικές που θεσμοθέτησε ο Παππάς, αναφέρομαι στα ραδιόφωνα που έχουν παράλληλα οι αδειοδοτηθέντες για κανάλια. Έχουν ΑΔΕΙΕΣ ,η μήπως έχει το κομματικό τους ραδιόφωνο ; 

Με ενοχλεί η μείωση της φυσικής νοημοσύνης

Οι σκαμπαρδονοταστάνηδες ,βαγγελάτες, ηλιόπουλοι  που ψηφίσατε  να δεσπόζουν στον δήμο γλυφάδας τι έκαναν έπειτα του 2014 ;Ποιοι μίλησαν δημόσια για την πλαστογραφία της εντολής των ψηφοφόρων ;Ρίξατε έστω μια ματιά στο προεκλογικό πρόγραμμα το οποίο ψηφίσατε έπειτα των εκλογών του 14 στο οποίο έκαναν κοπτοραπτική

Προσωπικά με ενοχλεί η μείωση της φυσικής νοημοσύνης, διότι στο τόπο μας δεν υφίστανται Ελληνικές δομές τεχνητής νοημοσύνης και όσοι εκλέγονται στον δήμο της γλυφάδας επιχειρούν να προσβάλουν την φυσική νοημοσύνη των δημοτών. Δεν κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω προσωπικά ;Να γίνω τσιράκι και συνεργάτης του ‘’γαλάζιου‘’ δημάρχου όπως έγιναν οι προαναφερόμενοι κ.α,η να γίνω υπάλληλος των πέντε που αδειοδότησε ο Παππάς ;

Μήπως θυμάστε όταν ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος στο Δήμο Γλυφάδας είχε βάλει μπροστά το σχέδιο οικονομικής αποκαταστάσεως εκατοντάδων δεξιών και υποστηρικτών , αν ίσχυσε αντιπολίτευση η αναλογικότητα στο 1% από τα κόμματα αριστεράς ;Προφανώς ήταν τόσο πολύ αριστερά που δεν ίσχυσε απολύτως τίποτα για την τοπική κοινωνία πλήν προσωπικών θέσεων στα διοικητικά των εταιριών του δήμου και στις επιτροπές - ντροπές !

Μια δικαιοσύνη η οποία από την δεκαετία του 70 στρεφόταν σε βάρος μου με διώξεις - κατασχέσεις μέχρι και το 2005 και ενώ είχα καταθέσει πλήρη φάκελλο αδειοδοτήσεως,υπάρχει ενδεχόμενο έστω μια φορά , σε μια περίπτωση να επιδράσει ώστε να βρω το δίκιο μου ;

Προσωπικά γνωρίζω μια δικαιοσύνη. Την κατευθυνόμενη από την μαφία του Ν.Αττικής , η οποία επί δεκαετίες με δίωκε ώστε να διευρύνονται τα οφέλη και τα κέρδη μια χούφτας οικογενειών - διαπλεκόμενων ιδιοκτητών της ΕΙΙΡΑ και να διοικούν τον δήμο αστικά πολιτικά κόμματα αντί της τοπικής μας κοινωνίας, ενώ για τον πρωτεργάτη των FM παρείχε, αντί δικαίου, διώξεις , κατασχέσεις , κατηγορίες , δικαστήρια , και τελικά την φυσική του εξόντωση.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές ώστε να βγάλετε άλλες πέντε άδειες αντισυνταγματικά σε πέντε οικογένειες του Ν.Αττικής , και στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας να ληστεύεται την εντολή των ψηφοφόρων - δημοτών παράλληλα με τα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

ΥΓ: Αυτοί οι κ.κ. των κομμάτων εξουσίας έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους χωρίς επι της ουσίας να τους χωρίζει κάτι. Ο στόχος τους είναι κοινός. Εξουσία, προνόμια, θέσεις, χρήματα χωρίς πραγματική δημοκρατία και δικαιοσύνη στη χώρα μας. Δείτε ποιους αδειοδότησαν και ποιους παρουσιάζουν τα αδειοδοτημένα καθημερινά. Όλα παράγκα. 

- Η ''ενημέρωση'' της μαφίας όπου εισαγγελείς, σύσσωμα τα Α/Τ , περιπολικά, βάν από υπουργείο τηλεπικοινωνιών και Ε.Ε.Τ.Τ να συμμετέχουν σε ''ληστεία'', και τα δελτία ειδήσεών τους παρουσίαζαν τον φούφουτο του Χ κόμματος και την Χ.Α. ! Αυτά αδειοδότησε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Παππάς. Την μαφία. 

- Το ''κρατικό μαγαζί'' αποσιωπούσε επί δεκαετίες εκατοντάδες διώξεις - κατασχέσεις στη χώρα μας, και τα ιδιωτικά ακολούθησαν πιστά κοπιάροντας το ελεγχόμενο κρατικό μαγαζί. Όταν έπεσε το ''μαύρο'' στην ΕΡΤ και η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρούσε να κλείσει και να κατασχέσει πομπούς της ΕΡΤ για πρώτη φορά έδειξαν εικόνες στη χώρα μας. Αυτοί είναι όλοι τους και μας παρουσιάζονται ως δημοσιογράφοι ! (Τους δοκιμάσαμε και γνωρίζουμε)

- Το καθεστώς που ισχύει στη χώρα μας κατά ιδιωτών - πολιτών με τις διώξεις - κατασχέσεις επί δεκαετίες αποτελεί κρατική ληστεία και δεν γίνεται σε προηγμένες δημοκρατικές χώρες. Γνωρίζεται τι ισχύει στις προηγμένες χώρες. Σύσταση από την αρμόδια αρχή, αν συντρέχουν βάσιμοι λόγοι και όχι απλά μηνύσεις η ανώνυμες καταγγελίες που κάνουν μαφιόζοι και απατεώνες , και στη συνέχεια αν δεν προκύψει συμμόρφωση ακολουθούν τις όποιες διαδικασίες. Στη δική μου περίπτωση ολόκληρο το πολιτειακό σύστημα τελούσε ΛΗΣΤΕΙΕΣ υπό τις εντολές της ΕΙΙΡΑ και ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΩΝ , και ειδικότερα αρκετοί απ' όσους βρίσκονται στον δήμο γλυφάδας ως αιρετοί & διοικούντες γνωρίζουν και λεπτομέρειες για το πως σχεδιάστηκε το έγκλημα. Αυτά τα άτομα στην συνέχεια θα εκπροσωπούσαν τον Δήμο ;Την μαφία που τους προβάλλει και τους εκλέγει υπηρετούν και εκπροσωπούν. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τηλεοπτικές άδειες: Απαλλαγή Παππά και Καλογρίτσα πρότεινε η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">